3.aya girdim ama hayal kırıklığı yaşıyorum. (Resimli)

xxGONOxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
67
0
98
Almanya
3. Ayima girdim ama burnumu hic begenmiyorum hic istetigim gibi olmadi. Yan Profilden iyi duruyor ama önden hic hosuma gitmedi ve üc ay sonrada bi degisiklik yok. 3 ay daha beklicem ondan sonra doktordan randevu alicam. 6 ay sonra sis kalmamasi lazim. Bana hala burnun sis diye gecistiremez artik o zaman. Eger degismese revisyon olayi düsünüyorum. mafoldumben

Anlamadım neyını beĞenmedınız bu burunun.gayet hoŞ ve kÜÇÜk duruyor.bence kafaya takmanıza bıle gerek yok,emın olun gayet gÜzel...

Neden beğenmedin ki çok hoş bence. Sadece önden bakıldığında simetrik değil burun deliklerin ama çok bariz belli değil eleştirme gözüyle baktığımız için.

Aslinfs ben doktora ne istetigimi anlatmistim, ama istetigim hic biseyi yapmamis aksine kendi istedigini yapmis, ben burnumu daraltmasini istememistim ama baya daraltmis ve yok denecek kadar kavis var burnumda ben özellikle kavis ve ucu kalkik olsun demistim.

canim vallahi ben cok begendim neyini begenmedigini anlayamadim tabi baska bisey bekliyosan ondan begenmemis olabilirsin ama ben cok begendim
doktorun kimki?

tek kelimeyle mükemmel bir burun olmuş bence... ben olsam yerinde hiç dokundurtmazdım.. çok doğal ve çok düzgün...

senin beklentin ve beğenin farklı olduğu için beğenmemişsin ancak burnun gayet güzel duruyor. revizyonun daha iyi sonuç vereceğinden de emin olunmuyo malesef. daralttığı yere birşey yapamaz herhalde ama kavis dersen o da zamanla belirginleşebilir çünkü burnun şiş duruyo. bence canını sıkma, burnuna alışmaya çalış, ve 6 aydan daha uzun süre bekle. ama dersen ki yine ben bu burnu beğenmedim o zaman kavis verebilir burnuna yerimseniben

şimdi fotolarına baktım da nefes problemin mi vardı. hani olmuşken ucunu da kaldırtayım filan mı dedin? çünkü burnun zaten güzelmiş, doktorun sana söylemeden burnunu daraltması sinir bozucu ama güzel bir burun olmuş, bu burnuna alışmaya çalışsan. çünkü 3. ayda burun hala çok şiş oluyo zamanla zarifleşiyo. benim 6. ayımın dolmasına az kaldı ama hala şiş. sen de zamanla seversin belki yerimseniben

merhaba dahlia85 hani demişin ya daraltıldıgı yere bişey yapamaz herlde diye bende burun ucumun bana sormadan bir daraltılma ve bır çok sorun mevcut..revzıyonda daralan yerlerin genişlemsi mumkun olmuyomu bu konuda bır bılgın varmı canım

canım gercekten cok hoş olmus bence.benim 5. ay ve 6. ay arasında bile cok fark var.sen daha 3. aydasın ki bu 6 aylık sürecte deil tam 1 yıl gecmesi lazım tam o zaman gercek seklini alıo.

yani yapabilir sanırım kıkırdak ekleyerek onu ben bilemiyorum, doktoruna sorabilirsin ben fikir yürüttüm sadece, hani kavis vermeye oranla daha zor bi işlem olur diye düşündüm.
ama bence burnun gerçekten güzel bu riske girmeye değmez. çünkü revizyonla bildiğimden değil ama eğer kıkırdak ekleyerek oluyorsa genişletme bunun muhteşem olacağının garantisi yok malesef. gerçekten burnun güzel, burda herkes te aynı yorumu yapmış, şişlikler indikçe daha da güzelleşecek. doktoruna kızmakta haklısın senin isteğin dışında yapmış ama burnuna alışmaya çalışsan daha kolay olur gibi geliyo bana

Güzel yorumlariniz icin cok tesekür ederim arkadaslar. Ama diyorum ya benim istedigim gibi olmamis. Ama yorumlariniz beni umutlandirdi ve bekleyecegim insallah sislikler iner diyorum.

Burnun yan profillerden harika görünüyor.Ön resimden bakılınca daha şiş olduğu belli.6 ay dolduktan sonra dahada güzel olacaktır umarım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…