Doğrudur cnm ben 40 yaşındayım kızım 17 yaşında planlı bir gebelik değil ama herşey yolunda şükür nasip etti rabbim dedik aldırmadık yaş fark olcak ama kardeş kardeştir dediler geç değil çok dimiBen almanya
Ben alamnyadan yasiyorum 35 yasdan asaga hamile kalanlar burda tuhaf karsilaniyor :))) her kursda en genci hep bendimkizina kesinlikle bir kardes yapmalisin :) yanliz kalmasin ... kardes o kadar güzel ki :) fazla acma arayi :)
Saolasin be cnm benim insan kendine baktığı sürece since kalır çok rahatlattin beni ya Allah gonlundekini versinNeden utanas
neden utanasin?? Utanilcak ne var? Anasi belli babasi belli ...
ablamda 40 .. ablam fistikkkk gibi kadin dedigin 40indan sonra güzellesiyor zaten :) sürekli diyorum ona bir cocuk daha yap diye gayete yakisir :)
Aynen cnm 35 ten sonra zaten riski gruba sokuyor doktorlar ama benim tanıdığımda bir sürü kişi var 37 38 40 41 hiçte sorun çıkmadı yeterki saglik olsunona bakarsan 39 yas da gebelik icin riskliydi...
Ablamla benim aramda 15 yas var :) iyi anlasiyoruz :)))Doğrudur cnm ben 40 yaşındayım kızım 17 yaşında planlı bir gebelik değil ama herşey yolunda şükür nasip etti rabbim dedik aldırmadık yaş fark olcak ama kardeş kardeştir dediler geç değil çok dimi
Hayır utanmanız gerekmez:))Cnm benim yani şimdi bişey sorcam saçma biraz ama mesela bir akrabaya yada bir tanıdıga giderken oturmaya vs utanmalimıyım ama hamile olmak utanılacak bişey değil ama neden böyle hissediyorum ya çok yaşlı değilim ben ha 38 39 ha 40 ne farkederki
Hımm ne güzel ya ileri için çok güzel buda kız olcak zaten destek olurlar birbirlerine dedik doğduğunda da sever illaki degilmi insan başka küçük bebek görünce bile seviyo bu karda yani cnm yapcak bişey yok artik 3 ay kaldı doguma bende biliyorum sadece rahatlamak amacım sence yaşım geç değil dimi anne olmak içinAblamla benim aramda 15 yas var :) iyi anlasiyoruz :)))
Olurlar evet,15 yaş küçük kardeşim var,kolunun altına alıyor beni,boyumu geçti:)Belli bir yaştan sonra aynı dilden de konuşuyoruz,çokta seviyorum canım benim yaaa:))Kızlar ya hepinize tşk ediyorum yaptığınız yorumlarla inanki bwni bayaa rahatlatiyorsunuz burada iş arkadaşlarımda öyle doğum gerçekleşince iyiki olmus diceksin diolar buradan paylaşırım yine düşundukce gene az biraz var korku ama eşim boşuna korkuyorsun yanlız değilsin diyo kendimi artık hamile olarak düşünmediğim umudu kestiğim için belkide ve yas konusuna takma diyorlar mesela diyorum büyük kız 30 küçük 12 olcak ama herkes kendi hayatını yaşayacak ama birbirlerine yinede destek olurlar mi sizce ya kızlar heycanlaniyorum ve korku var birazda
Ne kadar güzel cnm peki kardeşin doğduğu zamanlar nasıldı işte hastaneden eve geldi vs ne yaptın sevdinmi ve annen kaç yaşında doğum yaptı niye taktım yasa bilmiom ama rahatlıyorum okudukça ya yazarmisin rica etsemOlurlar evet,15 yaş küçük kardeşim var,kolunun altına alıyor beni,boyumu geçti:)Belli bir yaştan sonra aynı dilden de konuşuyoruz,çokta seviyorum canım benim yaaa:))
Sevmek ne kelime annemle ben baktım kardeşime,gece nöbet değişimi yapardık:))Ne kadar güzel cnm peki kardeşin doğduğu zamanlar nasıldı işte hastaneden eve geldi vs ne yaptın sevdinmi ve annen kaç yaşında doğum yaptı niye taktım yasa bilmiom ama rahatlıyorum okudukça ya yazarmisin rica etsem
Bebeğinle daha da genç görüneceksin merak etme:) Onu sana veren rabbimiz gerekli gücü,enerjiyi de verecektir.İnş cnm senin ilk bebeğin mi benim ikinci geç oldu ana şartlar öyle oldu nasibi bu zamanmış kafaya takmicam artık diyorum ama ben 41 eşim 45 çokta geç değil degilmi nolur şöyle artık bebeğe odaklanmak istiyorum ve annemde sen eşin istiyo diye doğrusun diye canimı sıkıyor kimse bana torununmu demez dimi bundada korkuyorum ya yaşımı göstermediğimi söylüyorlar ama
ben onu demek istemedim yani... sanki ilk cocugu 20 yaslarda dogrunuzda ikinciyi 40 la dogursaniz hadi tedirgin oldugunuz derim. Ama ilkinide 39 dogurmusunuz buda gec yani... kafaniza takacak bir durum yok. Saglim el vermiyor cok dersenoz o ayri. Evet kadinlar artik gec dogruyor olabilir ama bu yinede en dogrugran yasin 20-30 arasi oldugunu red etmezAynen cnm 35 ten sonra zaten riski gruba sokuyor doktorlar ama benim tanıdığımda bir sürü kişi var 37 38 40 41 hiçte sorun çıkmadı yeterki saglik olsun
Sanırım yanlış oldu başkasına yazcak tin banami yazdın cnm ilk cocugumu 39 da doğurmadı ben evet 40 yaşındayım ve 17 yaşında kızım var sartlar vs fırsat olmadı umudu kestiğimiz anda oldu aldırıp günaha giremezdim nasibi varmış dedik kardeş kardeştir bizden sonra birbirlerine destek olurlarben onu demek istemedim yani... sanki ilk cocugu 20 yaslarda dogrunuzda ikinciyi 40 la dogursaniz hadi tedirgin oldugunuz derim. Ama ilkinide 39 dogurmusunuz buda gec yani... kafaniza takacak bir durum yok. Saglim el vermiyor cok dersenoz o ayri. Evet kadinlar artik gec dogruyor olabilir ama bu yinede en dogrugran yasin 20-30 arasi oldugunu red etmez
Ne kadar genc okadar iyi vücüd icin.
Ay rica herşey yolunda şükür bebeğin ve benim sağlığım iyi şükür Allahın yolladığı emanet sonuçta Allah isterse olurS
Sanırım yanlış oldu başkasına yazcak tin banami yazdın cnm ilk cocugumu 39 da doğurmadı ben evet 40 yaşındayım ve 17 yaşında kızım var sartlar vs fırsat olmadı umudu kestiğimiz anda oldu aldırıp günaha giremezdim nasibi varmış dedik kardeş kardeştir bizden sonra birbirlerine destek olurlar
Kvalidem 45 nde ikiz tek yumurta bebeglerini dogurdu hic biseyde olmadı sapasaglamlarMerhaba,arkadaşlar ben geç bi evlilikten sonra 39 yaşında anne oldum.. şimdi 41 yaşındayım doğum sonrası zor dönemlerim oldu sağlık açısından..şimdi kızım tek kalmasın diye ikinciyi düşünüyorum fakat korkularım varşuanda korunuyorum.. belkide hiç hamile kalamam kimbilir..doktora daha gitmedim..ama korkularımı atamıyorum özellikle down sendormundan korkuyorum ve amniyo sentezi yaptırcağımı sanmıyorum..tam olarak bilmiyorum 2ci çocukta risk artıyormu sanki daha çok bu risk ilk çocuk için diye biliyorum yanlış bilmiyorsam..lütfen ama lütfen bana bu konuda tecrübelerinizi yazın..tek çocuk olmak çokmu zor ? ilerde kızım kardeş istermi? yaş dolayısıyla biz yaşlandığımızda kızım genç yaşta yalnız kalacak ve sürekli bu sorularla mücadele ediyorum.. bir yandan annem ablam hiç istemiyorlar 2ciyi riskten dolayı çok kararsızımm görüşmek dileğiyle.
Masallah ne kadar güzel büyümüş oda peki şu an kaç yaşında annenız ve sizler ya cnm bosunamı takıyorsun diosun yani surda 3 ay kaldı dönüşüm yok biliyorum ama rahatlamak ve bişey takmamak amacimSevmek ne kelime annemle ben baktım kardeşime,gece nöbet değişimi yapardık:))
Birşey isteyeceği zaman önce beni arardı kardeşim,hala düşkündür bana.
Annem 37 yaşındaydı,o zaman için ileri yaş diyorlardı,fakat biliyorsun,hayat kalitesi artınca kriterler değişti.
Akrabamız 42 yaşında ilkini doğurdu,zeka küpü maşallah.
Maddi durumunuz iyiyse tüp bebek deneyebilirsiniz, embriyoları genetik incelemeye gönderir sağlam olanı koydurursunuz içiniz rahat olurMerhaba,arkadaşlar ben geç bi evlilikten sonra 39 yaşında anne oldum.. şimdi 41 yaşındayım doğum sonrası zor dönemlerim oldu sağlık açısından..şimdi kızım tek kalmasın diye ikinciyi düşünüyorum fakat korkularım varşuanda korunuyorum.. belkide hiç hamile kalamam kimbilir..doktora daha gitmedim..ama korkularımı atamıyorum özellikle down sendormundan korkuyorum ve amniyo sentezi yaptırcağımı sanmıyorum..tam olarak bilmiyorum 2ci çocukta risk artıyormu sanki daha çok bu risk ilk çocuk için diye biliyorum yanlış bilmiyorsam..lütfen ama lütfen bana bu konuda tecrübelerinizi yazın..tek çocuk olmak çokmu zor ? ilerde kızım kardeş istermi? yaş dolayısıyla biz yaşlandığımızda kızım genç yaşta yalnız kalacak ve sürekli bu sorularla mücadele ediyorum.. bir yandan annem ablam hiç istemiyorlar 2ciyi riskten dolayı çok kararsızımm görüşmek dileğiyle.
Cnm çok saol evet herkes bebekten gelen kök hücreler gençleştiriyor diolar yaş hesabı da yapma boşuna diyorlar yarın ne olacağı bellimi degilmi ara verdim evet ama nasip bu zamanmış Allah böyle uygun görmüş emanetini yolladı mesela ben 51 yaş bebek 10 yaş olcak ama Allah güç sağlık versin genç yaşta arkasında çocuk bırakıp ölenler var Allah korusun cnm birde işyerinde benim yaşındakiler hatta benden 4 5 yaş büyük kişilerin çocukları 10 yaşında felan ben kendimi yeni başlicam için kötü hisse diom bu yanlış düşüncemi senceBebeğinle daha da genç görüneceksin merak etme:) Onu sana veren rabbimiz gerekli gücü,enerjiyi de verecektir.
Seve seve,kıymetini bilerek büyütürsün,sen tamamen bebeğine odaklan,hatta bu akşam ya da yarın başka ciciler almaya çık.Emin ol bir doğsun,bu yazdıklarına güleceksin:)
ben onu demek istemedim yani... sanki ilk cocugu 20 yaslarda dogrunuzda ikinciyi 40 la dogursaniz hadi tedirgin oldugunuz derim. Ama ilkinide 39 dogurmusunuz buda gec yani... kafaniza takacak bir durum yok. Saglim el vermiyor cok dersenoz o ayri. Evet kadinlar artik gec dogruyor olabilir ama bu yinede en dogrugran yasin 20-30 arasi oldugunu red etmez
Ne kadarBebeğinle daha da genç görüneceksin merak etme:) Onu sana veren rabbimiz gerekli gücü,enerjiyi de verecektir.
Seve seve,kıymetini bilerek büyütürsün,sen tamamen bebeğine odaklan,hatta bu akşam ya da yarın başka ciciler almaya çık.Emin ol bir doğsun,bu yazdıklarına güleceksin:)Cnm moral bozuyorlar burda kötü yorum yapanlar girmesin yazmasında zaten atlatamiyorum ben psikiyatriye gidip ilaca da başlamak istemiyorum ama napcam bilmiom yazın nolur yorum yazın ihtiyacim var nolurBebeğinle daha da genç görüneceksin merak etme:) Onu sana veren rabbimiz gerekli gücü,enerjiyi de verecektir.
Seve seve,kıymetini bilerek büyütürsün,sen tamamen bebeğine odaklan,hatta bu akşam ya da yarın başka ciciler almaya çık.Emin ol bir doğsun,bu yazdıklarına güleceksin:)
Olabilir herkesin kendi düşüncesi tabii Allahın verdiğine karşı çıkmadım ben nasipte varsa Allah korusun hastalıkta veriyo sınav dunyaşı Allah kimseye kötü gün gostermesinmoral olsun yeterkiMoral bozmak degil amacim. Ama gercekcilik diye de bisey var. Turkiye sartlarinda ortalama yasam süresi belli. Benim tecrubemde bu yonde malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?