Saç Uzatma Yöntemleri 3 Ay saç uzatma adım adım fotoğraflarla...

Ben şu an pek fark göremiyorum.İnşallah bir an önce uzar.
Çok yeni daha arkadaşım. Şu 7 günlük masajı uygula çabuk sonuç alınıyormuş. Brn bugünde bakım yapmadım ama birazdan saçımı yıkayıp ilk ve son foto karşılaştırması yapıcam. 1 haftayı bugün tamamladım çok şükür

İlk ve son gün fotolar...

Eklentiler

• 2016-04-17 12.52.15.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 204
  • 2016-04-23 15.51.51.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 196
7 günde farketmiş mi gerçekten arkadaşım? Çok teşekkür ederim. Ancak senin fotolar hep koyu kıyafetle saçlarında koyu renk açık zeminde çeksen canım
Bir daha ki resimde öyle yaparım.Ama benim fark yok.

Biotin ve çinko alıyorum ya onlarda fayda eder inşallah.

Banufatih canım sanırım saçının bakıma ihtiyacı varmış ve hemen karşılık vermiş. Evet uzama olduğu görülüyor ama tabi bir hafta diyorsun inşallah bir ay da daha ciddi bir farklılık görürüz. Bakımlara devam.

Çok teşekkür ederim canım. Evwt yopun bi işlem serüveni yaşadı saçlarım bakım şarttı. Bende biotin ve vitamin takviyesi alıyorum çünkü son yıllarda çok berbat beslendim. Hatta beslenmedim buda saçıma yansıdı. Artık düzenli besleniorum takviyeler alıyorum ve bakım yapıyorum. Umarım sonuç harika olacak :))

İyi akşamlar... bu akşam kür vakti. Entele losyonumun 3. Ve sonunu yaptım çünlü 30 ml bitti üzerine bemik evigen ve bepanten kırdım masaj yapıp sardım. 2 saat bekletip yıkıcam :))

İyi akşamlar bugün mola veriyorum. Ancak 9. Gün itibari ile saçımdaki değişiklikleri paylaşmak istiyorum. Toplamadan kullanamadığım saçlarımı birkaç gündür açık kullanabiliyorum. Yumuşak ve daha uslular artık. Uzama için ise birkaç güne foto paylaşıcam sizler söylersiniz

Bakımlarla aslında 1-2 santim hızlandırmaktan başka çok yol katedilmez. Sağlıklı beslenmek şart ve kesinlikle stres ciddi bi düşman saça. Saçım çok uzun yıllar oriyelliydi hemde yopun bi şekilde. Ama stres yoksa iyi de besleniyosam saçım çok güzeldi. Şiödi koyu renge döndüm ve ne kadar ihmal ettiğimi farkettim. 3 ay sağlam bi bakım ile yola girecekler :)

Daha iyi işte. Ben bide boyanın etkileri ile savaşıyorum arkadaşım. Şuan soğan kürünü bekletiorum sirkeli su ile durulıcam ve bu akşam foto vaktiii :))
Bende zamanında çok boyadım.Şimdi asla boyamayı düşünmüyorum.Ama ara sıra şu renk ne güzel olurdu diye aklımdan geçirmiyor değilim.Foto koyda bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…