- 4 Ekim 2015
- 10
- 3
- 1
- 39
ben ilk kez duyuyorum sadece onumu yicez anlamadım yani bi öğün olarak onumu yememiz gerekiyomuş yoksa butun gunmubu yoğurdun icine bir cay kaşığı tarçın, zencefil ve zerdecal karıştırıp yiyenlerin deneyimlerini okudum.Gunluk 500 gr bile veren var ben yarindan itibaren başlıcam.Sizlerden uygulayanlar var mı?
canım ben 50 kilo ile hamile kaldım 88 ile doğum yaptım ve 40 cıktıgında 66 filandım doğum kilosu cabuk gidiyo ve kızım beni sadece15 gün emdi eger emmiş olsaydı çok hızlı kilo veriyosun dogumumda sezeryandı biliosun ödem vucuttan gitmiyo her neyse kızım bi kaç aylıkken 58 kiloya düştüm şimdi 2 bucuk yaşında ve ben hala 58 kiloyum gitmiyo bu 8 kilo ve çok moralimi bozuyo yani aslında hem doğum kiloları çabuk gidiyo hemde kiloluyken vermek kolay ama rakamlar kücüldükce zorlasıyobende baslıyım ama sende mutlaka yaz tamammı sonucu
Ya ben patates diyetine inanmıyorum patates de yüksek miktarda seker ve nişasta var bu nasıl olabilir:) 5 kilo iyi bir rakam bende 5 kilo verdim ama o yoğurt kürünü düzenli yapmadim bi kac gün yapıp bıraktım birde bu Leslie sensone videoları var bende burada sürekli yağmur yağıyor oyüzden evde yürüyüş yapıyorum bu videolarla benimde hedefim 70 kilodan 55 e düşmekbirde yine burda kadinlar kulubunde bir ayda patates diyetiyle 20 kilo vermis onu denicem
patates diyetini yazsanaewt 10 günde verdim. arada yürüyüş yaptim toplamda 4 gun falan yürüyüş yapmisimdir. Ama bide salatalık diyeti buldum kafam karıştı hangisini yapsam bilemedim. Off gitsin artık su kilolar
sen ne kadar verdin ? bu diyeti daha once uyguladıgını solemiştinsabah: Bir kibrit kutusu kadar light beyaz peynir, 2 adet grisini ve yeşil çay
Öğle: Bir adet haşlanmış orta boy patates ve yeşil çay
Ara: Bir adet elma
Aksam : 2 adet haslanmis patates, 2 adet grisini ve yeşil cay
Gün boyu 2.5 litre su icilecek.Birde sabah uyaninca bir su bardağı ılık suyun içine yarım limon sıkılıp icilecek. patatese tuz ve yağ konulmayacak ama karabiber ve pul biber konabilir.
Ayrica yesil cay yerine ben kiraz sapli form cayi içtim. Bu diyeti bir ay uygulayıp bir ayda 20 kilo veren bayan hergün yarim saat yürüyüş yapmış
naptın yazsana oleyse cok sevınırım yapan bılıomusunCanim sen besde bes dyet yap ban bu gun basladim5 gune 5 kilo verdiriyor bu diyet
Googleden bir arasdir istersen
Canim netden okuduklarima gore 5 gunde 5 kilo verdiriyormus bu diyetnaptın yazsana oleyse cok sevınırım yapan bılıomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?