3 ayda 25 kilo

• Konu Sahibi Konu Sahibi SeTaY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce 3 ayda 25 kilo vermem mümkünmü ? bunu başarabilirmiyim ?

• Kesinlikle veremezsin.

• İstersen verirsin.

• Zor ama imkansız değil.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bu yoğurdun icine bir cay kaşığı tarçın, zencefil ve zerdecal karıştırıp yiyenlerin deneyimlerini okudum.Gunluk 500 gr bile veren var ben yarindan itibaren başlıcam.Sizlerden uygulayanlar var mı?

bu yoğurdun icine bir cay kaşığı tarçın, zencefil ve zerdecal karıştırıp yiyenlerin deneyimlerini okudum.Gunluk 500 gr bile veren var ben yarindan itibaren başlıcam.Sizlerden uygulayanlar var mı?
ben ilk kez duyuyorum sadece onumu yicez anlamadım yani bi öğün olarak onumu yememiz gerekiyomuş yoksa butun gunmu

yok bunu yemeklerden yarim saat önce yiyosun. 2 yemek kaşığı yogurdun içine bir cay kaşığı zencefil bir cay kaşığı zerdecal bir tatlı kaşığı tarcin koyup karistirip yiyosun. Üzerine de iki bardak su iciyorsun yarimsaat sonra da yemegini yiyorsun. Ben dün başladım. Inşallah güzel sonuclar alirim.Ama bel cevresinde ciddi incelme yapiomus. Ama iki hafta uygulayip ara veriyorsun.

bende baslıyım ama sende mutlaka yaz tamammı sonucu

bende baslıyım ama sende mutlaka yaz tamammı sonucu
canım ben 50 kilo ile hamile kaldım 88 ile doğum yaptım ve 40 cıktıgında 66 filandım doğum kilosu cabuk gidiyo ve kızım beni sadece15 gün emdi eger emmiş olsaydı çok hızlı kilo veriyosun dogumumda sezeryandı biliosun ödem vucuttan gitmiyo her neyse kızım bi kaç aylıkken 58 kiloya düştüm şimdi 2 bucuk yaşında ve ben hala 58 kiloyum gitmiyo bu 8 kilo ve çok moralimi bozuyo yani aslında hem doğum kiloları çabuk gidiyo hemde kiloluyken vermek kolay ama rakamlar kücüldükce zorlasıyo

eeee kızlarrrr yokmu zayıflayan ben sadece 5 kilo verebildim ama yarın itibari ile daha sıkı sarılıcam kahvaltıyı tam yapıodum onuda azaltıyorum ve koşu bandından inmemeyi planlıyorum çünki havalar soğudu bebişimle çıkamıyorum yürüyüşü evde geçiricem...

:) 5 kilo iyi bir rakam bende 5 kilo verdim ama o yoğurt kürünü düzenli yapmadim bi kac gün yapıp bıraktım birde bu Leslie sensone videoları var bende burada sürekli yağmur yağıyor oyüzden evde yürüyüş yapıyorum bu videolarla benimde hedefim 70 kilodan 55 e düşmekbirde yine burda kadinlar kulubunde bir ayda patates diyetiyle 20 kilo vermis onu denicem

Ya ben patates diyetine inanmıyorum patates de yüksek miktarda seker ve nişasta var bu nasıl olabilir

patatesi internetten bi araştır cok faydaları var cildi falan guzellestiriyor.Ben bi kez yaptim ama 10 gün yapmıştım 4 kilo vermiştim spor falan yapmadan birde.Ama tek besin olduğu için surekli yapmak iyi değil tabi.Ama yılda birkez yapılabilir bence ben denicem.

Bak eğer ben denedim diyorsan is değişir ama 10 günde verdin dimi 4 kilo kesin.buraya yazki bizde faydalanalım cnm

ewt 10 günde verdim. arada yürüyüş yaptim toplamda 4 gun falan yürüyüş yapmisimdir. Ama bide salatalık diyeti buldum kafam karıştı hangisini yapsam bilemedim. Off gitsin artık su kilolar

ewt 10 günde verdim. arada yürüyüş yaptim toplamda 4 gun falan yürüyüş yapmisimdir. Ama bide salatalık diyeti buldum kafam karıştı hangisini yapsam bilemedim. Off gitsin artık su kilolar
patates diyetini yazsana

sabah: Bir kibrit kutusu kadar light beyaz peynir, 2 adet grisini ve yeşil çay
Öğle: Bir adet haşlanmış orta boy patates ve yeşil çay
Ara: Bir adet elma
Aksam : 2 adet haslanmis patates, 2 adet grisini ve yeşil cay
Gün boyu 2.5 litre su icilecek.Birde sabah uyaninca bir su bardağı ılık suyun içine yarım limon sıkılıp icilecek. patatese tuz ve yağ konulmayacak ama karabiber ve pul biber konabilir.
Ayrica yesil cay yerine ben kiraz sapli form cayi içtim. Bu diyeti bir ay uygulayıp bir ayda 20 kilo veren bayan hergün yarim saat yürüyüş yapmış

sen ne kadar verdin ? bu diyeti daha once uyguladıgını solemiştin

Canim sen besde bes dyet yap ban bu gun basladim5 gune 5 kilo verdiriyor bu diyet
Googleden bir arasdir istersen

naptın yazsana oleyse cok sevınırım yapan bılıomusun
Canim netden okuduklarima gore 5 gunde 5 kilo verdiriyormus bu diyet
1 gun sadece patetes haslama baharatlarla tatlandira bilirsin ama tuz yask
2 gunsebze gunu sebzeleri haslayib yiye bilirsin ciğde yiye bilirsin yağ tuz yasak
3 gun et gunu istediyin kesit et yiye bilirsin ister izgara ister haslama
4 gun meyve gunu sinirsiz meyve yiye bilirsin
5 gun yumurta gunu sadece yumurta yiyeceksin ben mesala yumrta yiye bilmediyim icin yoğurt yemeyi dusunuyorum
Ben 2 ci gunumdeyim sebzelere bir azcik tuz katdim tuzsuz yemek cok zor kilom 74 sonuç sana yazarim

Bu konuyu acali 1 ay olmus kac kilo verdin bu donemde ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…