2ci Çocuk için geçmi kaldım ? :( lütfen yorumlarınızı bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi enbu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Olur mu ya benim annem o yaşlrda, şu an 3 atlık bebeğimle onun ynındyım. Hepimize yetiyor valla bazen gece alıyor bile bebeğimi

yengem sonuncuyu 49 yasinda dogurdi hemde menepoza girdiguni sandigi anda yani youecek ekmegi varsa saglikli olup hamile kaliyorsun kendisi sigara icen cok zatif bir kadin bebek 4 kiloya yakin dogdu bendr 1 hafta sonra dogurmustum yasim 26 idi o zamn benm bebegim 3 kilodan fazla dogdu ama 6 gun kuvezde yatti boylr seylerde olabilir

Olur mu ya benim annem o yaşlrda, şu an 3 atlık bebeğimle onun ynındyım. Hepimize yetiyor valla bazen gece alıyor bile bebeğimi
Ay ne güzel benim annemde şu an 60 yaşında göstermiyor bile fikir fikir valka ve çokta sabırlı hepimizden ve sence es dost ve akrabalardan çekinmem gerek varmı hani herkesin büyüdü çocuğu vs ben yeniden başlicam felan off

Annem de doğana kadar çok dert etti, herkesten çekindi ama doğduktan br kaç ay sonra iyi ki doğmuş demeye başladı

Annem de doğana kadar çok dert etti, herkesten çekindi ama doğduktan br kaç ay sonra iyi ki doğmuş demeye başladı
Anladım ya ben çokmu takıyorum sence nasibi varmış bu dunyada o ayri ama annen bir anne olarak kardeşinle nasıl peki enerji vs büyütürken vs benim çekinmem gerek varmı peki herkesten akraba vs benmi yanlış düşünüyorum sence

Şu an takman çok normal ama boşuna endişeleniyorsun bence.
Gayet iyi arası, benim daha kötüdür mesela annemle aram. Akrablar da ele avuca gelince çok severler, bizimkiler sürekli sevmeye gelirdi kardeşim küçükken.

Su anda takmak istemiyorum artı 2.5 ay kaldı zaren doğuma bebeğe daklanmak istiyorum senin kardeşinle aran iyi degilmi peki dogunca sevdinmi birde 40 yaş geç değil degilmi yardim er nolur kötü durumdayım ilaç vs de almak istemiyorum rahatlıyamıyorum beynimden silmiştim 2. Bebegi sanırım o yüzen annen peki istiyerekmi kalmisti o zamanlar d

Nolur bişeyler yaz kötü durumdayım dün evdeki bebek esyalaruni felan yikadim ütüleyen yerleştirme hepsi küçük küçük tabiki öyle kalmıcaz büyüyecek ya nolur çok geç değil dimi bazıları sinir bozuyor canım sıkılıyor doğum hastane eve gelince gelen giden offf belki daha güzel günler bekliyo beni bilmiyorum herkes akrabalar felan sevindiler ne güzel kızın unv. Gidince yanında olcak dediler ama ben çekingenlik var rahatlıyamıyorum ya gerçek fikirlerini yazarmisin bana lutfen

Nolur bişeyler yazatmışın lutfen

Sevgili canlı anne nasılsın ya ben kötüyüm hala sence bosunamı takıyorum kafaya 41 çok geç değil degilmi nedense çekiniyorum sağlıklıyım ki hamile kalabildim nolur bişeyler yaz hatirliyormusyn 17 yaşında kızım var bazen takmıyorum ama bazende kötüyüm boğazımda bişeyler düğümleniyor istemeden plansiz olduğu için herhalde

hatirliyorum canim bosa evham yapiyorsun korkunun ecele faydasi yok bw canim sen guclu emekci bir kadinsin bunlarla bas ediyorsan bebek daha kolay gelir

hatirliyorum canim bosa evham yapiyorsun korkunun ecele faydasi yok bw canim sen guclu emekci bir kadinsin bunlarla bas ediyorsan bebek daha kolay gelir
Cnm beni anlıyorsun sen herkes öyle diyor boşuna evham yapıyorsun alt tarafı bebek tatlı bebekten mi korkuyosun diolar benim korkum bebek değil ara verince zorlanirmiyim dedim ama herkes nasıl buyutüyor buda buyur gider yaş olayi işte çevremde herkesin büyüdü çocuğu geri dönüşüm yok biliyorum ama iyiki olmus diyebilecekmiyim cnm ya evime beşe kaynağımız olcak gerçekten benim yaşım geç mi sence çok işyerinde benle yaşıt olankar 5 yaşında çocuğu var daha büyük olanlarda var ama en küçük 5 6 yaşında ben yeniden başlicam banane milletten diom bazen ama bazende yine sabaha karşı özellikle anksiyete başlıyor annemde olumlu artık eşimde yanımda ama

hic gec degil.Bos yere takilmayin bu düsüncelere.Benim cevrem bu yasta anne olanlarla dolu.Ben de cok istiyordum ikinci cocugu ama olmadi.Ben sizin yerinizde olsam keyfini cikarir bu konuda laf söyleyenleri de laflarini agzina tikardim.

hic gec degil.Bos yere takilmayin bu düsüncelere.Benim cevrem bu yasta anne olanlarla dolu.Ben de cok istiyordum ikinci cocugu ama olmadi.Ben sizin yerinizde olsam keyfini cikarir bu konuda laf söyleyenleri de laflarini agzina tikardim.
Cnm çok çok saol ya moral oluyor böyle yorumları okudukça keyfim yerine geliyor valla cnm birde ben 52 olunca çocuk 10 felan olcak yersiz düşüncemi bunlar 17 yaşında kızım var birde

Cnm çok çok saol ya moral oluyor böyle yorumları okudukça keyfim yerine geliyor valla cnm birde ben 52 olunca çocuk 10 felan olcak yersiz düşüncemi bunlar 17 yaşında kızım var birde

Valla hic düsünmeyin böyle.Bunlar alisilmis seyler.42 yasinda ilk cocugunu doguran bir sürü kadin var.Ayrica bu yaslarda dogurmak kadina tekrar zindelik veriyor.Bol bol spor yapin, dinc kalin.Artik baska bir cagdayiz.Insanin ömrü uzadi.Buna bagli olarak da dogurma yasi da degisti.Cevrenizdeki insanlar at gözlügüyle bakiyorlar her seye.Durumu faklilastirmak, bu normlarin disina cikmak sizin elinizde.Icinizi ferah tutun ve keyfini cikarin.

tamamda sorun nerdr bak canim brnce sen soyle uap bebegin cinsiyetini ogrendiysen ona biraz kucuk alis verisler eldivenler sapkalr. falan al. rn azindan benimsemis olursun ne kadr cok istetsen korkun azalacak diye dusiniyorm bebegin sadece hastalik donemleri zor oda bizde hasta olunca perisan oluyorz. onlar savunmasiz dili olmadigi icin daha zor gibi geliyor. gecen acile gittim hastalandim. dogum servisunde dogan bebekleri gordum allahm su gebelik cabuk gecsin kavusayim dedim. zor olacagini sanmiyorm kucagina bir al hele

Canım sen daha önce bir çocuk büyüttün, az çok neyle karşılaşacağını biliyorsun. Lohusalık biraz sıkıntılı geçecek ama sonradan bir düzen oturacak.
Nacizane tavsiyem doğum sonrası endişe durumun geçmezse lütfen doktora git ki postpartum depresyon falan olursa geç kalmayasın.
Yaş konusuna asla takılma, annem önümde örnek. O da dert ederdi ama hiç problem olmadı bak kardeşim ünversiteye hazırlanıyor şimdi. Ben gidersem ne olur diye düşünme, kime ne kadar ömür biçildi bilemeyiz. Hem bir krdeşi de olacak ve büyüdükçe bağları da kuvvetlenecek.

Tabiki biz bile hastalanınca doktora gidiyoruz bebekte doktora götürür ilacını alır veririz ortada takacak bişey yok aslında herkes güzel yorumlar yapmış yasa takılma diolar çevremdekiler boşuna takıyorsun tadını çıkar dediler dün bebek eşyalarını yikadim ütüler im moral oldu dediğin gibi

Doğru yarına çıkacağımız in garantisi yok ki Allah sağlıklı ve hayırlı ömürler versin yeterki

Yalnız kalmasın diye çocuk yapılmaz. Eğer eşiniz ve siz bir çocuk daha istiyorsanız kararınızı verdiyseniz, doktora gidip endişelerinizi anlatın. Artık bilim ilerledi birçok sorunun çözümü olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…