- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
- Konu Sahibi pervanemmm
arattıkları kişileri nerden görüosunuz kızlar ? :44::44:
google'da geçmişe bak yeri var ya oraya bakarsan mesaj sayfasını bile gösteriyor..her girdiği sayfa ortaya çıkıyor canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arattıkları kişileri nerden görüosunuz kızlar ? :44::44:
yok ama acaba daha önce bılıoduda siliomuydu die merak edenlerdenimbaktım simdi gungun sanıe sanıe benim herif temiz çıktı
zaman tunelı olundugundan beri masallah dunya dolmus herifin haberi bile yokmus benim gibi ay cok mutlu oldum gelsin ödüllendiricem
![]()
Canım meraktan bakmıştır diyorum bende...
Geçen gün aynı şeyi yaşadım.. Sevdiği bir kız varmış önceden bana da bahsetmişti nişanlım bu kızdan
Çok takılmadım, olabilir hangimizin olmadı ki?
Hareketler dökümüne bir baktım o kızı aratmış, sormadım birşey de demedim..
Bir daha yaşanırsa elbet açarım konusunu.. Ama bu kadar büyütme bak eşinde pişman..
Rabbim huzurunuzu bozmasın![]()
nerden silinio ? yada silinebiliomu ??
kadın hastalıklarına falan baktıgım için hamılelk belırtılerıne baktıgım ıcın google gecmısını zaten sılıorumda hergün . bunu yeni duydum . çok sasırdım :26:google'da geçmişe bak yeri var ya oraya bakarsan mesaj sayfasını bile gösteriyor..her girdiği sayfa ortaya çıkıyor canm
profilde kapak fotoğrafının altında hareketler dökümü var ona tıklayın orda durum güncellemeleriniz falan çıkıyor sonra sağ üst tarafta gönderiler ve uygulamalar var ona tıklayıp tümü ara butonuna tıklarsanız geçmişte kimleri arattığı çıkıyor![]()
profilde kapak fotoğrafının altında hareketler dökümü var ona tıklayın orda durum güncellemeleriniz falan çıkıyor sonra sağ üst tarafta gönderiler ve uygulamalar var ona tıklayıp tümü ara butonuna tıklarsanız geçmişte kimleri arattığı çıkıyor![]()
diğer aylar tıklanmıyor ama madem öğrettin bunuda söyle bari :)
facede profilini açtiğin zaman kapak fotosunun alt tarafında sağda hareketler dokumu yaziyo orayi tıkladiğin zaman istediğin ayı şeçip oradan bakabiliyosun