29 yaşında menopoza girmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani bana takip edelim falan demedi ilaç vs de reçete etmedi. Menopoza girmissin kızım dedi. Reçeteye gerek yok dedi gönderdi
Tabiki bir başka doktora daha gitmelisin, o ne öyle be biraz üşütmüşsün der gibi sakin.
Bu arada evli miydin? Çocuk var mıydı? Bilmiyorum ama bu durum gerçekse yumurta dondurup saklatma işlemi var, onu da araştır istersen

Pko belirtilerim için 3 farklı doktora gitmiştim
2 si pko 1 i multikistik over demişti

Diyeceğim şu: eğer belli bir test sonucu varsa bu doktordan doktora pek değişmiyor

Ayy demeyin öyle ya bir umut var içimde yine de değişmez mi diyorsunuz

Evliyim cocugumda var ama 2. Istemiyorum. Dediğiniz gibi sanki gripsin der gibi söyledi

Ayy demeyin öyle ya bir umut var içimde yine de değişmez mi diyorsunuz

Umut elbet vardır yani elbet bi tedavisi vardır bu konuda hormon tedavileri uyguluyolar diye biliyorum yanlız adam öyle dedi diye devlet için uğraşmayın illa bence hemen iyi bi doktor bulup gidin

Umut elbet vardır yani elbet bi tedavisi vardır bu konuda hormon tedavileri uyguluyolar diye biliyorum yanlız adam öyle dedi diye devlet için uğraşmayın illa bence hemen iyi bi doktor bulup gidin

Iyi bir doktor varda maşallah servet istiyorlar sanki

Iyi bir doktor varda maşallah servet istiyorlar sanki

Hangi şehirdesiniz?yazarsanız belki arkadaşlar iyi bi doktor önerebilirler.Artık bi çok özel hastanenin sgk anlaşması var öyle bi yerden bulursanız iyi olur.

Çünkü devlette bildiğiniz gibi hastaya 5 dakka ayırıyolar böyle önemli bi konuda orda da pek bi sonuç elde edemeyebilirsiniz.

Amin canım çok sağol. 3 ay da 6 ay da bir adet görenler varmış araştırıyorum netten
Benim bir velim vardi genc kizligindan beri hic adet olmuyormus ilaclarla adet goruyordu ona ragmen iki cocugu vardi.
Yani boyle seyler olabiliyor moralini yuksek tut fsh tek basina menopoza isaret degil onu bil

Artık doktor doktor gezicem. Adet göremiyorum ve buna birsey engel oluyor menopoz değildir umarım
Canim soyle bir seyde var yine tanidigim bir ogretmen arakadas bir yillik evliyken bir anda adetten kesiliyor iki yil adet gormuyordu ve sanirim kist vardi ama kotu bir sey degildi tedavi oldu regl duzeldi ikizleri oldu.

Boy kilo oranına bakmadı mi
Ben bi ara 49 kiloya düştüm 1.80 boy
Vücutta yağ olmadigindan dolayi adetten kesildim. Senin boy kilo oranın nedir

En azından tedbir amaçlı gitmelisin. Bazen çok mühim hastalıkların basit hastalıklarla belirtileri benzer olduğu için hemen eve gonderebiliyorlar. Onun gibi düşün. O doktorda öyle derse tedaviye başlsrsın

Hormonların salgılanması karmaşık bir düzenle oluyor. Ille de menapoz denmycek bir durumdur belki de.

Açıkçası şu durumda ben de bikac doktora gitmenizi tavsiye ediyorum. Internetten araştırın bi. Bulundugunuz sehirdeki egitim arastırmaya da gidin. Profesör muayeneleri oluyor fiyatları değişiyor ama 100-150 civarı falan sanırım genellikle. Bu ihtimali de düşünebilirsiniz.

Stres faktörünün vücudumuza neler yaptıracağını tahmin bile edemeyiz. Ben yaşadıkça gördükce şaşırıyorum sürekli. Sakin kalıp doktor arastırmaya devam edin

Doktor arayışı içindeyim inşallah işinin ehli bi doktor bulursam hemen gidicem. Hepinize çok çok teşekkür ederim çok ilgilendiniz Allah razı olsun hepinizden ayrı ayrı

Istanbuldayim evet bilgisi olan varsa yardimci olurlar belki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…