aynen valla çok korkuyorum ama yapıcak gibiyim alt tarafı iki kişi yazdınız ama kendimi süper hissettim :=)İnşallah verirsin. Azmedersen olmayacak diye birşey yok. 3 ayda söyle ki kaba bir hesapla haftada 2 kilo vermen lazım. bakarsın bi hafta hiç olmaz bi hafta çok kilo vermiş olursun. Yediklerine dikkat et artı spor yapma imkanın varsa yap. Bebeğin varmış bide onla uğraşınca zaman cabuk geçer birde :)
hadiii ya hemen hemen aynı vermemiz lazım tamam cnm arada yaz buraya nasıl gıttıgınıBen de isimle iddiaya girdim 2,5 ayda 20 kilo vermeye gel beraber yapalım diyet.bence verebiliriz.
tebrTE="Seost: 42930147, me 689916"]kızlar bu arada 8 günde nasıl 3 kerdin diye sorarsanız 2 gun arkadasımın dukkanında calıstım asırı iş yapandı ve en az 6 saat ayaktaydım sabah kahvaltımı special k yıyp cıkmıstım aksamda sadece ıkıgun bol acılı tek lavasa cıg kofte ve acılı salgam eger acıyı dogru dozda kullanabılırsenız acayıp yag yakıyo ama abartırsanız ıstahıda cok pıss acıoaslında tamda 3 deıl 2,700 gram falan ama sunu analdım nerde hareket orda bereket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?