• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda 15 kilo diyetini deneyen var m?

ßenim ilk defa başım ağırmadı ama karnım çok ağırdı kaç kere diyeti bozacak gibi oldum ama sonra vazqeçtm bu sefer dayancam sanırm..

ben hollywood dıyetını uyguluyodum ama vazgectıum cunku bıcok seyı burda bulamıyorum. sımdı elma dıyetını yapıyorrum bugun ılk gunum. kaçamak yaptım ama sadece sabah yaptım. akşam yemek yemedım elma yıyom tartıda fark ettım aama bı hafta sıonra tartılacagım

Bende yaptım öğLen biraz kaçamak patates yedim azıcık :D Evet bende aLıştım gaLiba neLer oLucak çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile2

ben de yenı başladım ama en doğrusu haftada 1 kılo vermek 5 hafta oldu 4.5 kılo vermişim. umarım bir an önce kilolarımdan kurtulabilirim.:1rolleyes:

Bende yaptım öğLen biraz kaçamak patates yedim azıcık :D Evet bende aLıştım gaLiba neLer oLucak çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile2
pataesten bişey olmaz cnm tabi kızartma değilse..pataes diyeti de var çünkü haftada 5 kilo verdiriyormuş o elma diyetinden daha insaflı hihoyyyt

yok cnm daha tartılmadım daha..4. günde tartılcam..ne kadar vermişsin ? ya bi de aklıma şu takldı kaybettiğimz kas olmasın da hani tartıda değişik görünür de vücutta bi değişiklik olmazsa kötü olurr...senağlama

saoL canım ben 84 kiLoyum iLk hedefim 75 asıL hedefim 60 bakaLım işte 10-15 kiLo vermek istiyorum bu diyetLe :Saruboceq:

Canım annemle bügun börek yapdık Ama yemedim yemicem de biraz sabır... kaydirigubbakcemile5 Ama küçük bi çikoLata yedim kalorisi 21 bişi oLur mu? :1ninca:

arkadaşlar 1 haftada 15 kilo vermek hiçmi hiç akıl karı değil yaaa:olmaz:

sağlıksız gibi geldi bana Allah korusun hasta olmayın sonra :1no2:

önemli olan az kilo vermek ama sağlıklı kilo vermek kilo vericem diye sağlığınızdan olmayın :1no2:

Back
X