3 ayda bıkılır mı?

bakması uygun değil ama bende merak ederdim bu onu hala sevdiğini göstermez bence çok dert etme çünkü o kadar çok sıkıntı var ki bu hiç birşey kalır yanında hem pişmanmış baksana

Merak kediyi öldürür derler.
Hadi bir kere merak etti baktı neyse de,
sizinki kendine görev edinmiş.
Her gün günde 2 doz.
Normal merak sınırlarının üstünde hatta sıradışı.
Kızı takıntı haline getirmiş olmasın.

Son düzenleme:
yok ama acaba daha önce bılıoduda siliomuydu die merak edenlerdenim :1::1: baktım simdi gungun sanıe sanıe benim herif temiz çıktı :1::1: zaman tunelı olundugundan beri masallah dunya dolmus herifin haberi bile yokmus benim gibi ay cok mutlu oldum gelsin ödüllendiricem :1::1:

ooo iyi hadi yırttı seninki üzerine birde ödülü kaptı :1: bu arada zaten uygulama yeniymiş ekim ayında başlamış..

Canım meraktan bakmıştır diyorum bende...

Geçen gün aynı şeyi yaşadım.. Sevdiği bir kız varmış önceden bana da bahsetmişti nişanlım bu kızdan

Çok takılmadım, olabilir hangimizin olmadı ki?

Hareketler dökümüne bir baktım o kızı aratmış, sormadım birşey de demedim..

Bir daha yaşanırsa elbet açarım konusunu.. Ama bu kadar büyütme bak eşinde pişman..

Rabbim huzurunuzu bozmasın :16:

amin inşallah hepimizin huzurunu bozmasin umarımda sende karşilaşmazsin bi daha

google'da geçmişe bak yeri var ya oraya bakarsan mesaj sayfasını bile gösteriyor..her girdiği sayfa ortaya çıkıyor canm
kadın hastalıklarına falan baktıgım için hamılelk belırtılerıne baktıgım ıcın google gecmısını zaten sılıorumda hergün . bunu yeni duydum . çok sasırdım :26::27:

facbook ta da google da da geçmişe bakılabiliyo face hareketler dokumu yaptı sağolsun herşey meydanda eşime baktım şimdi bu konuyu görünce şifreleri biliyorum da allahtan neyse beni aratmış yaw benim sayfama girmiş allah allah ne diye baktıysa neyse kimseyi aramamış yada biliyo silmiş pek bildiğini sanmam bu konularda biraz geridir

Face evli insanlar için hiç iyi bir şey değil bence ayrılık sebebi....tabiki her insanın düşüncesi farklı.

bende iki bucuk evliyim. benim eşimde sevgili iken facedeki online people denen meretten kızlarla görüşmüş tabi ben nişanlı iken öğrendim çok tepki gösterdim kızdım hatta bıraktım. hatasını anladı zaten soğudu netten faceyi kapattı benimkinide kapattırdı hatta evlendikten sonra eve internet bile almak istemedi. internet eş arasını açıyor illa aldatma olarak değil internet ile gecen vakiti eşe ayırmak vakit geçirmek daha güzel.

en iyi erkek pişman olmuş erkektir tadını çıkarın:47::47::47:

şaka bir yana büyütmeyin henüz evlilige tam adapte olmamış olabilir tabi bu bir gerekçe sayılamaz belk ama herkes hata yapabilir hatasını anladıysa cok güzel.

bulupta hergün kontrol edip,arkadaşlık isteği gönderip karşılıklı konuşmaları sürekli olsaydı o zaman şüphelenebilirsiniz derdim ama merakını yenememiş çünkü bulamamış...bu kadar çok sıkıntı yaratıp üzerine çok gitmeyin eğer çok üstüne çok giderseniz o zaman bıkmaya başlar..

profilde kapak fotoğrafının altında hareketler dökümü var ona tıklayın orda durum güncellemeleriniz falan çıkıyor sonra sağ üst tarafta gönderiler ve uygulamalar var ona tıklayıp tümü ara butonuna tıklarsanız geçmişte kimleri arattığı çıkıyor :31:

vayy bee bunu bilmiyordum

profilde kapak fotoğrafının altında hareketler dökümü var ona tıklayın orda durum güncellemeleriniz falan çıkıyor sonra sağ üst tarafta gönderiler ve uygulamalar var ona tıklayıp tümü ara butonuna tıklarsanız geçmişte kimleri arattığı çıkıyor :31:

diğer aylar tıklanmıyor ama madem öğrettin bunuda söyle bari :)

bence face özel hayatı yok etmedir insanın özeli olmalı gizemi sırrı olmalı bazı şeyler
geçen gün komşum kocasının eski nişanlısıyla mesajlaştığını gördü ve buluşmak istediklerini okudu mesajla az daha bi yuva yıkılıyodu
niye yıkılıyodu yuvaları adamın verdiği cevap merak ettim oldu.
merak etmek tabiki doğaldır ama face teki merakın sonu bazen hayırlı olmuyo....
ama olayı büyütmeyin bence sadece merak etmiş deyin geçin.
serçeciğin dediği gb hazır pişman olmuşken bidaha bu tarz şeyler olmasın die söz alın
her erkeğin hataları olurda zamanla düzeliyo şahidim

Son düzenleme:
Canım sana şöyle söyleyeyim; bırak eski sevgiliyi geçen günlerde zamanında beni istememiş mazideki, olamayan kayınvalidemin face sayfasına baktım.:53: Var gerisini sen düşün insanoğlundaki bu meraktan başımıza neler geliyor. Yoksa zamanında beni istemeyen kadına hiç de iyi duygular beslediğimi söyleyemem:51:

Back
X