2ci Çocuk için geçmi kaldım ? :( lütfen yorumlarınızı bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi enbu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynı konuya ikinci kez aynı yorumu yapmısiım
Genetik sorunu olanlar, ilk çocugunda kalıtsal hastalık çıkanlar, ileri yasta doğurmak isteyenlerde bu uygulanabilir. Tüp bebek merkezleri ya da riskli gebelik uzmanları yani perinatologlar yardımcı olur.

Sadece şunu söyleyebilirim . Insanın hayatta bir kardeşi mutlaka Olmalı . Çünkü Yanlızlık zor hele de bu Yüzyılda . Bence önce bir doktora gidin sonra karar verin .

eltim 3. yu 40 inda dogurdu. bence artik gec bi yas degil tabi 18 yasinda anne olmuslara gore gec. Allah verdikten sonra neden olmasin yaninizda can olur size yoldas olur tabiki doktoru aksatmamak sartiyla.
genc annelerde de bu tur hastaliklar olaboliyo evet risk ama onlemini alip doktor kontrilollerini aksatmayip gerisini Allah a birakmali .
bende 33 yasindayim . 8 yasinda kizim var. biraz buyusun biraz maddiyattan bide sezeryan oldum mecburi zordu dogumum.ikinciyi 4 sebe erteledim . simdi 4 senedir olmuyo . olmuyo.. tedavi gordum simdi bekliyorum olmaz sa diye yani kismet bence. tek cocuk olmak zor benim yavrum deliriyo dua ediyo kardesim olsun diye. bu konuda gec kalmadan dusunun bence. cunku zira 5 sene sonra bebek istediginizde keske dememeniz icin..

Rabbim çaresiz dert vermesin ağlama. Ben olsam yapardım sanırım herşey Allahtan içini ferah tut ama

Prolaktinine baktırdın mı benmde 7 ay olmadı ikinci bebişm sebep süt hormonu yüksekliğiymş ki ben emzirmeyi burakalı 3 sene oluyor

Risk var ama gerçekten hastalik cikip cikmayacagini kimse bilemez. Her seyi goze alabiliyorsaniz dusunun tabii.

Prolaktinine baktırdın mı benmde 7 ay olmadı ikinci bebişm sebep süt hormonu yüksekliğiymş ki ben emzirmeyi burakalı 3 sene oluyor
pregesteronum calismadigindan surekli adet oluyodum bu sure giderek artti ve cogaldi en sonunda 10 gun temiz kalip ara kanama oluyodum o 10 gundede.buna bagli hastaliklarim oldu iste. tedavi oldum. 6 ay ilac kullandim. en son histereskobi parca alinma oldu tekrardan 2 kez oldum bu operasyonu sonuclarim sukur 2. de temiz cikti.simdide adet olmadim. gunum gecince hemen test yaptim negatif 15 gun gecti adet degilim

anlayacagin dr 1 hafta kadar yok. kendi dr umu bekliycem ameliyatimi o yapti . o biliuor . velasil ne yapicagimi sasirdim artik. eskiden durmuyodu simdi olmuyorum.
gerci tedavi biteli yeni 2 ay olacak daha

anlayacagin dr 1 hafta kadar yok. kendi dr umu bekliycem ameliyatimi o yapti . o biliuor . velasil ne yapicagimi sasirdim artik. eskiden durmuyodu simdi olmuyorum.
gerci tedavi biteli yeni 2 ay olacak daha
Dr tarlusal önerdi mi bnm tedavi sürecmde adetlermi getirmk için kullanıyordk

Demek ki senin imtihanında bu inşaallah rabbim en kısa zamanda bir evlat daha nasip eder

canim sende boyle oldunmu tarlusali birakinca sen nekadar kullandin birakinca adet olmadigin oldumu n
Canm ben pkoluym adetm düzenli değildi 2 aya kadar sarkıyodu tarlusal kullanmadığım ay ömrümde ilk kez aynı ayda iki kere adet oldm o ikincisinden sonra hamüle kaldm ondan önce gonal klomen çatlatma iğnesi filn kullandm. Tarlusalı 3 kere filn kullanmışımdır

sen birakinca tarlusali hemen normale dondunmu.
hamile kalman pesinemi oldu .
normal yolla mi kaldin.
baska gebeligin varmi.
Ay cok soru sordum sana
Yok est.cnm.
Yok dönmedim canm pkoku olduğm için 2aya sarktığı oluyodu
Tarlusal kullanmadığm seferde hamile kaldm aynı ayda ikinvi adeti olduğm için
Klomen ve çatlatma iğnesyle hamile kaldm bnm yumurtlar gelişmiyordu
Bir kızım var benmde sen gibi

bende ne yapacagimi sasirdim artik
sagol cvp icin.
Allah bi avazda kurtarsin seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…