2ci Çocuk için geçmi kaldım ? :( lütfen yorumlarınızı bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi enbu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet ya
Evet psikoloğa gitti oda öyle dio al çık bebekle dışarı parka git hava al kahve dediğin gibi senin elinde diyo zorlanmam yada rahat geçirmek seninkiler kaç yaşında Allah bagislasin
Benimkiler ergenlikte,sağol.
Ben onlarla termosla parka mı gitmedim,kahvaltılarımızı alıp deniz kenarına mı inmedim:))
O keşmekeşte bayram alışverişi mi yapmadım,hahhaaa kuzucuk gübi cıvıl cıvıllardı çevremde:))

Tabiki bebek çocuk dışarıya çıkmaya engel değilki çok güzel zamanlar herkes 2 aylik bebekle tatile otele gidenler var ben sadece beynimden 2. Bebegi çıkardığım için afalladı rahata da alıştım paniği o yüzden yoksa pratik olduktan sonra bebekle her işini yaparsın annem beni 18 yaşında doğurmuş gurbetteydim kimse yoktu diyor ona rağmen herşeyi de yaptım kış yaz demedim gezmem ede gittim der hep

Ondan tedirginsin demekki,bak bunun sevgisini daha iyi anlayacaksın emin ol.
Aynen cnm ya artık rahatım saol sayende herseyden önce eşim annem hep destek eski hali yok tabi annemin ama yine arkanızdayim demesi yeter evler yakın haftada 2 gün baksa diğer günler eşim evde zaten 3 sene sonrada emekli olcak tamamen bana ait diyo okul vs arabayla götür getir vs ama başlarda da zor olmaz inş ya cnm

Hahhaay,haftada 2 gün kıyıpta bırakamazsın annene bence,ama yine de güvenebileceğin birisi olması her zaman artıdır tabii:))

O zaman başka,ne güzel gözün arkada kalmaz,mis gibi bakar annen,Allah sağlık versin yeterki
Evet bakmassada artık komşu vs birini ayarlarım sen ev hanimimisin cnm ya moralim dalgalı gidiyor bi çok heveslendi yorum bi yerlerde yine ya off neden böyle gecicekmi

Evet bakmassada artık komşu vs birini ayarlarım sen ev hanimimisin cnm ya moralim dalgalı gidiyor bi çok heveslendi yorum bi yerlerde yine ya off neden böyle gecicekmi
Ben uzun süre eşimle birlikte çalıştım,kendi işimizdi,çocuklarımı da götürebildim yanımızda.Şimdi evdeyim,yoğun dönemlerde arada çalışıyorum eşimle..

Anladım cnm bu duygu değişiklikleri geçerim ya bazen çok mutlu bazen endiseli
Cnm doğumdan sonra iyiki doğurmuşum diceksin diyolar çok tatlı olur diyorlar ama sence yaş vs vs bütün bunlar boşuna mı takıyor gerçekten kıyafetler minik minik korktum ya

Selam anne adayları ve anne olacaklar ya benim gibi 2.bebek için ara verip kaygı ve endişe yaşayanlar doğum yaptıktan sonra neler yaptınız istemeden hamile kalip iyiki doğurmuşum diyenler lütfen paylasirmisiniz

konu sahibine di yazdiklarim

Benim annem de çok endişeliydi ama kardeşim ustalık eseri oldu resmen :) doğduktan bir kaç sene sonra emekli olduğu için daha iyi ilgilenebildi. En başarılımız ve anneme en düşkünümüz o. Şimdi oldu 17 yaşında annem ise 60

Anladım bende emekli olacağım zaman 17 olçak bebek off bosunamı takıyorum bu yaş olayını sencede kardeşinle aranda kaç yaş var peki

Peki annen zorlandımı büyütürken beni bunlar kaygilandiriyor ya gece uykuları biberon vs ara verince korkuomm biraz 17 yaşında benim büyük kiz

Anladım bende emekli olacağım zaman 17 olçak bebek off bosunamı takıyorum bu yaş olayını sencede kardeşinle aranda kaç yaş var peki
15 yaş var
Peki annen zorlandımı büyütürken beni bunlar kaygilandiriyor ya gece uykuları biberon vs ara verince korkuomm biraz 17 yaşında benim büyük kiz
Yo hiç zorlanmadı biz de yardımcı olduk hep

15 yaş var

Yo hiç zorlanmadı biz de yardımcı olduk hep
Anladım cnm çok endişe ve kaygı yaşıyorum ben geç kaldım 2.bebeğe artık olmaz derken Allah nasip etti ya ben yaş olayını fazlası takıyorum sence ben emekli olaçağımızın zaman 18 olcak çocuk bende 58 yani 60 günümüzde elden ayaktan düşülen bir yaşmı ya korkuyorum lütfen yorum yaparmışın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…