- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
Benimkiler ergenlikte,sağol.Evet ya
Evet psikoloğa gitti oda öyle dio al çık bebekle dışarı parka git hava al kahve dediğin gibi senin elinde diyo zorlanmam yada rahat geçirmek seninkiler kaç yaşında Allah bagislasin
Tabiki bebek çocuk dışarıya çıkmaya engel değilki çok güzel zamanlar herkes 2 aylik bebekle tatile otele gidenler var ben sadece beynimden 2. Bebegi çıkardığım için afalladı rahata da alıştım paniği o yüzden yoksa pratik olduktan sonra bebekle her işini yaparsın annem beni 18 yaşında doğurmuş gurbetteydim kimse yoktu diyor ona rağmen herşeyi de yaptım kış yaz demedim gezmem ede gittim der hepBenimkiler ergenlikte,sağol.
Ben onlarla termosla parka mı gitmedim,kahvaltılarımızı alıp deniz kenarına mı inmedim:))
O keşmekeşte bayram alışverişi mi yapmadım,hahhaaa kuzucuk gübi cıvıl cıvıllardı çevremde:))
Aynen cnm ya artık rahatım saol sayende herseyden önce eşim annem hep destek eski hali yok tabi annemin ama yine arkanızdayim demesi yeter evler yakın haftada 2 gün baksa diğer günler eşim evde zaten 3 sene sonrada emekli olcak tamamen bana ait diyo okul vs arabayla götür getir vs ama başlarda da zor olmaz inş ya cnmOndan tedirginsin demekki,bak bunun sevgisini daha iyi anlayacaksın emin ol.
Hahhaay,haftada 2 gün kıyıpta bırakamazsın annene bence,ama yine de güvenebileceğin birisi olması her zaman artıdır tabii:))Aynen cnm ya artık rahatım saol sayende herseyden önce eşim annem hep destek eski hali yok tabi annemin ama yine arkanızdayim demesi yeter evler yakın haftada 2 gün baksa diğer günler eşim evde zaten 3 sene sonrada emekli olcak tamamen bana ait diyo okul vs arabayla götür getir vs ama başlarda da zor olmaz inş ya cnm
Çalışıyorum cnm mecbur bırakcam gelene jadarHahhaay,haftada 2 gün kıyıpta bırakamazsın annene bence,ama yine de güvenebileceğin birisi olması her zaman artıdır tabii:))
O zaman başka,ne güzel gözün arkada kalmaz,mis gibi bakar annen,Allah sağlık versin yeterkiÇalışıyorum cnm mecbur bırakcam gelene jadar
Evet bakmassada artık komşu vs birini ayarlarım sen ev hanimimisin cnm ya moralim dalgalı gidiyor bi çok heveslendi yorum bi yerlerde yine ya off neden böyle gecicekmiO zaman başka,ne güzel gözün arkada kalmaz,mis gibi bakar annen,Allah sağlık versin yeterki
Ben uzun süre eşimle birlikte çalıştım,kendi işimizdi,çocuklarımı da götürebildim yanımızda.Şimdi evdeyim,yoğun dönemlerde arada çalışıyorum eşimle..Evet bakmassada artık komşu vs birini ayarlarım sen ev hanimimisin cnm ya moralim dalgalı gidiyor bi çok heveslendi yorum bi yerlerde yine ya off neden böyle gecicekmi
Anladım cnm bu duygu değişiklikleri geçerim ya bazen çok mutlu bazen endiseliBen uzun süre eşimle birlikte çalıştım,kendi işimizdi,çocuklarımı da götürebildim yanımızda.Şimdi evdeyim,yoğun dönemlerde arada çalışıyorum eşimle..
Cnm doğumdan sonra iyiki doğurmuşum diceksin diyolar çok tatlı olur diyorlar ama sence yaş vs vs bütün bunlar boşuna mı takıyor gerçekten kıyafetler minik minik korktum yaAnladım cnm bu duygu değişiklikleri geçerim ya bazen çok mutlu bazen endiseli
Evet okudum daha öncede ilk cocugu ama istemiyordu hazır değildi Sonradan da iyiki doğurmuşum demisEki Görüntüle 2243697
Bak,link veremedim,bu arkadaşımız da senin gibi endişeliymiş,bu da yıllar sonra ki yazdıkları
konu sahibine di yazdiklarimS
Sanırım yanlış oldu başkasına yazcak tin banami yazdın cnm ilk cocugumu 39 da doğurmadı ben evet 40 yaşındayım ve 17 yaşında kızım var sartlar vs fırsat olmadı umudu kestiğimiz anda oldu aldırıp günaha giremezdim nasibi varmış dedik kardeş kardeştir bizden sonra birbirlerine destek olurlar
Ok cnmkonu sahibine di yazdiklarim
Cnm benim gene kaçtı uykum geç değil çok değilmi ya nolur şöyle iyiki dogurmüşüm diyebilecekmiyimAnladım cnm bu duygu değişiklikleri geçerim ya bazen çok mutlu bazen endiseli
Anladım bende emekli olacağım zaman 17 olçak bebek off bosunamı takıyorum bu yaş olayını sencede kardeşinle aranda kaç yaş var pekiBenim annem de çok endişeliydi ama kardeşim ustalık eseri oldu resmen :) doğduktan bir kaç sene sonra emekli olduğu için daha iyi ilgilenebildi. En başarılımız ve anneme en düşkünümüz o. Şimdi oldu 17 yaşında annem ise 60
Peki annen zorlandımı büyütürken beni bunlar kaygilandiriyor ya gece uykuları biberon vs ara verince korkuomm biraz 17 yaşında benim büyük kizBenim annem de çok endişeliydi ama kardeşim ustalık eseri oldu resmen :) doğduktan bir kaç sene sonra emekli olduğu için daha iyi ilgilenebildi. En başarılımız ve anneme en düşkünümüz o. Şimdi oldu 17 yaşında annem ise 60
15 yaş varAnladım bende emekli olacağım zaman 17 olçak bebek off bosunamı takıyorum bu yaş olayını sencede kardeşinle aranda kaç yaş var peki
Yo hiç zorlanmadı biz de yardımcı olduk hepPeki annen zorlandımı büyütürken beni bunlar kaygilandiriyor ya gece uykuları biberon vs ara verince korkuomm biraz 17 yaşında benim büyük kiz
Anladım cnm çok endişe ve kaygı yaşıyorum ben geç kaldım 2.bebeğe artık olmaz derken Allah nasip etti ya ben yaş olayını fazlası takıyorum sence ben emekli olaçağımızın zaman 18 olcak çocuk bende 58 yani 60 günümüzde elden ayaktan düşülen bir yaşmı ya korkuyorum lütfen yorum yaparmışın bana15 yaş var
Yo hiç zorlanmadı biz de yardımcı olduk hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?