29 yaşında menopoza girmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
inanmaaa..her labarotuarın değer aralıkları farklıdır. üniversite hastanesine git. testlerin tekarlansın. tedavisi de var merak etme.

Cnm araştırma hastanesine git amh testi iste yumurta rezervine baksınlar 50 üzeri çok yüksek ama amh iyi çıkarsa fsh bir şekilde ilaçlarla ve bitkisel kürlerle düşürürsün adet görürsün

Benim annemde 33 yaşında menopoza girmiş.

Erken menopoz var.

Eğer tedavisi varsa olun.
Keske eskiden de tedavi yöntemleri bu kadar gelişmiş olsaydı.

Farklı doktorlara gitmekte fayda var.

Başka doktorlara gitmenizi öneriyorum. .

Hap tedavisi uygulanıyor hatta hormon yüklü dogumkontrol ilacı da oluyor

Östrojen dusuk olmadığı zaman menopoz demiyorlar.büyük olasılıkla prolaktin yüksekliği olabilir.tedavi edilir .östrojen normal ise endiselenme

Bende erken menepoza girdim canim sikintili durum. Vakit gecirme git doktora, su an ilacla oluyorum tekrar bakalim hayirlisi .

canm hıc durmadan baska bı doktora daha gıt

Benim de burda madenli tanıdıklarım varGüzel yerdir maden,Gezin kadar olmasadaistersen soruşturaım cnm...Zor olur git gel ama!

Kızlar Günaydın

özel bir tip merkezinde iyi bir doktor onerdiler aradım yarın için randevu aldım oraya gidicem. Devlet Hastaneleri 2 hafta sonrasına randevu veriyor bende bi an once gitmek istiyorum. Umarım yarın hayırlı bir sonuç alırım

erken menapoz oykusu olan biriyim 29 yasimda teshis koyuldu benim de ama bende adet duzensizligi yoktu bile. erken rezerv yetmezligi deniyor. amh adli bir test var yaptirmani tavsiye ederim. suanda en guvenikiri o ama yine de net bilgi veremez sana. fshin yuksek evet ama bu test adetin 3.gunu yapikir. suanda ot cop icme. sadece bal corekotu vb seyler ye. sigara alkol uzak dur. dilerim hersey gonlunce olur. evli misin,?

Teşekkürler. Evliyim evet

Benim de burda madenli tanıdıklarım varGüzel yerdir maden,Gezin kadar olmasadaistersen soruşturaım cnm...Zor olur git gel ama!
Kesinlikle canim gezin kadar guzel degil ama idare eder madenimiz.Valla canim gel git zor olacak ama mecburen tedavi amacli gitmem gerekecek,eger sorusturacak imkanin varsa cok sevinirim canim

Ayy bende 29 yasindayim benim fsh 10.9 ve adetlerim duzenli ya cok korkuyorum bende de mi erken menepoz var:)

Ayy bende 29 yasindayim benim fsh 10.9 ve adetlerim duzenli ya cok korkuyorum bende de mi erken menepoz var:)

Ayy masal dün beni teselli ediyodun :) bugün noldu :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…