İlk defa duyuyorum böyle birşey var mı gerçekten?Tup bebek dusunun. Hastalikli genleri ayikliyorlar. Hadi surpriz olsa neyse de bu yasta bilincli gebekalmaniz riskli olur.
eltim 3. yu 40 inda dogurdu. bence artik gec bi yas degil tabi 18 yasinda anne olmuslara gore gec. Allah verdikten sonra neden olmasin yaninizda can olur size yoldas olur tabiki doktoru aksatmamak sartiyla.Merhaba,arkadaşlar ben geç bi evlilikten sonra 39 yaşında anne oldum.. şimdi 41 yaşındayım doğum sonrası zor dönemlerim oldu sağlık açısından..şimdi kızım tek kalmasın diye ikinciyi düşünüyorum fakat korkularım varşuanda korunuyorum.. belkide hiç hamile kalamam kimbilir..doktora daha gitmedim..ama korkularımı atamıyorum özellikle down sendormundan korkuyorum ve amniyo sentezi yaptırcağımı sanmıyorum..tam olarak bilmiyorum 2ci çocukta risk artıyormu sanki daha çok bu risk ilk çocuk için diye biliyorum yanlış bilmiyorsam..lütfen ama lütfen bana bu konuda tecrübelerinizi yazın..tek çocuk olmak çokmu zor ? ilerde kızım kardeş istermi? yaş dolayısıyla biz yaşlandığımızda kızım genç yaşta yalnız kalacak ve sürekli bu sorularla mücadele ediyorum.. bir yandan annem ablam hiç istemiyorlar 2ciyi riskten dolayı çok kararsızımm görüşmek dileğiyle.
Rabbim çaresiz dert vermesin ağlama. Ben olsam yapardım sanırım herşey Allahtan içini ferah tut amaÖncelikle verdiğiniz cevap için teşekkür ederim..ileri yaş gebeliği her zaman risk taşır olabilirde olmayabilirde..olumlu örnekleri var tabii amcamın eşi kazayla 43 yaşında hamile kaldı ve çok sağlıklı kızı oldu..zaten sadece kızım için istiyorum ilerde yalnız kalmasın birbirlerine destek olsunlar diye.. okadar üzülüyorumki inanın şuan ağlıyorum çaresizlikten.........
Prolaktinine baktırdın mı benmde 7 ay olmadı ikinci bebişm sebep süt hormonu yüksekliğiymş ki ben emzirmeyi burakalı 3 sene oluyoreltim 3. yu 40 inda dogurdu. bence artik gec bi yas degil tabi 18 yasinda anne olmuslara gore gec. Allah verdikten sonra neden olmasin yaninizda can olur size yoldas olur tabiki doktoru aksatmamak sartiyla.
genc annelerde de bu tur hastaliklar olaboliyo evet risk ama onlemini alip doktor kontrilollerini aksatmayip gerisini Allah a birakmali .
bende 33 yasindayim . 8 yasinda kizim var. biraz buyusun biraz maddiyattan bide sezeryan oldum mecburi zordu dogumum.ikinciyi 4 sebe erteledim . simdi 4 senedir olmuyo . olmuyo.. tedavi gordum simdi bekliyorum olmaz sa diye yani kismet bence. tek cocuk olmak zor benim yavrum deliriyo dua ediyo kardesim olsun diye. bu konuda gec kalmadan dusunun bence. cunku zira 5 sene sonra bebek istediginizde keske dememeniz icin..
pregesteronum calismadigindan surekli adet oluyodum bu sure giderek artti ve cogaldi en sonunda 10 gun temiz kalip ara kanama oluyodum o 10 gundede.buna bagli hastaliklarim oldu iste. tedavi oldum. 6 ay ilac kullandim. en son histereskobi parca alinma oldu tekrardan 2 kez oldum bu operasyonu sonuclarim sukur 2. de temiz cikti.simdide adet olmadim. gunum gecince hemen test yaptim negatif 15 gun gecti adet degilimProlaktinine baktırdın mı benmde 7 ay olmadı ikinci bebişm sebep süt hormonu yüksekliğiymş ki ben emzirmeyi burakalı 3 sene oluyor
anlayacagin dr 1 hafta kadar yok. kendi dr umu bekliycem ameliyatimi o yapti . o biliuor . velasil ne yapicagimi sasirdim artik. eskiden durmuyodu simdi olmuyorum.Prolaktinine baktırdın mı benmde 7 ay olmadı ikinci bebişm sebep süt hormonu yüksekliğiymş ki ben emzirmeyi burakalı 3 sene oluyor
Dr tarlusal önerdi mi bnm tedavi sürecmde adetlermi getirmk için kullanıyordkanlayacagin dr 1 hafta kadar yok. kendi dr umu bekliycem ameliyatimi o yapti . o biliuor . velasil ne yapicagimi sasirdim artik. eskiden durmuyodu simdi olmuyorum.
gerci tedavi biteli yeni 2 ay olacak daha
Demek ki senin imtihanında bu inşaallah rabbim en kısa zamanda bir evlat daha nasip ederpregesteronum calismadigindan surekli adet oluyodum bu sure giderek artti ve cogaldi en sonunda 10 gun temiz kalip ara kanama oluyodum o 10 gundede.buna bagli hastaliklarim oldu iste. tedavi oldum. 6 ay ilac kullandim. en son histereskobi parca alinma oldu tekrardan 2 kez oldum bu operasyonu sonuclarim sukur 2. de temiz cikti.simdide adet olmadim. gunum gecince hemen test yaptim negatif 15 gun gecti adet degilim
aynen 6 ay kullandimDr tarlusal önerdi mi bnm tedavi sürecmde adetlermi getirmk için kullanıyordk
Amin canim Allah razi olsun.Demek ki senin imtihanında bu inşaallah rabbim en kısa zamanda bir evlat daha nasip eder
canim sende boyle oldunmu tarlusali birakinca sen nekadar kullandin birakinca adet olmadigin oldumu nDr tarlusal önerdi mi bnm tedavi sürecmde adetlermi getirmk için kullanıyordk
sen birakinca tarlusali hemen normale dondunmu.Demek ki senin imtihanında bu inşaallah rabbim en kısa zamanda bir evlat daha nasip eder
Canm ben pkoluym adetm düzenli değildi 2 aya kadar sarkıyodu tarlusal kullanmadığım ay ömrümde ilk kez aynı ayda iki kere adet oldm o ikincisinden sonra hamüle kaldm ondan önce gonal klomen çatlatma iğnesi filn kullandm. Tarlusalı 3 kere filn kullanmışımdırcanim sende boyle oldunmu tarlusali birakinca sen nekadar kullandin birakinca adet olmadigin oldumu n
Yok est.cnm.sen birakinca tarlusali hemen normale dondunmu.
hamile kalman pesinemi oldu .
normal yolla mi kaldin.
baska gebeligin varmi.
Ay cok soru sordum sana
bende ne yapacagimi sasirdim artikYok est.cnm.
Yok dönmedim canm pkoku olduğm için 2aya sarktığı oluyodu
Tarlusal kullanmadığm seferde hamile kaldm aynı ayda ikinvi adeti olduğm için
Klomen ve çatlatma iğnesyle hamile kaldm bnm yumurtlar gelişmiyordu
Bir kızım var benmde sen gibi
Stres yapma canmbende ne yapacagimi sasirdim artik
sagol cvp icin.
Allah bi avazda kurtarsin seni
Amin inisAllahStres yapma canm
Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?