2ci Çocuk için geçmi kaldım ? :( lütfen yorumlarınızı bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi enbu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
18 yaşında down sendromlu çocuk doğuran var . sağlıniz yerindeyse neden olmasın

Kızlar ya aklımdan sildiğim içinmi oluyor bunlar ileri için çok güzel kızıma bir kardeş olcak destek olurlar birbirlerine ne güzel ha 38 de doğur ya 40 ne farkeder degilmi rahatlıyorum sonra geri geliyor ya kaygı sanki utanılacak bişey gibi hiçbi yere oturmaya gidemiyorum beni böyle görmesinler diye offf eve gelip hastaneden yanlız kalsam ailemle güzel olcak ama gelen giden off gerçi hergün gelecek halleri yok ya sanki ayiplicaklar diye korkuomm

Ben ilk çocuğumu 41 de, 2.sini 42 de dünyaya getirdim. Ne gebe kalmakta, ne gebelikte ne de sonrasında sorun yaşamadım. Herkesin bünyesi farklı, sizin tercihiniz..
Sizin tercihiniz derken zaten hamileyim 17 yaşında kızım var gebelikte bir sorunum yok şükür sadece yaş olarakı geç mi diye takıyorum ileri için ben 51 Ken çocuk 10 olcak mesela sen ne dusunuyorsun bilmiyorum

Anneme değil ama babama soranlar oldu, ilk yıl biraz bocaladılar ama sonra alışıldı. Ev daha neşeliydi hep
Cnm yardım et nolursun doğacak olan çocuk 24 yaşına geldiğinde ben 66 eşim 70 olcak ya biliyorum dönüşüm yok ama dışarı çıkmak istemiyorum ise zor gidiyorum ya akraba oturmakarina gidemiyorum çekiniyorum Allah verdi nasip etti Allahın gücüne gidecek ciliyorum ama napcam ben böyle nolcak doğumdan sonra bitcek mi nolur yazarmisin ya en yakın örnek sensin kardeşinle anlaşıyoruz diyorsun ne güzel off ya sabaha karşı 4 ten beri ayaktayım uyku muydu yok

Yaa hayırlı evlat olsun cnm diğerleri neydi kız erkek nasıl olcak kaç erkek kaç kız yada hepsi erkek yada kızmi doğru her bebek nasibi yle gelir derler cnm herkes nelerle uğraşıyoruz benim taktığım bak
Ya rahatlıyorum herşey güzel olcak diyorum yaş beynimi kemiriyor 24 yaşında olunca çocuk ben 66 eşim 70 olcak ya

Sağlığınız el veriyorsa sorun yok ama risk her zaman vardır.

Sağlığınız el veriyorsa sorun yok ama risk her zaman vardır.
Risk genç yasada olabiliyor malesef Allah kimseye yasatmain tabi düşünüyorsanız dr a gidip yapın bende 41 yaşındayım süpriz gebelik oldu ve herşey şükür yolunda yani

1 saat sonraya cikacagimizinda garantisi yok. Ama bu boyle bir sey degil ki. Hayatin rutin akisi diye bir sey var.
O zaman hiç anne olmayalım sokaga da cikmayalım eşi hamile şehitlerimiz var ya Allah korusun bebeğinin doğumunu göremeyenler var böyle yorumlar yapayım Allahaskina

Herkesin düşüncesi tabi saygı duyuyorum kardeşlik te güzeldir ama

Eğer düşünüyorsanız yapın dr kontrollerini aksatmadiginiz sürece sorun yok kardeş lazım bence her yoruma kulak ssmayin

Esimin annesi esimi 40 li yaslarinda dogurmus. Ne dugunumuzu gordu ne torununu. Bence gec bir yas. Hele birde saglik sorununuz varsa bence denemeyin.
Kimin ne kadar ömrü var Allah bilir insanlar o zaman hiç doğurmasin bu nasıl yorum ya

Yaa hayırlı evlat olsun cnm diğerleri neydi kız erkek nasıl olcak kaç erkek kaç kız yada hepsi erkek yada kızmi doğru her bebek nasibi yle gelir derler cnm herkes nelerle uğraşıyoruz benim taktığım bak
Nerelerdesin ya sustun arkadaşım işin vardır doğru çoluk çocuk ugrasiyosundur kolay gelsin cnm sabah psikiyatri den randevu aldım belki hafif bir sakinleştirici verir kalp çarpıntı pir pir bakamicakmisim gibi geliyo cnm annemde önce kendine güven diyo haklı ama elimde değil korkuyorum bebek nasıl büyücek ya rahata alışmıştım ben emerek uyucak mi nasıl olcak doguma nadil gidecem off off

Canım ne olacak ki 24 yaşında artık o mesleğiyle uğraşma aşamasında olacak. Yaşa takılma, benim kv 72 yaşında hepimize taş çıkartır hala spor yapıyor.
Sen bi psikiyatriye git bak ben ilaç kullanmama rağmen sabahları kötü oluyorum, akşam daha iyiyim. Maalesef sabaha karşı veya sabahın erken saatleri kötü oluyor insan.

Evet şu an iyim mesela ama sabaha karşı kaygı geri geliyor randevu aldım belki hafif bi sakinleştirici verir bebek bakımından nolcakki gece 4 sefer kalk emzir gündüzde zatwn emicek gazı çıkacak uyucak

Arkadaşiar yardım edin ya nolur nolcak bu çarpıntı sabah 4 ten beri uyku yok pir pir pir çarpıntı var ise zor gidiyorum ben offf atamıyorum napcam ben

Arkadaşiar yardım edin ya nolur nolcak bu çarpıntı sabah 4 ten beri uyku yok pir pir pir çarpıntı var ise zor gidiyorum ben offf atamıyorum napcam ben
Tamda senin yorumlarini okuyordum bunu yazmissin az evel yapma bunu kendine lütfen doktora git ama ilac vermez sanirim hamilesin diye ya da hamilelere uygun bir ilac verir eger cok stresli olur isen cocuk doğduğunda surekli ağlayan sinirli bir cocuk olabilir karnindakini düşün sakin olmaya çalış meditasyon yap dua et.
17 yasindaki kızında sana yardimci olacak zaten inan bugun babama da bahsettim ne olacakki diyor 41 yastan o kadının kızı yardimda eder diyor babam 70ine dayanmış biri ikinci bahar oldugunu soyleedim evet öyle Allah biliyor bu islerin zamanini ne zaman verirse diyor bence o cocuk senin hayatını cok olumlu yonde değiştirecek ve kaygilandiklarin olmicak görürsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…