Ben şu an pek fark göremiyorum.İnşallah bir an önce uzar.Katların çok belirginmiş ilk fotoda şimdi o kadar değil gerçekten 3 ayda sırtına iner bu gidişle inş.
Çok yeni daha arkadaşım. Şu 7 günlük masajı uygula çabuk sonuç alınıyormuş. Brn bugünde bakım yapmadım ama birazdan saçımı yıkayıp ilk ve son foto karşılaştırması yapıcam. 1 haftayı bugün tamamladım çok şükürBen şu an pek fark göremiyorum.İnşallah bir an önce uzar.
Senin saçın ne güzel uzamış.Benim sanki hiç fark yok.İlk ve son gün fotolar...
7 günde farketmiş mi gerçekten arkadaşım? Çok teşekkür ederim. Ancak senin fotolar hep koyu kıyafetle saçlarında koyu renk açık zeminde çeksen canımSenin saçın ne güzel uzamış.Benim sanki hiç fark yok.
Bir daha ki resimde öyle yaparım.Ama benim fark yok.7 günde farketmiş mi gerçekten arkadaşım? Çok teşekkür ederim. Ancak senin fotolar hep koyu kıyafetle saçlarında koyu renk açık zeminde çeksen canım
Banufatih canım sanırım saçının bakıma ihtiyacı varmış ve hemen karşılık vermiş. Evet uzama olduğu görülüyor ama tabi bir hafta diyorsun inşallah bir ay da daha ciddi bir farklılık görürüz. Bakımlara devam.
Çok teşekkür ederim canım. Evwt yopun bi işlem serüveni yaşadı saçlarım bakım şarttı. Bende biotin ve vitamin takviyesi alıyorum çünkü son yıllarda çok berbat beslendim. Hatta beslenmedim buda saçıma yansıdı. Artık düzenli besleniorum takviyeler alıyorum ve bakım yapıyorum. Umarım sonuç harika olacak :))[/QUOTE
Evet gerçekten de beslenme ne kadar önemli sac uzamasında ben küçükken epey zayıftım saçlarımı hep kısa keserlerdi. Babaannem sac insanın özünü çeker kesin çocuğun saçını da boya versin derdi. Komiğime giderdi ve sinir olurdum tabiki haklıymış cidden yemez içmezsem önce saçlarım incelip azalıyor ben hala pek yiyen biri değilim daha doğrusu sağlıklı yiyen diyim. Çocuklara kiziyorum ama onların görmediği anlarda bir abur cubur atıyorum ağzıma günü geçiştiriyorum.
Maşallah arkadaşım valla uzuyorlar. Senin saçlarndaha çabuk inecek sırtına bak demedi deme :)
Benim saçımda hiç boya yok.
Bende zamanında çok boyadım.Şimdi asla boyamayı düşünmüyorum.Ama ara sıra şu renk ne güzel olurdu diye aklımdan geçirmiyor değilim.Foto koyda bakalım.Daha iyi işte. Ben bide boyanın etkileri ile savaşıyorum arkadaşım. Şuan soğan kürünü bekletiorum sirkeli su ile durulıcam ve bu akşam foto vaktiii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?