Allah razi olsun canim,caresiz bir dert degil hem dedigim gibi fsh tek basina yumurta rezervini gostermez daha detayli baktimak lazim icini ferah tut evham yapma ve hayit otu kullanmani tavsiye ederim cok etkiliymis hormonlari duzenlemede.Canim hemen arıyorum görevde bugün mutlaka yazicam sana
Ben 35yasindayim ve adetlerim 5.6gun evvel oluyor.ve 3.gun hemen hemen kediliyorum.boylece 6.gunde abdest aliyorum
aslinda bende korkuyorum da biturlu gidemuyorum
ayni seyi banada soylemedinden ve hormon ilaclarindan kullanmaktan korkuyorum
Sizin kesilmeden evvelki akisi nasildi
yani birden biremi yoksa peyderpeymi kesildiniz
Mutlaka vücud kitle indeksini kontrol et 5 ay adet olamadım tek sıkıntı kilo vücudunda ne kadar yağ var baktir . Kilo çok düşük ve yağ oranı da öyle dir muhakkak . İnternetten değil diyetisyen olur ama mutlaka yağ ile ilgili kalibimi basarim. Şuan 59 kiloyu m her ay adet oluyorum . Kadın doktorum bana çok zayıflık adetten keser dedi . İstersen arastir1.73 52 kg
Ailemde bu durumu yaşayan iki halam var biri yirmiyedisinde diğeri otuzüçünde menepoza girmiş tabi yirmi yıllık bir durum bu
Çok nadir oluyormuş bu durum
Sizinkiler umarım basit bir problemdir
Mutlaka vücud kitle indeksini kontrol et 5 ay adet olamadım tek sıkıntı kilo vücudunda ne kadar yağ var baktir . Kilo çok düşük ve yağ oranı da öyle dir muhakkak . İnternetten değil diyetisyen olur ama mutlaka yağ ile ilgili kalibimi basarim. Şuan 59 kiloyu m her ay adet oluyorum . Kadın doktorum bana çok zayıflık adetten keser dedi . İstersen arastir
Annem 42 yaşında menopoza girme doneminde adet sokturucu kullanıyor oda olçadı adet hatta hamileyim diye odu kopuyorduIstanbuldayim evet bilgisi olan varsa yardimci olurlar belki
Allah razi olsun canim,caresiz bir dert degil hem dedigim gibi fsh tek basina yumurta rezervini gostermez daha detayli baktimak lazim icini ferah tut evham yapma ve hayit otu kullanmani tavsiye ederim cok etkiliymis hormonlari duzenlemede.
Olabilir de olmayabilir de yanılma payını hesaba katarsakNadir olan durum geldi beni buldu işte
Tamam canim Allah razi olsun nevrez hanimi bilmiyorum ama fatma hanimi cok duymustum bakayim olmadi ona giderim cok sagolMasalcim medicalparkta fatma hanim birde anadolu hastanesinde nevrez hanim varmış. Ikiside çok iyi dedi ama kuzenim fatma hanima gitmiş
Ablamın bir arkadaşı çocuk yapmak için uğraşıyordu ama uzun süre olmadı sonra doktora gittiler prof ama adını bilmiyorum. Doktor buna erken menapoz teşhisi koydu. Kız 1-2 ay sonra hamile kaldı. Kesinlikle başka doktora da gidin. Menapoz için amh diye bi test yapıyorlar bildiğim kadarıyla sadece fsh a bakarak değerlendirilmemeli bana kalırsa.Merhabalar
Uzun süredir adet goremiyordum. Dün doktora gittim. Rahmimin temiz olduğunu ve kist vs hiçbişey olmadığını yalnız küçük küçük su keseleri var demişti ve testler istedi. Fsh tsh prolaktin ve beta hcg istedi. Fsh degerim 50 üzeri çıktı diğerleri normal değerlerde dedi. Yani 50 üzeri menopoz dedi. Şok geçirdim. Ama sanırım tedavi ediliyormus bana devlet hastanesinde takip ettirmemi söyledi. Pek de inanmak istemiyorum test sonuçlarına nedense. Lütfen konum bir süre tasinmasin. Bilgi sahibi olan varsa yardimci olur musunuz ? Tekrar başka bir doktora da gitmelimiyim sizce ?
Merhabalar
Uzun süredir adet goremiyordum. Dün doktora gittim. Rahmimin temiz olduğunu ve kist vs hiçbişey olmadığını yalnız küçük küçük su keseleri var demişti ve testler istedi. Fsh tsh prolaktin ve beta hcg istedi. Fsh degerim 50 üzeri çıktı diğerleri normal değerlerde dedi. Yani 50 üzeri menopoz dedi. Şok geçirdim. Ama sanırım tedavi ediliyormus bana devlet hastanesinde takip ettirmemi söyledi. Pek de inanmak istemiyorum test sonuçlarına nedense. Lütfen konum bir süre tasinmasin. Bilgi sahibi olan varsa yardimci olur musunuz ? Tekrar başka bir doktora da gitmelimiyim sizce ?
Olabilir, doktorunuza bahsedin bir kontrol eder zaten öyle bir duruma karşı.Kullandığım bir ilaç yok ama bundan 6 ay önce ginera doğum kontrol hapı kullandım ondan sonra leke oldu ve kesildi adetim. Acaba onun mu etkisi oldu ki
Merhabalar
Merhabalar
Bizim bir tanıdığı da menopoz dediler. Kadın yazık çok ağladı çok araştırdı. Hayıt otu diye bir ot kullandı. İnternetten okuyup bulabilirsiniz. Öncesinde doktora da danışın isterseniz. Üstünde bebek bile doğurdu. Umarım düzelir. İyi düşünün iyi olsun.Peki tedavisi nasıl oluyor acaba Çevrenizde karşılaştığınız var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?