Yani bana takip edelim falan demedi ilaç vs de reçete etmedi. Menopoza girmissin kızım dedi. Reçeteye gerek yok dedi gönderdi
Pko belirtilerim için 3 farklı doktora gitmiştim
2 si pko 1 i multikistik over demişti
Diyeceğim şu: eğer belli bir test sonucu varsa bu doktordan doktora pek değişmiyor
Tabiki bir başka doktora daha gitmelisin, o ne öyle be biraz üşütmüşsün der gibi sakin.
Bu arada evli miydin? Çocuk var mıydı? Bilmiyorum ama bu durum gerçekse yumurta dondurup saklatma işlemi var, onu da araştır istersen
Ayy demeyin öyle ya bir umut var içimde yine dedeğişmez mi diyorsunuz
Umut elbet vardır yani elbet bi tedavisi vardır bu konuda hormon tedavileri uyguluyolar diye biliyorum yanlız adam öyle dedi diye devlet için uğraşmayın illa bence hemen iyi bi doktor bulup gidin
Iyi bir doktor varda maşallah servet istiyorlar sanki
Benim bir velim vardi genc kizligindan beri hic adet olmuyormus ilaclarla adet goruyordu ona ragmen iki cocugu vardi.Amin canım çok sağol. 3 ay da 6 ay da bir adet görenler varmış araştırıyorum netten
Ayy ciddimisin valla cok sevinirim ve de dua ederim sanaBenim kuzenim de orda polis Elazığ da yani suan. Istersen doktorunu sorabilirim baya doktor arastirdi o da
Canim soyle bir seyde var yine tanidigim bir ogretmen arakadas bir yillik evliyken bir anda adetten kesiliyor iki yil adet gormuyordu ve sanirim kist vardi ama kotu bir sey degildi tedavi oldu regl duzeldi ikizleri oldu.Artık doktor doktor gezicem. Adet göremiyorum ve buna birsey engel oluyor menopoz değildir umarım
Boy kilo oranına bakmadı miMerhabalar
Uzun süredir adet goremiyordum. Dün doktora gittim. Rahmimin temiz olduğunu ve kist vs hiçbişey olmadığını yalnız küçük küçük su keseleri var demişti ve testler istedi. Fsh tsh prolaktin ve beta hcg istedi. Fsh degerim 50 üzeri çıktı diğerleri normal değerlerde dedi. Yani 50 üzeri menopoz dedi. Şok geçirdim. Ama sanırım tedavi ediliyormus bana devlet hastanesinde takip ettirmemi söyledi. Pek de inanmak istemiyorum test sonuçlarına nedense. Lütfen konum bir süre tasinmasin. Bilgi sahibi olan varsa yardimci olur musunuz ? Tekrar başka bir doktora da gitmelimiyim sizce ?
Tatlim fsh tek basina menepoza isaret degil amh onemli ona baktir icinde tabiki umut olacak.Ayy demeyin öyle ya bir umut var içimde yine dedeğişmez mi diyorsunuz
En azından tedbir amaçlı gitmelisin. Bazen çok mühim hastalıkların basit hastalıklarla belirtileri benzer olduğu için hemen eve gonderebiliyorlar. Onun gibi düşün. O doktorda öyle derse tedaviye başlsrsınMerhabalar
Uzun süredir adet goremiyordum. Dün doktora gittim. Rahmimin temiz olduğunu ve kist vs hiçbişey olmadığını yalnız küçük küçük su keseleri var demişti ve testler istedi. Fsh tsh prolaktin ve beta hcg istedi. Fsh degerim 50 üzeri çıktı diğerleri normal değerlerde dedi. Yani 50 üzeri menopoz dedi. Şok geçirdim. Ama sanırım tedavi ediliyormus bana devlet hastanesinde takip ettirmemi söyledi. Pek de inanmak istemiyorum test sonuçlarına nedense. Lütfen konum bir süre tasinmasin. Bilgi sahibi olan varsa yardimci olur musunuz ? Tekrar başka bir doktora da gitmelimiyim sizce ?
Canım adet söktürücü falan vermedi mi dr öylece yolladı mıYani bana takip edelim falan demedi ilaç vs de reçete etmedi. Menopoza girmissin kızım dedi. Reçeteye gerek yok dedi gönderdi
Canım adet söktürücü falan vermedi mi dr öylece yolladı mı
1.73 52 kgBoy kilo oranına bakmadı mi
Ben bi ara 49 kiloya düştüm 1.80 boy
Vücutta yağ olmadigindan dolayi adetten kesildim. Senin boy kilo oranın nedir
Hangi şehirdesiniz?yazarsanız belki arkadaşlar iyi bi doktor önerebilirler.Artık bi çok özel hastanenin sgk anlaşması var öyle bi yerden bulursanız iyi olur.
Çünkü devlette bildiğiniz gibi hastaya 5 dakka ayırıyolar böyle önemli bi konuda orda da pek bi sonuç elde edemeyebilirsiniz.
Ayy ciddimisin valla cok sevinirim ve de dua ederim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?