2ci Çocuk için geçmi kaldım ? :( lütfen yorumlarınızı bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi enbu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben almanya

Ben alamnyadan yasiyorum 35 yasdan asaga hamile kalanlar burda tuhaf karsilaniyor :))) her kursda en genci hep bendim kizina kesinlikle bir kardes yapmalisin :) yanliz kalmasin ... kardes o kadar güzel ki :) fazla acma arayi :)
Doğrudur cnm ben 40 yaşındayım kızım 17 yaşında planlı bir gebelik değil ama herşey yolunda şükür nasip etti rabbim dedik aldırmadık yaş fark olcak ama kardeş kardeştir dediler geç değil çok dimi

Neden utanas

neden utanasin?? Utanilcak ne var? Anasi belli babasi belli ...
ablamda 40 .. ablam fistikkkk gibi kadin dedigin 40indan sonra güzellesiyor zaten :) sürekli diyorum ona bir cocuk daha yap diye gayete yakisir :)
Saolasin be cnm benim insan kendine baktığı sürece since kalır çok rahatlattin beni ya Allah gonlundekini versin

Ablamla benim aramda 15 yas var :) iyi anlasiyoruz :)))

Hayır utanmanız gerekmez:))
Bir yakınım "çocuk limitimi doldurmasaydım şimdiki zamanda hamile olmak isterdim,o kıyafetler,artı rahat ve farkına vararak hamilelik yaşayanlar,gördükçe içim gidiyor"demişti:)
İlkinde yapamadıklarınızı yapın,eşinizi geceleri market market dolaştırın örneğin
Sağlıcakla kavuşun yavrunuza,o çekindiğiniz insanlar sizi yavrunuz kadar tatlı öpemez

Ablamla benim aramda 15 yas var :) iyi anlasiyoruz :)))
Hımm ne güzel ya ileri için çok güzel buda kız olcak zaten destek olurlar birbirlerine dedik doğduğunda da sever illaki degilmi insan başka küçük bebek görünce bile seviyo bu karda yani cnm yapcak bişey yok artik 3 ay kaldı doguma bende biliyorum sadece rahatlamak amacım sence yaşım geç değil dimi anne olmak için

Olurlar evet,15 yaş küçük kardeşim var,kolunun altına alıyor beni,boyumu geçti:)Belli bir yaştan sonra aynı dilden de konuşuyoruz,çokta seviyorum canım benim yaaa:))

Olurlar evet,15 yaş küçük kardeşim var,kolunun altına alıyor beni,boyumu geçti:)Belli bir yaştan sonra aynı dilden de konuşuyoruz,çokta seviyorum canım benim yaaa:))
Ne kadar güzel cnm peki kardeşin doğduğu zamanlar nasıldı işte hastaneden eve geldi vs ne yaptın sevdinmi ve annen kaç yaşında doğum yaptı niye taktım yasa bilmiom ama rahatlıyorum okudukça ya yazarmisin rica etsem

Sevmek ne kelime annemle ben baktım kardeşime,gece nöbet değişimi yapardık:))
Birşey isteyeceği zaman önce beni arardı kardeşim,hala düşkündür bana.
Annem 37 yaşındaydı,o zaman için ileri yaş diyorlardı,fakat biliyorsun,hayat kalitesi artınca kriterler değişti.
Akrabamız 42 yaşında ilkini doğurdu,zeka küpü maşallah.

Bebeğinle daha da genç görüneceksin merak etme:) Onu sana veren rabbimiz gerekli gücü,enerjiyi de verecektir.
Seve seve,kıymetini bilerek büyütürsün,sen tamamen bebeğine odaklan,hatta bu akşam ya da yarın başka ciciler almaya çık.Emin ol bir doğsun,bu yazdıklarına güleceksin:)

Aynen cnm 35 ten sonra zaten riski gruba sokuyor doktorlar ama benim tanıdığımda bir sürü kişi var 37 38 40 41 hiçte sorun çıkmadı yeterki saglik olsun
ben onu demek istemedim yani... sanki ilk cocugu 20 yaslarda dogrunuzda ikinciyi 40 la dogursaniz hadi tedirgin oldugunuz derim. Ama ilkinide 39 dogurmusunuz buda gec yani... kafaniza takacak bir durum yok. Saglim el vermiyor cok dersenoz o ayri. Evet kadinlar artik gec dogruyor olabilir ama bu yinede en dogrugran yasin 20-30 arasi oldugunu red etmez
Ne kadar genc okadar iyi vücüd icin.

S Sanırım yanlış oldu başkasına yazcak tin banami yazdın cnm ilk cocugumu 39 da doğurmadı ben evet 40 yaşındayım ve 17 yaşında kızım var sartlar vs fırsat olmadı umudu kestiğimiz anda oldu aldırıp günaha giremezdim nasibi varmış dedik kardeş kardeştir bizden sonra birbirlerine destek olurlar

A Ay rica herşey yolunda şükür bebeğin ve benim sağlığım iyi şükür Allahın yolladığı emanet sonuçta Allah isterse olur

Kvalidem 45 nde ikiz tek yumurta bebeglerini dogurdu hic biseyde olmadı sapasaglamlar

Masallah ne kadar güzel büyümüş oda peki şu an kaç yaşında annenız ve sizler ya cnm bosunamı takıyorsun diosun yani surda 3 ay kaldı dönüşüm yok biliyorum ama rahatlamak ve bişey takmamak amacim

Maddi durumunuz iyiyse tüp bebek deneyebilirsiniz, embriyoları genetik incelemeye gönderir sağlam olanı koydurursunuz içiniz rahat olur

Cnm çok saol evet herkes bebekten gelen kök hücreler gençleştiriyor diolar yaş hesabı da yapma boşuna diyorlar yarın ne olacağı bellimi degilmi ara verdim evet ama nasip bu zamanmış Allah böyle uygun görmüş emanetini yolladı mesela ben 51 yaş bebek 10 yaş olcak ama Allah güç sağlık versin genç yaşta arkasında çocuk bırakıp ölenler var Allah korusun cnm birde işyerinde benim yaşındakiler hatta benden 4 5 yaş büyük kişilerin çocukları 10 yaşında felan ben kendimi yeni başlicam için kötü hisse diom bu yanlış düşüncemi sence

Kızlar yorumlarınızı okudukça rahatliyorum ama daha sonra bir panik endişe kalp çarpıntı geri geliyor psikoloğa da gittim ama oda sizler den farklı bişey demiyor ara verince eve baglanmakan korkuyorum doğum sonrası depresyon vs olmaz inş istediğim gebelik olsaydı böyle düşünmezdim belki az kaldı ama akıl verın ben napim simdi

Moral bozmak degil amacim. Ama gercekcilik diye de bisey var. Turkiye sartlarinda ortalama yasam süresi belli. Benim tecrubemde bu yonde malesef.
Olabilir herkesin kendi düşüncesi tabii Allahın verdiğine karşı çıkmadım ben nasipte varsa Allah korusun hastalıkta veriyo sınav dunyaşı Allah kimseye kötü gün gostermesinmoral olsun yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…