- 12 Mart 2018
- 112
- 178
- 18
belki de.. şu an konuşması kolaydır. ama gerçekten bizim inanılmaz tatile ihtiyacımız var eşimle. denize girdirebilecek olsak kesin götürürdüm. hayırlısıyla bir doğsun belki bambaşka düşüneceğim. ama şu an gerçekten herkesin verdiği tepki biraz aşırı geliyor banaSiz bi doğurun da bırakmanın ne kadar zor olacağını goreceksiniz
Evet haklisiniz ama emniyetli olmamasina ragmen ben bebegime arka koltuga yastiklardan yatak yapmistim emzirip oraya koyuyordum kah uyuyordu kah kucagimda etrafi izliyordu..6aylikken oyle bi yolculuk yapmistik. Kizim 4 5aylikken oto koltugu aldik bi kere bile binmedi hep ejderhalasip inmek istedi.. :/ aslinda koltuk, benim en iyi tutmamdan daha guvenli tutacak otursa..
Anneniz de gelsin tatile.herkes aynı şeye takılmış ama neden bırakılmasın ki. benimde 2 ay sonra doğumumum var ve 40ı çıktıktan sonra anneme yada kv ye bırakıp 2 3 gün tatile gitme planımız var. sonuçta anneninde kendine gelmeye ihtiyacı var
süt sağıp bırakmayı düşünüyorum. ama belki de şu anda konuşması kolaydır benim için bilemiyorum ama gerçekten bi tatile inanılmaz ihtiyacımız var. bebişi denize sokabilsek onu dakesin götürürdüm40ı çıktıktan sonra mı???
Bu ne acele arkadaşım
Kim emzirecek o süre zarfında peki?
Yukarıda da yazdım anne-bebek arasındaki güvenli bağlanmayı engelliyor. Yetişkinlik hayatında o sıcak anne-evlat ilişkisini hissetmediklerini anlatanlar var. Annenizi de götürün yanınızda, o bebekle ilgilenirken siz de dinlenirsiniz. Hiçbir psikolog 1 yaşına bile gelmemiş bebeğin sağlık gibi zorunlu haller olmadan 2-3 gün anneden ayrılmasını onaylamaz.herkes aynı şeye takılmış ama neden bırakılmasın ki. benimde 2 ay sonra doğumumum var ve 40ı çıktıktan sonra anneme yada kv ye bırakıp 2 3 gün tatile gitme planımız var. sonuçta anneninde kendine gelmeye ihtiyacı var
herkes aynı şeye takılmış ama neden bırakılmasın ki. benimde 2 ay sonra doğumumum var ve 40ı çıktıktan sonra anneme yada kv ye bırakıp 2 3 gün tatile gitme planımız var. sonuçta anneninde kendine gelmeye ihtiyacı var
evet onu da düşündük hem annem hem kv yi de götürelim diye. yani o ağlayanlarda bana garip geliyor ama belki de kucağıma alınca bende öyle olucam sadece şu an herkesin verdiği tepki biraz abartı geldi banaAnneniz de gelsin tatile.
Allah aşkına yapmayın etmeyin mincik yavru.
İşe başlamak zorunda kalanlar ağlaya ağlaya işe gidiyor bebeğinden ayrı kalacak diye.
herkes aynı şeye takılmış ama neden bırakılmasın ki. benimde 2 ay sonra doğumumum var ve 40ı çıktıktan sonra anneme yada kv ye bırakıp 2 3 gün tatile gitme planımız var. sonuçta anneninde kendine gelmeye ihtiyacı var
Hayatım boyunca bir bebeği kucağıma almadım bebek sevmeyi hiç bilmezdim.evet onu da düşündük hem annem hem kv yi de götürelim diye. yani o ağlayanlarda bana garip geliyor ama belki de kucağıma alınca bende öyle olucam sadece şu an herkesin verdiği tepki biraz abartı geldi bana
belki de.. şu an konuşması kolaydır. ama gerçekten bizim inanılmaz tatile ihtiyacımız var eşimle. denize girdirebilecek olsak kesin götürürdüm. hayırlısıyla bir doğsun belki bambaşka düşüneceğim. ama şu an gerçekten herkesin verdiği tepki biraz aşırı geliyor bana
Belki biraz sert bir yorum olacak ama, bence konu sahibinin asil sıkıntısı araba yolculugunun bebegi nasıl etkilenecegi degil uc gun boyunca diger grup arkadaslari eğlenip gonullerince yüzerken o bebekle belkide bunlarim hic birini yapamayıp tum gun odada kalmak olmasinin derdini yasiyor..
Annesinde kalsin ki o da otelde rahat rahat tatilini yapsin....
Evet insanin akli elbette kalabilir....kim istemezki denizi kumu otelde bir gun bile olsa tatil yapmayi..
Hemde tatile tamda ihtiyac oldugu bir zamanda...
Ama iste bence boyle bir durumda insanin gonlu el vermez vermeneli bence..daha cok kucuk...degmez yani iko gunluk tatil icin bebegi birakmaya...
teşekkür ederim. sizinkinide allah bağışlasın. önceki mesajlarımda da söyledim belki de doğumdan sonra böyle düşünmiyeceğim. eğer denize girdirebilecek olsam kesin bebişide götürürdüm. o yüzden bırakırım diye düşündüm. ama 3 aylık olsa kesinlikle bırakmam. onunla birlikte tatil cok daha güzel olur eminim.Önce saglikla bebeginizi kucaga alirsiniz insallah diye lafa girmek isterim. Benim oglum su anda 4 aylik ve beni gözleri ile hep takip eder. Odadan ciksam arkamdan mizmizlanir. Bazi insanlar dogundan sonra hayatina olduklari yerden devam etmek ister ve bunu bebegin daha dünyayä adapte olma sürecinde yapar. Acil bir durum olsa anlarim da, ama bana bir anne "bize tatiöi zehir" eder dese, ben bunun arkasinda ciddi bir sorun ararim. Ama herkes tabi ki kendi cocugundan sorumlu. Ben tatilimi cocuklarimla yapiyorum..Ama tabi eskisi gibi takilmiyor insan tatilde haliyle
Evet benim de icim icimi yiyor. Artik buyudu zaten etrafi izler olmadi tablet telefonla rusvet vererek alistiririm :)Bir cok konuda taviz veririm ama güvenlikte vermem. Allah korusun adi üstünde kaza. Bazen nerden geldigini dahi görmüyor insan. Tabi ki cocuklar ve anne baba icinde stresli oluyor ama lütfen bir dahakine koltuga oturtdurun. Benim oglum bir süre hic oturmak istemedi ama sonra alisti.
teşekkür ederim. sizinkinide allah bağışlasın. önceki mesajlarımda da söyledim belki de doğumdan sonra böyle düşünmiyeceğim. eğer denize girdirebilecek olsam kesin bebişide götürürdüm. o yüzden bırakırım diye düşündüm. ama 3 aylık olsa kesinlikle bırakmam. onunla birlikte tatil cok daha güzel olur eminim.
teşekkür ederim. sizinkinide allah bağışlasın. önceki mesajlarımda da söyledim belki de doğumdan sonra böyle düşünmiyeceğim. eğer denize girdirebilecek olsam kesin bebişide götürürdüm. o yüzden bırakırım diye düşündüm. ama 3 aylık olsa kesinlikle bırakmam. onunla birlikte tatil cok daha güzel olur eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?