3.aya girdim ama hayal kırıklığı yaşıyorum. (Resimli)

şakamı bu super olmus bence...ama cok dogal oldugu ıcınmı acaba yadrgadın.hanı bazen kalkık ıstenıo ama bence basarılı.2.bır amelıatı dusunmemelısın :)

bence süper ve çok doğal görünüyo biraz şişlik var oda normaldir burun 1 senede toparlıyo kendini diye biliyorum.

OHHH be mesajlarinizi okudukca rahatliyorum!!!!
Doktorumuda aradim ve sourunumu anlattim, daha erken oldugu icin sislikler var daha dedi, cünkü burnumu siktigimda cok sert önü. Haa unutmadan doktorum Fath Dagdelen Istanbulda. Bide özür dilerim biraz gec yazdim kusura bakmayin !!!!!

mrb canim bende fatih dagdelene yaptirdim bir ay oldu seninkine benzer bisey oldu benim ucu sis acaba sislikler indikce burun kalkiyormu yoksa asagami iniyor lütfen cevaplarmisiniz

mrb canim bende fatih dagdelene yaptirdim bir ay oldu seninkine benzer bisey oldu benim ucu sis acaba sislikler indikce burun kalkiyormu yoksa asagami iniyor lütfen cevaplarmisiniz

simdiye kadar okudugum yorumlarin hepsinde burunun kalkikligi zamanla iniyo yazmislar cnm

burnun çok güzel olmuş sakın canını sıkma

Canim Bantlar varken daha kalkikti delikleri gözüküyordu önden. Ama sonradan inmeye basladi. Senin resimlerin varmi acaba, merak ettim !!

kızlar bırkaç arkadasım yaptırıd burun estetıgı..6 ayda oturacak gercek seklı dıyorlardı....
ve masaj yapıyorlardı hergun..

şişler indikçe burun ucu iniyor arkadaşlar ilk aylarda burun ucunun çok kalkık görünmesi avantajımızadır diye düşünüyorum

mrb canim bende fatih dagdelene oldum bir ay oldu dogal oldu seninki gibi ucu biraz düsk gibi geliyor sisler inince yukariya kalkarmi sence lütfen yardimci ol cok tesekkürler

ne demek istedigini anladim.
bence cirkin degil ama sizin istemediginiz bir brurunsa biz nedesek az, sonucta sizin istediginiz baska, zaten eskisinide herkes iyi diordur ama SIz istemediginiz icin oldunuz ameliyati, ve amleiyattan sonrada artik begenmek istersiniz.
cok kavisli oyuk ve kalkik olsaydi belki ozamanda cok yapmacik veya cirkin bulacaktinz..
6 ayimi bitiricem diyin bekleyin sonucta iyilesecek olan bir burun..durmadan degisiordur.(sislik filan)
yani o bekleme asamasindada zaten burnunuza alisir; bakarsiniz ki begenmissiniz :) zaten isteseniz 2. ameliyati olursunz 6 ay bitsinde bi...

buarada eski burnunuzu merak ettim mumkunse onden/yandan resimlerini koyabilirmisinz?

ozur dilerim simdi albumune baktim ve onceki resmlerin varmismis ve eski burnunda gzuelmismis
simdiki evet ónden birazdaha SIktIrIlmis..belki bekleyince duzelir..

mrb canim bende fatih dagdelene oldum bir ay oldu dogal oldu seninki gibi ucu biraz düsk gibi geliyor sisler inince yukariya kalkarmi sence lütfen yardimci ol cok tesekkürler

Fatih beyle ameliyatan 2 hafta sonra görüstüm ve burnum istedigim gibi olmamis dedim, bana daha bekleyin burnunuz cok degisecek dedi ama resimlerimi karsilastiriyorum pek bi degisliklik göremiyorum. Ama dedigim gibi 6. ayini bi doldursun belli olur. Benim burnumun ucu yani kemikten sonra kikirdak basliyor ya, orasi cok sert ve sisik sikincada aciyor. Doktor orasi özellikle daha baya iner dedi, cünkü en gec orasi iylesyormus. Bide bana masaj önerdi aklima geldikce yapiyorum. Artik sabretmekten baska caresi yok. Bekleyip görecegiz. Senin resimlerin varmi??

ozur dilerim simdi albumune baktim ve onceki resmlerin varmismis ve eski burnunda gzuelmismis
simdiki evet ónden birazdaha SIktIrIlmis..belki bekleyince duzelir..

Aslinda burnum cok kötü degildi, ama kikirdak sorunum vardi. Gitgide kikirdagim iceriye dogru cökmeye basladi ve burun deliklerimde farkliydi. Bende hani yapmisken istedigim gibi olsun dedim yani kavisli ve hafif kalkik. Mesela özgül namalin burnu cok hosuma gidiyo.

ya işte bide ben ameliyat olmak istiyorum deyince bana takıntılı diyolar.takıntı benimki değil, seninki.
o kadar güzelsin ki, bütün olarak, seni kim görse hayran kalır.burnunda -ben anlamadım neyi sevmediğini ama- bir sorun varsa eğer, ancak estetik cerrah farkeder bence, o kadar güzel...
her zaman insanlara "seni mutlu edecekse yap" derim ama senin mutlu olmayacak bi durumun yok ki be güzelim..

gerekli olduğu takdirde kıkırdak ekleyerek genişletilebilir, birçok rekonstrüksiyon ameliyatında yapılıyor çünkü.

fakat 3 ay olduğunu söylüyorsun burnun şuan şiş ve 1 sene sonra ortaya çıkacak olan burun bundan baya farklı olacaktır, ki burnun çok güzel görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…