3 ayda bıkılır mı?

Canım sana şöyle söyleyeyim; bırak eski sevgiliyi geçen günlerde zamanında beni istememiş mazideki, olamayan kayınvalidemin face sayfasına baktım.:53: Var gerisini sen düşün insanoğlundaki bu meraktan başımıza neler geliyor. Yoksa zamanında beni istemeyen kadına hiç de iyi duygular beslediğimi söyleyemem:51:

Basimiza her gelwn meraktan bende iyi dusunmek istiyorum :(

Niye ağlamasın ki aklına hayatta gelmeceği bir detayı yakalamışsın.
Ya höykürecekti ya ağlayacaktı başka seçenek mi var ?
Meraktan demişler sebepsiz dmeişler normal demişler hayretler içinde kaldım.
Elin kızını kocam her gün niye aratsın profilini incelesin?
Veya kendimi düşünüyorum bir erkeği veya eski sevgilimi hergün merak ediyorum inceliyorum falan.
Bildiğin hala aşık olmam lazım adama..
Kadınlar aldatılmaya o kadar alışmış ki bahane türetmekte oldukça yetenkli olmuşlar.
Artık erkeklerin bahane türetmesine gerek yok
.

O kadar haklısınız ki. Sizin gibi düşündüğüm için ben de 3 hafta önce 2 yıllık ilişkimi bitirdim.
Sabahın 9 undan öğlene kadar 5 kere hiçbir ortak arkadaşı olmamasına rağmen bir bayanın
profiline baktığını gördüm. Kendisi aşırı kıskanç bir insan. Benim facemde eski iş yerimdeki erkek
arkadaşlarımı falan engelleten biri. Kendisine böyle bişi yapsam ve o görse sonuçlarını düşünemiyorum...

Ama benimki ağlayan değil höykürendi. Üstte çıkma konusunda uzman. Ama taviz vermedim. Çünkü ilk
sorduğumda tanımadığını, sonrasında sıradan bir face sayfası olduğunu söyledi. Kafayı yiyorum. Gerçeği söylese
neyin ne olduğunu en azından soru işaretleri kalmaz kafamda. Hala onu yapmıyor. Deli olacağım. Bir adam
sabahın 9 unda neden bakar. 15 dak. sonra neden bakar. 5 kere neden bakar. Kuruyorum da kuruyorum.

Ama masum bir merak olduğuna inanasım gelmiyor. 1 kere baksa hadi dicem. ama 4 saatte 5 kere bakması. Deliriyorum.
Ne yapacam bilmiyorum.

Hadi bizde baktık ve istemediğimiz bişi gördük.. Napmak lazım acaba gidip başına mı ekşimeli yoksa biraz daha takip mi etmeli.. Ama insanın içini kemiren bişi.. Susulmuyor ki. Suç facede mi bizimkiler de mi :44:

hay ben şu face yi çıkaranın töbe töbe ....yahu herkeste aynı dert nedir bu nereye gidiyor bu insanlar allahım kafayı yiyeceğim.benimde başımda onunda şununda ne yapacaz nasıl başetcez allahım ya....internet yüzünden bütün yuvalar yıkılmaya müsait hale geldi...:47:

sana söylediği gibi sadece meraktan baksaydı bir kere bakardı,neden defalarca bakmış. ki zaten merak etmesi de garip.
eski sevgilinin bir kez bile olsa merak edilip aratılması çok çok saçmayken defalarca aratılması çok çok anormal bi durum bence..
unutulur gider eskide kalır merak etmek de neyin nesi böyle bişey kesinlikle masum ve normal olamaz bence.

Buna benzer birşey bende yaşadım. Hemde ailesi beni istemeye gelmeden 1 gün önce. :53: Ertesi gün isteme, sonraki günde söz-nişan olucaktı. Ve sadece bakmak değil, saçma sapan mesajlarını yakaladım. Resmen şok geçirdim, oda çok ağladı. İkna edebilmek için saatlerce dil döktü, tabi ben perişanım. Ve o gün bana yemin etti o gün bizim miladımız oldu. Şuanda gizli saklı hiçbirşeyi yok, şifrelerini falanda biliyorum. Eşinde muhtemelen meraktan bakmıştır, sonuçta o artık senin. Bakmasa iyi elbette ama bakmış bir kere. Bu yüzden yuvanı yıkıcak halin yok.. Hem oda ağlamış. Kolay kolay unutamayacaksın ve aklına sürekli gelicek. Eşinin tutumu bu günleri aşmanızı sağlayacak.

Off ya bu Facebook bizimde sorunumuz esimin Facebook'u yok benimde yok tutturdu sosyal ortamdan geriyiz acacağım diye. Evlenmeden önce çok ciddi iliskileri olmuş. Eğer acarsa ben delilenirim valla bakiyomu acaba onlara diye sınır hastası olurum

Ben de sizden öğrendim nasıl bakıldığını ve eşimin face te eski sevgilisini arattığını gördüm ve dün aratmış.Bütün sinirlerim zıpladı bir de bu eksikti.Eşim de ben de face te yeniyiz.Akrabalar oğluma bakmak istiyor diye açtık.

Ya merakdandir falan gecelim bunlari...kiz´dan bir isik görse demek hemen yazismalar bulusmalarda baslar, ilgi duymadigin bir insani neden merak etsinki, nikah düsüyor bir kere.
Face´i kapattigi iyi olmus, sakin birdaha actirma!
Bizim esimle beraber Face´de hic profilimiz olmadi, ay akrabalar demediklerini birakmadilar, yok kacinci yüz yilda yasiyormusuz, yok insanin face´i olmazmiymis vs vs vs, bizde vaktimiz yok dedik. Aslinda ben kayit olmak istedim, yalan yok, seneler önce öyle millet üstüme gidince neden yok neden yok diye, birde hep en son herseyden bizim haberimiz oluyordu resmen gülüyorlardi bize, yok bunu görmedinmi, su olmus okumadinmi diye, hayatlari Facebookda geciyor resmen.
Esimde ama katiyen olmaz demisti, öyle seyler ancak huzursuzluk getirir demisti, iyiki dinlemisim onu.
Sonuc olarak akrabalarimizin icinde bile facebook yüzünden kac kisi bosanmanin esiginden döndü, bazileri resmen rezil oldular carsaf gibi serildi gecmisleri ortaya, evli barkli dindar dedigimiz aile babasi eski evlenmis, üc cocuklu sevgilisiyle bile görüstü ne kiyametler koptu, bir kuzenimin evliliginin sarsilmasindada cok büyük rol oynadi, tüm bu olaylardan sonra hic birdaha duymadim milletden neden face´de degilsin diye, tam tersine ne güzel kafaniz rahat diyenler var, cogularida geri kapatmis zaten profillerini.

Gazetede okumustum, amerikada bir papaz 11. dini kural olarak "Facebook´a kayitli olmuyacaksin" diye vaz veriyormus kilisede, bosanmadan önce inancli evliler tabii papaza gidip danisiyorlar anlatiyorlarya dertlerini ondan, neyin nesi diye gazeteciler sorunca, okadar evlilik bozulduki bu yüzden, artik birseyler yapmam gerekti demis.

riskli bi durum acıkcası .hadı meraktan bir kac kere baktı dıyelım ama

hergun en az iki kere aramakta ne demek ! nasıl bi merakmıs bu boyle ,

sanki gunluk programı o kızı aratmakmıs gıbı .cok sacma gercekten .kırılmakta

tepkı gostermektehaklısın ,ben de olsam aynı tepkıyı verırdım .

bence eşin sırf merakından aratmıştır. kendini boşuna üzme.. bende pc başına geçtikçe eski mahalle arkadaşlarımı aratıyorum. resimlerine bakıyorum, haberlerini okuyorum. ama ne ekliyorum, ne mesaj yazıyorum. bence eşinde ondandır. meraktan yani... eski çıktığımı arattım geçen gün.. eşimden asla vaz geçemem allahım korusun. sadece ne yapıyor, nerde çaılışyor evlendimi filan diye meraktan arattım. buldum baktım. Ha yeniden olurmusun onunla desen Allahım korusun. sorun etmene gerek yok bence sırf meraktandır başka bişey değil...

kızlar bu arada hesaba girmeden nereye bakıldığı, kimin aratıldığı görünüyormu? yani duvardan
görünüyorsa eyvah, zira aratıp profiline baktığım fakat eklemediğim, mesaj yazmadığım kişiler var. ortak arkadaşlarımız görüyordur :S

Back
X