3 ayda 25 kilo

• Konu Sahibi Konu Sahibi SeTaY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce 3 ayda 25 kilo vermem mümkünmü ? bunu başarabilirmiyim ?

• Kesinlikle veremezsin.

• İstersen verirsin.

• Zor ama imkansız değil.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben sadece 5 kilo ile doğum yaptım yani 50 kilo ile hamile kaldim 55 kilo ile doğum yaptım. ama kizim beni emmedi süt sagma makinası ile sagip verdim sütümü ve sütüm yetmiyor psikolojisine girdim şu süt artırıyor dediler yedim yedim yedim ve 65 kilo oldum ve iki senedir 65 kiloyum veremiyorum kilomu bende katilayim size beraber verelim kiloları ve yazisalim birbirimize moral destek olsun var mısınız? Cevaplarınizi bekliyorum

İyi akşamlar bende yeni bi konu açtım beraber kilo verelim diye orda toplanalım isterseniz

zaten normalde günde en az 3 litre su içen bi insanım da sen uygula ona göre deniyim cnm 3 gun sonra burda yazını gormek istiyorum lütfennn bu benim için çok onemli.kaç kilo verebildiysen ve aralarda kacamakların olduysa bunları yazarsan sevınırım

off 2 senemi valla çokmuş ya ama üzme kendini fazla bi kilon yok ben daha kötü durumdayım canım şuan hangi diyeti uygulamayı dusunuyorsun ben sonuna kadar destek olurum :) çünki kendimin de desteğe ihtiyacım var ama ben çoook berbat imkansız durumdayım 2 ayda 20 kilo vermem lazım :)

mrb canım istedikden sonra vermek cok kolay ben ilk bebeginden sonra 4 ay gibi kısa surede 82 55 düstüm inan isrteyince ve azmedince oluyo lesile yaptım duzenli şimdi 2 bebegimi dogurdum kısa bı süre once simdsi yine diyetteyim ama lesile yapmöyırum ve 2 ay önce başladım 82dim 71düstüm ama daha çok var bebegimin uyku düzeni otursun yeinden leslie yapcam

mrb canım istedikden sonra vermek cok kolay ben ilk bebeginden sonra 4 ay gibi kısa surede 82 55 düstüm inan isteyince ve azmedince oluyo lesile yaptım duzenli şimdi 2. bebegimi dogurdum kısa bır süre once simdi yine diyetteyim ama lesile yapmıyorum ve 2 ay önce başladım 82dim 71düstüm ama daha çok var bebegimin uyku düzeni otursun yeniden leslie yapcam bu arada leslie yaparsan sabah saatinde yap daha etkili oluyo

Ben suan iki günlük ayran dotoksu yapıyorum 2 günde 2 kilo bakalım çarşamba yazarım sonucu

Ben suan iki günlük ayran dotoksu yapıyorum 2 günde 2 kilo bakalım çarşamba yazarım sonucu
o nasıl oluyor ya ne yaptıgını yaz kızlar herseyınızı yazın neler yaptıgınızı bırbırımıze destek olalım ayran detoksumudur nedır mutlaka cevabı yaz cnm

cok iyi kilo vermıssın cnm leslie yi ilk kez duyuyorum netten bakıcam arastırıcam ınsallah yardımı olur saolasın cnm

Canım ayran detoksu şu; nohut bulgur yeşil mercimegi hasliyorsun birgün önceden sonraki gün onların içine yoğurt koyuyorum iki salatalık rendeliyorsun nane kırmızı biber falan koyuyorsun yağ Tuz kesinlikle yok. Sabah 10 da kahvaltı yapıyorsun zeytin peynir tahlili ekmek haşlanmış yumurta domates salatalık kahvaltıdan iki saat sonra bu karışımı iciyorsun iki saat arayla icilecek hep yani 12 14 16 18 20 saat başlarında ben dün sadece 3 kase içebildim ona rağmen bu sabah tartildim 1 kilo gitmiş unutma 2 saat arayla iceceksin en son çorbayı akşam 8 de iceceksin arada baska bisey yemiyorsun kahve meyve yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…