Cnm 26 haftalık hamileyim evet İstemiyodum supriz oldu yani eşim çok istedi günaha girip aldırmadık herşey yolunda dr kontrollerini aksatmiyorum nasibi varmış dedik Allah herkesin gönlündekini versinYalnız kalmasın diye çocuk yapılmaz. Eğer eşiniz ve siz bir çocuk daha istiyorsanız kararınızı verdiyseniz, doktora gidip endişelerinizi anlatın. Artık bilim ilerledi birçok sorunun çözümü olabiliyor.
Annen dert etti ama sonra yoluna girip iyiki doğurmuşum diorum benim takıntı yapamam lazım o zaman yani. Annen bana örnek aslında keşke annenle konusabilseydimAnnem de doğana kadar çok dert etti, herkesten çekindi ama doğduktan br kaç ay sonra iyi ki doğmuş demeye başladı
Diyor tabii ki, şimdi ben evlenip gittim, diğer kardeşim başka yerde çalışıyor. Annem en küçükle kol kola geziyor, arkadaş oldu ona.Annen dert etti ama sonra yoluna girip iyiki doğurmuşum diorum benim takıntı yapamam lazım o zaman yani. Annen bana örnek aslında keşke annenle konusabilseydim
3 kardes misiniz cnm yaşlar kaç sen evlendiğinde en küçük kardeş kaç yasindaydi rahatlıyorum böyle örnekler okuyuncaDiyor tabii ki, şimdi ben evlenip gittim, diğer kardeşim başka yerde çalışıyor. Annem en küçükle kol kola geziyor, arkadaş oldu ona.
Evet 3 kardeşiz. Ben 33, ortanca 30, en küçüğümüz de 17 yaşında.3 kardes misiniz cnm yaşlar kaç sen evlendiğinde en küçük kardeş kaç yasindaydi rahatlıyorum böyle örnekler okuyunca
Ne kadar güzel Allah hepinize uzun ömürler versin bende görsem o günleri hayal ediyom bazen büyüyünce ablasının yanin gider beraber gezer tatil yaparlar vs diye cnm inş güzel günler görürüz hepimiz bende boşa takmıştım derimEvet 3 kardeşiz. Ben 33, ortanca 30, en küçüğümüz de 17 yaşında.
28'imde evlendim ben kardeşim o zaman 12 yaşındaydı. Fırsat buldukça kaçıp geliyor geziyoruz İstanbul'u, ben memlekete gittikçe de çok güzel vakit geçiriyoruz. Byüüdükçe bağ kuvvetlendi tabi elimde büyüdü ve aynı bana benziyor huyları :)
Evet kucağıma alcam herşey bitcek belkide bu düşünceler yani eşime gereksizmi yukleniyorum ya sen istedin ben düsünmüyordum diye acaba sonuçta destek herşeyi yle bana Ayy bezler ıslak mendil vs tuvalet eğitimi napcam yaaaatamamda sorun nerdr bak canim brnce sen soyle uap bebegin cinsiyetini ogrendiysen ona biraz kucuk alis verisler eldivenler sapkalr. falan al. rn azindan benimsemis olursun ne kadr cok istetsen korkun azalacak diye dusiniyorm bebegin sadece hastalik donemleri zor oda bizde hasta olunca perisan oluyorz. onlar savunmasiz dili olmadigi icin daha zor gibi geliyor. gecen acile gittim hastalandim. dogum servisunde dogan bebekleri gordum allahm su gebelik cabuk gecsin kavusayim dedim. zor olacagini sanmiyorm kucagina bir al hele
Ne kadar güzel Allah hepinize uzun ömürler versin bende görsem o günleri hayal ediyom bazen büyüyünce ablasının yanin gider beraber gezer tatil yaparlar vs diye cnm inş güzel günler görürüz hepimiz bende boşa takmıştım derim
Cnm ben 41 yasindayim 17 yaşında kızım var hamileyim şu an supriz bir gebelik 2.bebegi çıkarmıştim aklımdan eşim çok istiyordu aldırmadık basibi varmış dedik dr kontrolleri vs herşey yolunda şükür endişe ve kaygı var ara verince bebek nasıl olur diye bakim gece uyku düzeni vs Allah çocuklarını sana ve babasına bağışlasın tatlimBen ilk çocuğumu 41 de, 2.sini 42 de dünyaya getirdim. Ne gebe kalmakta, ne gebelikte ne de sonrasında sorun yaşamadım. Herkesin bünyesi farklı, sizin tercihiniz..
Cnm bişey sorcam ya annen en küçük kardeşini dogurdugunda nasıl desem ben hani bana torununmu vs yada eşime sorarlar diyede çok takıyorum ya böyle durumlar olmuyodur dimiEvet 3 kardeşiz. Ben 33, ortanca 30, en küçüğümüz de 17 yaşında.
28'imde evlendim ben kardeşim o zaman 12 yaşındaydı. Fırsat buldukça kaçıp geliyor geziyoruz İstanbul'u, ben memlekete gittikçe de çok güzel vakit geçiriyoruz. Byüüdükçe bağ kuvvetlendi tabi elimde büyüdü ve aynı bana benziyor huyları :)
Anneme değil ama babama soranlar oldu, ilk yıl biraz bocaladılar ama sonra alışıldı. Ev daha neşeliydi hepCnm bişey sorcam ya annen en küçük kardeşini dogurdugunda nasıl desem ben hani bana torununmu vs yada eşime sorarlar diyede çok takıyorum ya böyle durumlar olmuyodur dimi
Yaa baban kaç yaşında peki of ya çokmu takıyorum yaAnneme değil ama babama soranlar oldu, ilk yıl biraz bocaladılar ama sonra alışıldı. Ev daha neşeliydi hep
Aynı yaştalar annemle ama babam daha yaşlı görünüyor, saçının büyük kısmı döküldü kalanlar da beyaz.Yaa baban kaç yaşında peki of ya çokmu takıyorum ya
Haklısın tabi dönüşü yok artik eşim 4 yaş büyük benden ama göstermiyor yaşını bizim bi tanıdık adam 56 yaşında oğlu 9 yaşında artık olmasaydı desem Allahın gücüne gider vardır bir bildiği rabbiminAynı yaştalar annemle ama babam daha yaşlı görünüyor, saçının büyük kısmı döküldü kalanlar da beyaz.
Bence de çok takıyorsun yani şu saatten sonra aldıramayacağına göre bu kadar takmamalısın. Bir de annem çekiniyordu ama bu neredeyse 20 yıl önceydi. Artık geç evlenmeler ve geç doğumlar çok yaygın, kimse dalga geçmez- sorgulamaz.
Cnm sevgili canlı anne ben sanırım çok buyutüyorum yaş olayını yani bana değilde eşime torununmu demezler inş eşim 4 yaş büyük ama zayıf ve göstermiyor ama ne bilim ya kimene ama korkuyorum bu konuda düşüncen ne yondehatirliyorum canim bosa evham yapiyorsun korkunun ecele faydasi yok bw canim sen guclu emekci bir kadinsin bunlarla bas ediyorsan bebek daha kolay gelir
canim insan 40 dan sonra evleneip tedaviylr cocuk sahibi oluyor yapma kuzum cunku allahin gucune gider cunku servetini ortaya dokuyor insanlar bebek icinCnm sevgili canlı anne ben sanırım çok buyutüyorum yaş olayını yani bana değilde eşime torununmu demezler inş eşim 4 yaş büyük ama zayıf ve göstermiyor ama ne bilim ya kimene ama korkuyorum bu konuda düşüncen ne yonde
Evet haklısın bu dediklerimi çocuk arayanlar tedavi görenler bebek için duymasin lar valla neler var Allah kimseye aratmasın tabiki ne bilim aklıma geliyo bazen işte demezler inş ya ben tam emekli olurken 18 olcak kendi yolunu çizecek zatwn ablasıyla destek olurlarcanim insan 40 dan sonra evleneip tedaviylr cocuk sahibi oluyor yapma kuzum cunku allahin gucune gider cunku servetini ortaya dokuyor insanlar bebek icin
bence aslinda cok guzel yanlari var sadece mesele hazirliksiz yakalndinz bu yuzden olsyn bebis kismetiyle gelir hic bise olmaz allahin izniyle bu arad. benimde oglum olacakmis:)Evet haklısın bu dediklerimi çocuk arayanlar tedavi görenler bebek için duymasin lar valla neler var Allah kimseye aratmasın tabiki ne bilim aklıma geliyo bazen işte demezler inş ya ben tam emekli olurken 18 olcak kendi yolunu çizecek zatwn ablasıyla destek olurlar
Yaa hayırlı evlat olsun cnm diğerleri neydi kız erkek nasıl olcak kaç erkek kaç kız yada hepsi erkek yada kızmi doğru her bebek nasibi yle gelir derler cnm herkes nelerle uğraşıyoruz benim taktığım bakbence aslinda cok guzel yanlari var sadece mesele hazirliksiz yakalndinz bu yuzden olsyn bebis kismetiyle gelir hic bise olmaz allahin izniyle bu arad. benimde oglum olacakmis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?