Konuyu hortlacagim ama yazmak istiyorum...41 yaşındayım ikinci evliliğini yaşıyorum 1 buçuk yıllık evliyim...2 doğal yoldan gebelik yaşadım ve kalp atışları 2 ayın içinde durdu hep...ilk evliliğinden 1 oğlum var 14 e girdi cocugumun beyni ykanilarak ne telefonlarına çıkıyor ne anne diyor...anne olanlar acimi çok iyi anlar...nasıl istemiyeyim bu yaşta canından kanından bir evlat...keşke hiç tatmasaydim diyorum bazen çok zor ayrı yaşamak zorunda kalmak... Simdi özele gidiyorum yumurta rahim herşey süper dedi Dr sadece kan pıhtılaşmasında şüphe etti..gebe kalmamı bekliyoruz Dr takibinde günde bir tanede bebe aspirin icmemi söyledi hemde aksatmadan...kısaca anlatmaya calistim41 yas eğer imkânın ve sağlığın varsa kesinlikle bebek olmalı zaten miyon bir vücudum var yaşım hiç göremiyorum... herşeyin hayirlisi
Ikinci evliligimi yaptigimdan dolayi cocugu etkisi altina aldiklari icin cocuk beni istemedi...Çocuğunuzla neden ayrısınız? Velayeti neden size vermediler?
Moralin icin cok teskkurler...Siz gerçekten istiyorsanız çocuk düşünmelisiniz. Ayrıca en doğru ve düzgün çözümü size doktor söyler. Kararınızda eminseniz uzatmadan doktora gidin.
Ikinci evliligimi yaptigimdan dolayi cocugu etkisi altina aldiklari icin cocuk beni istemedi...
isteyene kadar uğraşın o zaman
14 yaşında çocuk beni istemiyo diye kenara çekilinir mi?
tam ergenlikte o çocuk ve annesinin ondan vazgeçtiğini düşünüyor
Hic vazgecmedim ki hala aradigimda telefonu yuzume kapatip acmiyor...cok iyi biliyor ondan dehil babasindan vazgectigimi...her sekilde de belli edip onu istedim...cocugun tek dedigi babamla ol ya da bende yokum..her neyse bu kadar ozele girmemin anlami yok yasananlar cok cunku davulun sesi uzakdan guzel gelir...demek istedigim 41 yas hatta 42 43 yaslarda dogal yoldan cok saglikli bebekler dunyaya geliyor..saglik cercevesinde neden omasin ki muhakkak ki her isteyenin bir sebebi vardir...herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin...
Enerjiniz sadece bir çocuğa yetiyorsa yalnız kalmasın diye 2. Yi yapmayın lütfen. Böyle çok görüyorum yaşı geçtiği için hemen ikinciyi yapan ikisinede yetemediği için birinci çocuğun gelişim geriliği yaşadığını.Merhaba,arkadaşlar ben geç bi evlilikten sonra 39 yaşında anne oldum.. şimdi 41 yaşındayım doğum sonrası zor dönemlerim oldu sağlık açısından..şimdi kızım tek kalmasın diye ikinciyi düşünüyorum fakat korkularım varşuanda korunuyorum.. belkide hiç hamile kalamam kimbilir..doktora daha gitmedim..ama korkularımı atamıyorum özellikle down sendormundan korkuyorum ve amniyo sentezi yaptırcağımı sanmıyorum..tam olarak bilmiyorum 2ci çocukta risk artıyormu sanki daha çok bu risk ilk çocuk için diye biliyorum yanlış bilmiyorsam..lütfen ama lütfen bana bu konuda tecrübelerinizi yazın..tek çocuk olmak çokmu zor ? ilerde kızım kardeş istermi? yaş dolayısıyla biz yaşlandığımızda kızım genç yaşta yalnız kalacak ve sürekli bu sorularla mücadele ediyorum.. bir yandan annem ablam hiç istemiyorlar 2ciyi riskten dolayı çok kararsızımm görüşmek dileğiyle.
Korkuyorsan tüp bebek düşünMerhaba,arkadaşlar ben geç bi evlilikten sonra 39 yaşında anne oldum.. şimdi 41 yaşındayım doğum sonrası zor dönemlerim oldu sağlık açısından..şimdi kızım tek kalmasın diye ikinciyi düşünüyorum fakat korkularım varşuanda korunuyorum.. belkide hiç hamile kalamam kimbilir..doktora daha gitmedim..ama korkularımı atamıyorum özellikle down sendormundan korkuyorum ve amniyo sentezi yaptırcağımı sanmıyorum..tam olarak bilmiyorum 2ci çocukta risk artıyormu sanki daha çok bu risk ilk çocuk için diye biliyorum yanlış bilmiyorsam..lütfen ama lütfen bana bu konuda tecrübelerinizi yazın..tek çocuk olmak çokmu zor ? ilerde kızım kardeş istermi? yaş dolayısıyla biz yaşlandığımızda kızım genç yaşta yalnız kalacak ve sürekli bu sorularla mücadele ediyorum.. bir yandan annem ablam hiç istemiyorlar 2ciyi riskten dolayı çok kararsızımm görüşmek dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?