- 2 Haziran 2019

- 226

- 246

- 103

- Konu Sahibi vahsikelebek_34

G noktasına PRP ya da vajinal lazer yapılabilir. Cinsel terapi konusunda deneyimli bi kadın doğum uzmanı öneririm. İsterseniz kendi hocamın ismini yazabilirim özelden çok tatlı biridir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eminim esimi begeniyorum seviyorum. Ama klitorise dokunmakmis masajmis tık yok yerini mi bulamiyorum acaba ya da yapısal olarak benimki fazla gömülü mü ne bilmiyorumPsikolojik olmadığını nereden biliyorsun ki? Klitorisi hissetmek zor bir şey değil kendi kendine alıştırma yapabilirsin.eşinden hoşlandığına tamamen emin misin?
Artık iş öyle şeylere kaldı gibiKlitorisinden de birsey hissetmiyorum diyorsun elinle bide şöyle dene bakalım hissedecekmişin küçük bir titreşim el masaj aleti al dandik şeylerde olur çalıştırıp klitorisinde gezdir o zaman anlarsın hissiyat olup olmadığını :)
+1önerirmisiniz lütfen
Garip ya.klitorisi bozuk olan birini hiç duymadım hayatımda.yani tutup dokunmasan bile daha genel temaslarda da zevk alman gerekiyor.çünkü bütün vulvaya yayılmış durumda ve ilişki sırasında şişiyor.acaba sen aseksüel falan mısın?Eminim esimi begeniyorum seviyorum. Ama klitorise dokunmakmis masajmis tık yok yerini mi bulamiyorum acaba ya da yapısal olarak benimki fazla gömülü mü ne bilmiyorum
Önemli olan birşey hissediyormusun bak çünkü bence bu işi yapmayı bilmiyorsunArtık iş öyle şeylere kaldı gibi![]()
Anlat kuzummmm, anlat tatlımmm, anlat iki gözümün çiçeğiiiiii....nasiplensin bizim gibi cahiller.Önemli olan birşey hissediyormusun bak çünkü bence bu işi yapmayı bilmiyorsun![]()
Sabah sabah güldûrmeAnlat kuzummmm, anlat tatlımmm, anlat iki gözümün çiçeğiiiiii....nasiplensin bizim gibi cahiller.
Çok şükür öyle bir gecmisim yok. Kadın olmaktan memnunum ama çok dişil enerjili bir kadın degilim. Ailem baskici vs degildi rahat sayilirdi ortalamaya gore cevrem.İstismar geçmişiniz var mı? Kadın olmayı seviyor musunuz? Kadın olmakla, bedeninizle ilgili düşünceleriniz sağlıklı mı? Bu konular hakkında sağlıklı düşünen bir çevrede mi büyüdünüz?…
Galiba belki de bilmiyorumÖnemli olan birşey hissediyormusun bak çünkü bence bu işi yapmayı bilmiyorsun![]()
Bundan korkuyorum. Ancak aseksuel olsam sevgililik doneminde esimi arzulama temas istegi durumu vs de olmazdi sanki? Bunlar var ben de. Sadece evlenip cinsellikle tanisinca aa bu muymus oldum evlenmeden once merak ilgi vardi.Garip ya.klitorisi bozuk olan birini hiç duymadım hayatımda.yani tutup dokunmasan bile daha genel temaslarda da zevk alman gerekiyor.çünkü bütün vulvaya yayılmış durumda ve ilişki sırasında şişiyor.acaba sen aseksüel falan mısın?
30 lu yaşlar mı? Sanki 70 gibi söylemiş cidden abartmış2yıl sevgililikten sonra eşimle severek evlendik. 2yıllık evliyim. Şu an ben 32 eşim 35yaşında. Eşim ilk sevgilimdi eşiminse benden önce birçok kız arkadaşı birlikteligi olmuş. Ben evlilik sonrası olsun istedigim icin evlenmeden önce cinsellik yaşamadık ama haftada bir buluşurduk onda bile yakınlaşacak fırsat yaratırdık istekliydik. Evlendikten sonra ilk 2hafta falan iliski sıklıgı fena degildi. Ancak daha sonra bu haftada bir-10günde bire indi. Eşime bu sıklık normal mi daha yeni evliyiz diye sordugumda 30lu yaşlardayız 20lerdeki enerjiyi bekleme normal derdi. Bu arada ten teması yakınlaşmak bunlar benim psikolojik olarak hoşuma gidiyor eşimi seviyorum beğeniyorum kuruluk problemim de yok. Ancak afedersiniz vajinama birşey girip çıkması ben de herhangi fiziksel bir zevk yaratmıyor. Acı ya da rahatsızlıkta duymuyorum. G noktası mıdır orgazm mıdır nedir bunu hiç yaşamadım ben. Klitoral derseniz evlenmeden önce yan pozisyonda kendi kendime bacak arasında sürtünme yoluyla 5-6saniye süren bir zevk alma uyuşma durumum oluyordu ama öyle elimle uyararak kasılmalar yaşayacak kadar klitoral orgazm durumum da hiç olmadı. Elimle klitorise dokundugumda aşagı yukarı sağa sola ya da dairesel hareketler her türlü yolu denedim ama yine de bariz bir zevk alma durumu yok. Eşimin erken boşalma ereksiyon problemi yok.
Evlendikten birkaç ay sonra eşim bana ilişkide zevk alıp almadıgımı sordu. Ben de psikolojik olarak ten tamasını sevdigimi ama fiziksel bir uyarılma yaşamadıgımı söyledim. Bundan sonra zaten haftada bir-10 günde bir olan ilişkimiz daha 1yıllık evliyken 2haftada bire indi. Keşke dogruyu söylemeyip orgazm taklidi mi yapsaydım bilemedim. Çünkü kendim fiziki bir boşalma orgazm yaşayamasam da onun zevk alması beni arzulaması da beni mutlu ediyordu artık o da bunu söyledikten sonra azalmıştı. Benim zevk almadıgımı ögrenmesi zaten fazla olmayan ilişki sıklıgını daha da seyrekleştirmişti.
1yıl doldugunda çocuk istemeye başladık.
Bu yola çıkmadan önce kontrol amaçlı test verdik eşimle. Eşimin hormonları normaldi ama sperm sayi ve hareketi düşük çıktı. Dogal yolla baba olma ihtimalinin düşük oldugunu ögrendi ve kendine güveni gitti. Birçok vitamin almaya başladı. Bundan sonra bizim ilişkimiz sadece benim yumurtlama günlerimde çocuk yapmak için olmaya başladı. Şu anda da tüp bebek tedavi sürecindeyiz. Geçen gün de evlenmeden önce böyle degildim erkeksiligim azaldı resmen bebek tutmazsa cinsel terapiste gidelim dedi ve ben de bebegin tutmaması belki de hayırlıdır dedim o da buna alındı.
Toparlarsak sorularım şu =
1) Eşiyle birbirlerini çok sevdikleri halde cinsel iliskide hissizlik ne klitoral ne vajinal hiç orgazm olamama sorunu yaşayanlariniz var mi varsa nasil bir cozum yolu gelistirdiniz?
2) Esim sordugunda dogruyu soyleyip zevk almadigimi soylemem yanlis mi oldu? Bunu soyledikten sonra esimin fazla olmayan istegi daha da gitti. Taklit mi yapmaliydim bilemedim belki daha huzurlu olurduk su an.
3) 2yıllık bir evlilikte 35 yaşlarında bir erkegin 15 günde bir birşeylerin içinden gelmesi normal mi az mı? Bu normal de bana mı anormal geliyor?