Allah evladına kardeşinde hayırlısını versin tabiki bilemezsin bunu ama genelde anlaşamayan çok nadir görüyorum az kaldı dogumuma artık olacak sadece rahatlamak için yazdım sağolsun arkadaşlar güzel yorumlar yapmış genelde kardeş her zaman kardeştir bende istemeden kaldım hamile ama Allahın verdiğine karşı çıkamadım aldırıp günaha da girip katil olamazdım nasibi olan geliyo bende bi kız kardeşim olsun isterdim mesela dertleşmek konuşmak vs iyi olurdu erkek kardeşim var ama onla nereye kadar konuşurum ki ama 41 yas geç sayılmaz diosun tşk ederimTek çocuğum. 30uma yaklaştım. Hiçte şikayetçi değilim. 2 kardeşin can ciğer kuzu sarması olacağı ne malum? Kardeşi olup yalnız olan nice insan var. Bunları istemediğiniz varsayarak yazdım. Ama eğer isteseydim de 41 yaş benim için engel sayilmazdi
Cnm böylemi düşünüyorsun gerçekten bazen çok seviniyorum bebegi düşünüp bebek ya mis gibi bakımından olur emicek uyucak vs ve gün gün büyücek ya beni rahatsız eden akraba es dost iş arkadaşları çok destek oldular inkar edemem ama benim yaşımda olanlarin çocukları en az 6 7 yaşında ben yeni başlicam sence bundan çekinmem gerekirmiş ve istemeden de eşime kızıyorum sen istedin ben düsünmüyordum diyeBebeğinle daha da genç görüneceksin merak etme:) Onu sana veren rabbimiz gerekli gücü,enerjiyi de verecektir.
Seve seve,kıymetini bilerek büyütürsün,sen tamamen bebeğine odaklan,hatta bu akşam ya da yarın başka ciciler almaya çık.Emin ol bir doğsun,bu yazdıklarına güleceksin:)
Allah evladına kardeşinde hayırlısını versin tabiki bilemezsin bunu ama genelde anlaşamayan çok nadir görüyorum az kaldı dogumuma artık olacak sadece rahatlamak için yazdım sağolsun arkadaşlar güzel yorumlar yapmış genelde kardeş her zaman kardeştir bende istemeden kaldım hamile ama Allahın verdiğine karşı çıkamadım aldırıp günaha da girip katil olamazdım nasibi olan geliyo bende bi kız kardeşim olsun isterdim mesela dertleşmek konuşmak vs iyi olurdu erkek kardeşim var ama onla nereye kadar konuşurum ki ama 41 yas geç sayılmaz diosun tşk ederim
Kız kardeşin alaları bende var,hayattaki en büyük şansım onlar,erkek kardeşte tatlı ama kızla paylaşıma benzemiyor evet.Cnm böylemi düşünüyorsun gerçekten bazen çok seviniyorum bebegi düşünüp bebek ya mis gibi bakımından olur emicek uyucak vs ve gün gün büyücek ya beni rahatsız eden akraba es dost iş arkadaşları çok destek oldular inkar edemem ama benim yaşımda olanlarin çocukları en az 6 7 yaşında ben yeni başlicam sence bundan çekinmem gerekirmiş ve istemeden de eşime kızıyorum sen istedin ben düsünmüyordum diye
Yanlış tabii ki,onlar üniye gönderip yalnız kalınca seni ayakta tutan bir zıpzıp olacak evde:)) Büyük kızın okuyup evlenecek,küçüğün için hayaller kurmaya ,çeyiz hazırlamaya,kendine iyi bakmaya devam edeceksinCnm çok saol evet herkes bebekten gelen kök hücreler gençleştiriyor diolar yaş hesabı da yapma boşuna diyorlar yarın ne olacağı bellimi degilmi ara verdim evet ama nasip bu zamanmış Allah böyle uygun görmüş emanetini yolladı mesela ben 51 yaş bebek 10 yaş olcak ama Allah güç sağlık versin genç yaşta arkasında çocuk bırakıp ölenler var Allah korusun cnm birde işyerinde benim yaşındakiler hatta benden 4 5 yaş büyük kişilerin çocukları 10 yaşında felan ben kendimi yeni başlicam için kötü hisse diom bu yanlış düşüncemi sence
Doğru unv. İş derken evden uzaklaşacak istemesek yuvadan çıkıp gidiyorlar bigün yeni doğacak olanda gün gelecek oda gidecek malesefYanlış tabii ki,onlar üniye gönderip yalnız kalınca seni ayakta tutan bir zıpzıp olacak evde:)) Büyük kızın okuyup evlenecek,küçüğün için hayaller kurmaya ,çeyiz hazırlamaya,kendine iyi bakmaya devam edeceksin
Evet şimdi bebeğin eşyalarını felan bakiyodum bende yıkıp yerlestireyim dedim iyi geldi ya moral oldu bana gereksiz takıyorum bi bakmışım kocaman olmuş Ayy ne bilim ya cnm doğum sonu depresyon yaşamam degilmiKız kardeşin alaları bende var,hayattaki en büyük şansım onlar,erkek kardeşte tatlı ama kızla paylaşıma benzemiyor evet.
İyi ki olmuş diyeceksin,ama takıntılarından kurtul artık,bebeğin olunca acaba ne düşünüyorlar diye kafa yormaktan bebeğininin tadını çıkaramazsın:))
Onu bilemeyiz canım,inşallah olmazsın,halam da sana yakın ara vermişti,ona bebek çok iyi geldi,halbuki keyfine çok düşkündür:)Evet şimdi bebeğin eşyalarını felan bakiyodum bende yıkıp yerlestireyim dedim iyi geldi ya moral oldu bana gereksiz takıyorum bi bakmışım kocaman olmuş Ayy ne bilim ya cnm doğum sonu depresyon yaşamam degilmi
Gercektenmi ay inş banada iyi gelir ya bu düşüncelerden kurtulurum halan büyük nasıl davrandı peki kardeşini görünce birde halan çokmu zorlandi bakim gece uykuları vs vsOnu bilemeyiz canım,inşallah olmazsın,halam da sana yakın ara vermişti,ona bebek çok iyi geldi,halbuki keyfine çok düşkündür:)
Valla halama hobi gibi olmuştu,koala gibi yapışık geziyorlardı:)) Büyük sevdi kardeşini,abilik yaptı,eve ilk girince koşup onun bacaklarına sarılıyordu şımarık şey:))Gercektenmi ay inş banada iyi gelir ya bu düşüncelerden kurtulurum halan büyük nasıl davrandı peki kardeşini görünce birde halan çokmu zorlandi bakim gece uykuları vs vs
Ay cnm gerçekten böyle yorumlar okuyunca gerçekten heycanlaniyorum ya inş güzel olur şu yaş olayın da rahatlasam çevredekiler den banane aslında degilmi ama beynimden sildiğim zaman olmasını bilmiyorum artık az kaldı bebeğimi düşünmek istiyorum artık ya buyur gider hep küçük kalcak değil yaValla halama hobi gibi olmuştu,koala gibi yapışık geziyorlardı:)) Büyük sevdi kardeşini,abilik yaptı,eve ilk girince koşup onun bacaklarına sarılıyordu şımarık şey:))
Ah ah büyüyorlar da küçüklüklerini özlüyorsun bile,büyük kızın daha dün bebekti di mi,insan vaktin nasıl gectiğini anlamıyor vallahi.Ay cnm gerçekten böyle yorumlar okuyunca gerçekten heycanlaniyorum ya inş güzel olur şu yaş olayın da rahatlasam çevredekiler den banane aslında degilmi ama beynimden sildiğim zaman olmasını bilmiyorum artık az kaldı bebeğimi düşünmek istiyorum artık ya buyur gider hep küçük kalcak değil ya
Evet cnm ya yıllar geciyo sağlık olsun yeterki valla sabah kötüyüm şimdi bebek eşyaları felan iyi geldi yani yıkıyorum battaniye vs bebek belkide uslu olcak zorlanmicami eşim gündüzler evde oluyo beraber hallederiz zorlanma yiz diyor gece nöbetleşe kalkariz diyo cnm uzun yazıyorum kusura bakma nolur rahatlıyorumAh ah büyüyorlar da küçüklüklerini özlüyorsun bile,büyük kızın daha dün bebekti di mi,insan vaktin nasıl gectiğini anlamıyor vallahi.
Ahhah yaz yaz,bebeğinle yuvarlanıp bacaklarını mıncıklarken hatırlarsın:)Beni bile bebek heyecanı sardı buradan,minicik eşyalarla uğraşacaksın ohh ne güzel.Evet cnm ya yıllar geciyo sağlık olsun yeterki valla sabah kötüyüm şimdi bebek eşyaları felan iyi geldi yani yıkıyorum battaniye vs bebek belkide uslu olcak zorlanmicami eşim gündüzler evde oluyo beraber hallederiz zorlanma yiz diyor gece nöbetleşe kalkariz diyo cnm uzun yazıyorum kusura bakma nolur rahatlıyorum
Artı niye zorlanasın ki,ben 3 çocuğumu bir büyüttüm,hastalık harici zor gelmedi bana öyle,kendimi ihmal ettim bazen ama yine de küçük molalar verirdim kendime bir kahve içer canlanırdım:)))Evet cnm ya yıllar geciyo sağlık olsun yeterki valla sabah kötüyüm şimdi bebek eşyaları felan iyi geldi yani yıkıyorum battaniye vs bebek belkide uslu olcak zorlanmicami eşim gündüzler evde oluyo beraber hallederiz zorlanma yiz diyor gece nöbetleşe kalkariz diyo cnm uzun yazıyorum kusura bakma nolur rahatlıyorum
Doğru hele o memeye yapışıp memeleri sıcak sıcak dimi yürümeye başladığı günler güzel şeyler ya kızımda anlamadım fazla annem büyüttü çalışıyorum ben sonra memlekete taşındilar kızda götürdü mecburen çünkü bakıcı vs durumum yoktu sona memur oldum tayin oldum bende memlekete şimdi yakın oturuyo annemle inş bunu o yüzden hep gözümün önünde olcak evler yakın işbaşı yapınca da anneme bırakır alırım bakalımAhhah yaz yaz,bebeğinle yuvarlanıp bacaklarını mıncıklarken hatırlarsın:)Beni bile bebek heyecanı sardı buradan,minicik eşyalarla uğraşacaksın ohh ne güzel.
Benim kızıcım bana bir sarılır öperdi tatlı tatlı aanneem,tatlıım diye,şimdi koca dana oldu,özlüyorum bebeklik zamanlarını valla:))
Evet psikoloğa gitti oda öyle dio al çık bebekle dışarı parka git hava al kahve dediğin gibi senin elinde diyo zorlanmam yada rahat geçirmek seninkiler kaç yaşında Allah bagislasinArtı niye zorlanasın ki,ben 3 çocuğumu bir büyüttüm,hastalık harici zor gelmedi bana öyle,kendimi ihmal ettim bazen ama yine de küçük molalar verirdim kendime bir kahve içer canlanırdım:)))
Ondan tedirginsin demekki,bak bunun sevgisini daha iyi anlayacaksın emin ol.Doğru hele o memeye yapışıp memeleri sıcak sıcak dimi yürümeye başladığı günler güzel şeyler ya kızımda anlamadım fazla annem büyüttü çalışıyorum ben sonra memlekete taşındilar kızda götürdü mecburen çünkü bakıcı vs durumum yoktu sona memur oldum tayin oldum bende memlekete şimdi yakın oturuyo annemle inş bunu o yüzden hep gözümün önünde olcak evler yakın işbaşı yapınca da anneme bırakır alırım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?