3.aya girdim ama hayal kırıklığı yaşıyorum. (Resimli)

Yandan dedıgınız ıbı cok güzel gözüküyor
karsıdan bakınca daha sıslık var gıbı bekleyın bakalım daha sız.ama hıc morel bozulcak gıbı degıl.

valla ben çok beğendim önden şişlikler belli...eleştirel gözle bakıldığında bence yüzüne göre biraz ufak ama güzel bir burun...

6. ayda tekrar resim eklicem. Umarim dedi´giniz gibi olur. Karari sizlere birakicam yorumlariniza güveniyorum.

bencede cok guzel olmus, bende yapali 3 ay oldu istedigim gibi olmamis ama eski burnumdanda bin kat guzel olmus

Bence bundan daha kavislisi yapay durur, sana çok yakışmış.. Hatta burda gördüğüm en güzel burunlardan biri diyebilirim.

Bence gayet hoş gözüküyor. Canını tekrar acıtma. Daha da güzelleşecektir.

Ben oldukça beğendim, doktorunuzun eline sağlık.
Önden bakıldığında orta kemik biraz kalınca duruyor nedeni ise burun deliklerinizin ufak kalması.Ama inanın bunları siz diyince farkettim.Gayet türk lokumu olmuşsunuz...

Bu burunmu kavissiz?? :1shok: tam aksine canım gayet kavisli ve çok düzgün bir burun. Kalkıklığı o kadar uyumlu ve orantılıki ben çok çok beğendim. Kendi burnumu bile bu kadar beğenmedim düşün yani. Elletme bence.Zaten bikaç ay sonra şişler gidecek ve dahada güzelleşecek

ben beğendım burnunu..hele yandan çok güzel...revizyona hiç gerek yok bence...

canımm sadece burun olarak bakarsak olaya harika bi burunn olmuşş ama yüzüne göre biraz küçükk gibi geldii. fazla daraltmışş gibi.......kusura bakma bu sadece benimmm fikrimm

Burun bencede yüzüne gıtmemıs.
Cok ınce ve sıs oldugunu düsünürsek dahada ıncelebılır.
Doktorun yüzüne göre yapmamıs burunu gerektıgınde kalınlastırması gerekıyordu.
Gecmıs olsun.

doktorun kim kac kisi sormus ama hala cevap vermemissin fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…