Oluyorum canim ama sanki artik duzensiz olacak adet olamayacakmisim kesilecekmisim bir anda oyle hissediyorum Allah korusun tabi.Sende mi adet olamiyorsun
Oluyorum canim ama sanki artik duzensiz olacak adet olamayacakmisim kesilecekmisim bir anda oyle hissediyorum Allah korusun tabi.
Kusura bakma canim konunu sabote ettim resmen Hakkimizda hayirlisi olsun yarin git bakalim doktor ne diyecek.Bu arada kac aydir adet gormuyorsun?Böyle düşünüp ona endeksleme kendini canım ya.
Kusura bakma canim konunu sabote ettim resmen Hakkimizda hayirlisi olsun yarin git bakalim doktor ne diyecek.Bu arada kac aydir adet gormuyorsun?
Ay canim benim ya insallah korktugumuz gibi olmaz hakkimizda hayirlisi olsun dualarim seninle insallah yarin hayirli haberlerini duyariz
onceki konulariniza bakarak evli ve cocuk sahibi oldugunuzu ogrendim sevindim. beb tup bebek tedavisi gordum.menapozun tedavisi yok cunku bir hastalik degil. hayatin dogal sureci sadece hormon yuklemesi yapilarak etkileri geciktiriliyor. iyi bir drla yolunuza devam edin.lutfen.Teşekkürler. Evliyim evet
genelde menepoz oncesi fshi 10 alti isterler sizin okadar yuksek degil bir de adetinizin 3. ya da 4. gunu yaptirmalisiniz buvtesti tabii ki sadece fsh degil pekcok arti tahlil ve goruntulemeler var. dr a gitmenizi tavsiye ederim.Ayy bende 29 yasindayim benim fsh 10.9 ve adetlerim duzenli ya cok korkuyorum bende de mi erken menepoz var:)
Zaten adetin 3. Gunu gittim fsh yuksek cikinca alttan yumurtalara bakti doktor 7 tane yum vardi 10 tane olsa daha iyi falan dedi.fsh,prolaktin,e2 baska bir seye bakilmadi.onceki konulariniza bakarak evli ve cocuk sahibi oldugunuzu ogrendim sevindim. beb tup bebek tedavisi gordum.menapozun tedavisi yok cunku bir hastalik degil. hayatin dogal sureci sadece hormon yuklemesi yapilarak etkileri geciktiriliyor. iyi bir drla yolunuza devam edin.lutfen.
genelde menepoz oncesi fshi 10 alti isterler sizin okadar yuksek degil bir de adetinizin 3. ya da 4. gunu yaptirmalisiniz buvtesti tabii ki sadece fsh degil pekcok arti tahlil ve goruntulemeler var. dr a gitmenizi tavsiye ederim.
siz yine de drunuzla takipte olun. ben pek hormon degerlerune guvenmiyorum. yani buyuk gostergeler olduguna inanmiyorum kimi zamn benim 3 kimi zaman 8 yumurtam oldu. aydan aya degisir o rakam 1 tane oldugu bile oldu.Zaten adetin 3. Gunu gittim fsh yuksek cikinca alttan yumurtalara bakti doktor 7 tane yum vardi 10 tane olsa daha iyi falan dedi.fsh,prolaktin,e2 baska bir seye bakilmadi.
bir de drunuza danisarak cocugunuz yoksa en azindan.plan dahiline alin. gecmis olsun.Zaten adetin 3. Gunu gittim fsh yuksek cikinca alttan yumurtalara bakti doktor 7 tane yum vardi 10 tane olsa daha iyi falan dedi.fsh,prolaktin,e2 baska bir seye bakilmadi.
Senin kacti fsh ve cocugun var mi?siz yine de drunuzla takipte olun. ben pek hormon degerlerune guvenmiyorum. yani buyuk gostergeler olduguna inanmiyorum kimi zamn benim 3 kimi zaman 8 yumurtam oldu. aydan aya degisir o rakam 1 tane oldugu bile oldu.
Ya iste onun icin korkuyorum cocugum olmazsa diyebir de drunuza danisarak cocugunuz yoksa en azindan.plan dahiline alin. gecmis olsun.
Senin kacti fsh ve cocugun var mi?
fsh 28 ya da 23 du yanlis hatirlamiyorsam bir yili gecti cunku. amh im cok cok dusuktu. FSH i yenmek diye bir blog var oku yardimci olur. ben.tup bbbek.tedavisi ile hamile kldim.sukrolsun 2.5 ay once dogum yaptim. fsh a cok takilma onemli olan folikul sayisiyani yumurta sayiai seninki hic fenasayilmaz. ilk tedavinde birtane yumurtam vardi. d vitamini protein agirlikli beslen bal corekotu polen tuket ama herseyden once iyi bi drbulYa iste onun icin korkuyorum cocugum olmazsa diye
Polen,ari sutu,bal ve hayit otu iciyorum.masallah Allah size bagislasin bebeginizi bize de nasip etsin insallah herkes bir sey soyluyor kimi tek bir test sonucuna bakilmaz diyor kimi fsh bir kere yuksek ciktimi diger aylar dusse bile yuksek olan baz alinir diyor,umudumu kaybetmiyorum ama uzulmemek dusunmemek elde degil.fsh 28 ya da 23 du yanlis hatirlamiyorsam bir yili gecti cunku. amh im cok cok dusuktu. FSH i yenmek diye bir blog var oku yardimci olur. ben.tup bbbek.tedavisi ile hamile kldim.sukrolsun 2.5 ay once dogum yaptim. fsh a cok takilma onemli olan folikul sayisiyani yumurta sayiai seninki hic fenasayilmaz. ilk tedavinde birtane yumurtam vardi. d vitamini protein agirlikli beslen bal corekotu polen tuket ama herseyden once iyi bi drbul
Erken menopoz riski olan biriyim hemde 1.derece risk grubundayım geçen sene 28 yaşımda öğrendim bunu ama bu teşhis sadece fsh la olucak iş değil asıl menopoz bormonu amh ona bakılması lazım iyi bir kadın doğumcuya gidin ihmal etmeyin öğrendiğim de yıkıldım resmen uzun süre kendime gelememiştim nasıl olur diye birde benim adetlerim her zaman düzenliydi günü gününe olurdum 2015 senem kabus gibi geçti benim çok ateş basması ve ayak yanması olurdu erkenden menopoza giricem diye dalga geçerdim kendimle gerçek olduMerhabalar
Uzun süredir adet goremiyordum. Dün doktora gittim. Rahmimin temiz olduğunu ve kist vs hiçbişey olmadığını yalnız küçük küçük su keseleri var demişti ve testler istedi. Fsh tsh prolaktin ve beta hcg istedi. Fsh degerim 50 üzeri çıktı diğerleri normal değerlerde dedi. Yani 50 üzeri menopoz dedi. Şok geçirdim. Ama sanırım tedavi ediliyormus bana devlet hastanesinde takip ettirmemi söyledi. Pek de inanmak istemiyorum test sonuçlarına nedense. Lütfen konum bir süre tasinmasin. Bilgi sahibi olan varsa yardimci olur musunuz ? Tekrar başka bir doktora da gitmelimiyim sizce ?
seni cok iyi anliyorum ama malesef fsh yuksek ciktimi o yukseklik baz alinir ama bak hayit tohumunu tavsiye etmiyorlar. soyle anlatayim sana fsh senin yumurta uretmeni saglayan hormon. rezervinde nekadar az yumurta varsa o deger okadar artarki rezervdekileri buyutebilsin. tup bebek tedavilerinde hep fsh hormonu verirler yumurtalari buyutebilmek icin. sen hayit icerek fshini dusuruyorsun ve vucuda yumurta uretme diyorsun. baldan corekotundan polenden ari sutunden zarar gelmez bunlar hormonlarinla oynamaz cok ama hayit tohumu icin ayni seyi soyleyemem. druna danisarak kullan. ben sordum karacigerine yazik dedi. O nedenle bu tarz seyleri sorarak kullan.Polen,ari sutu,bal ve hayit otu iciyorum.masallah Allah size bagislasin bebeginizi bize de nasip etsin insallah herkes bir sey soyluyor kimi tek bir test sonucuna bakilmaz diyor kimi fsh bir kere yuksek ciktimi diger aylar dusse bile yuksek olan baz alinir diyor,umudumu kaybetmiyorum ama uzulmemek dusunmemek elde degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?