- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
inanmaaa..her labarotuarın değer aralıkları farklıdır. üniversite hastanesine git. testlerin tekarlansın. tedavisi de var merak etme.Merhabalar
Uzun süredir adet goremiyordum. Dün doktora gittim. Rahmimin temiz olduğunu ve kist vs hiçbişey olmadığını yalnız küçük küçük su keseleri var demişti ve testler istedi. Fsh tsh prolaktin ve beta hcg istedi. Fsh degerim 50 üzeri çıktı diğerleri normal değerlerde dedi. Yani 50 üzeri menopoz dedi. Şok geçirdim. Ama sanırım tedavi ediliyormus bana devlet hastanesinde takip ettirmemi söyledi. Pek de inanmak istemiyorum test sonuçlarına nedense. Lütfen konum bir süre tasinmasin. Bilgi sahibi olan varsa yardimci olur musunuz ? Tekrar başka bir doktora da gitmelimiyim sizce ?
Cnm araştırma hastanesine git amh testi iste yumurta rezervine baksınlar 50 üzeri çok yüksek ama amh iyi çıkarsa fsh bir şekilde ilaçlarla ve bitkisel kürlerle düşürürsün adet görürsünMerhabalar
Uzun süredir adet goremiyordum. Dün doktora gittim. Rahmimin temiz olduğunu ve kist vs hiçbişey olmadığını yalnız küçük küçük su keseleri var demişti ve testler istedi. Fsh tsh prolaktin ve beta hcg istedi. Fsh degerim 50 üzeri çıktı diğerleri normal değerlerde dedi. Yani 50 üzeri menopoz dedi. Şok geçirdim. Ama sanırım tedavi ediliyormus bana devlet hastanesinde takip ettirmemi söyledi. Pek de inanmak istemiyorum test sonuçlarına nedense. Lütfen konum bir süre tasinmasin. Bilgi sahibi olan varsa yardimci olur musunuz ? Tekrar başka bir doktora da gitmelimiyim sizce ?
Östrojen dusuk olmadığı zaman menopoz demiyorlar.büyük olasılıkla prolaktin yüksekliği olabilir.tedavi edilir .östrojen normal ise endiselenmeMerhabalar
Bende erken menepoza girdim canim sikintili durum. Vakit gecirme git doktora, su an ilacla oluyorum tekrar bakalim hayirlisi .Merhabalar
canm hıc durmadan baska bı doktora daha gıtMerhabalar
Benim de burda madenli tanıdıklarım varTatlim benimde fsh degerim yuksekmis 10.9 ciktibenim ailemde malatyada biz orda buyuduk ondan tanidigim bir doktor yok.ben suan maden de ogretmenlik yapiyorum esimde polis memuru burda Allah nasip ederse cocuk dusunuyoruz ozellikle tedavi alaninda basarili bir doktor ariyorum.
erken menapoz oykusu olan biriyim 29 yasimda teshis koyuldu benim de ama bende adet duzensizligi yoktu bile. erken rezerv yetmezligi deniyor. amh adli bir test var yaptirmani tavsiye ederim. suanda en guvenikiri o ama yine de net bilgi veremez sana. fshin yuksek evet ama bu test adetin 3.gunu yapikir. suanda ot cop icme. sadece bal corekotu vb seyler ye. sigara alkol uzak dur. dilerim hersey gonlunce olur. evli misin,?Merhabalar
erken menapoz oykusu olan biriyim 29 yasimda teshis koyuldu benim de ama bende adet duzensizligi yoktu bile. erken rezerv yetmezligi deniyor. amh adli bir test var yaptirmani tavsiye ederim. suanda en guvenikiri o ama yine de net bilgi veremez sana. fshin yuksek evet ama bu test adetin 3.gunu yapikir. suanda ot cop icme. sadece bal corekotu vb seyler ye. sigara alkol uzak dur. dilerim hersey gonlunce olur. evli misin,?
Kesinlikle canim gezin kadar guzel degil ama idare eder madenimiz.Valla canim gel git zor olacak ama mecburen tedavi amacli gitmem gerekecek,eger sorusturacak imkanin varsa cok sevinirim canimBenim de burda madenli tanıdıklarım varGüzel yerdir maden,Gezin kadar olmasada istersen soruşturaım cnm...Zor olur git gel ama!
Ayy bende 29 yasindayim benim fsh 10.9 ve adetlerim duzenli ya cok korkuyorum bende de mi erken menepoz var:)erken menapoz oykusu olan biriyim 29 yasimda teshis koyuldu benim de ama bende adet duzensizligi yoktu bile. erken rezerv yetmezligi deniyor. amh adli bir test var yaptirmani tavsiye ederim. suanda en guvenikiri o ama yine de net bilgi veremez sana. fshin yuksek evet ama bu test adetin 3.gunu yapikir. suanda ot cop icme. sadece bal corekotu vb seyler ye. sigara alkol uzak dur. dilerim hersey gonlunce olur. evli misin,?
Ayy bende 29 yasindayim benim fsh 10.9 ve adetlerim duzenli ya cok korkuyorum bende de mi erken menepoz var:)
Valla suan ben de dipteyim,enazindan bir cocugum olsa yine cok sorun etmem ya hic anne olamasamAyy masal dün beni teselli ediyodun :) bugün noldu :))
tmm cnm mutlaka sorarım,tanır bilirler mutlaka....dönüş yaparım sana, bu arada geçmiş olsun eşin gittimi peki doktora?Valla suan ben de dipteyim,enazindan bir cocugum olsa yine cok sorun etmem ya hic anne olamasam
Esim gitmedide oda gidecek firat uni hastanesine obur ay ben regl olursam daha detayli baktiricam.tmm cnm mutlaka sorarım,tanır bilirler mutlaka....dönüş yaparım sana, bu arada geçmiş olsun eşin gittimi peki doktora?
Valla suan ben de dipteyim,enazindan bir cocugum olsa yine cok sorun etmem ya hic anne olamasam
Valla suan ben de dipteyim,enazindan bir cocugum olsa yine cok sorun etmem ya hic anne olamasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?