Tatile gitmeyeni dovuyolar mi:)a
aslında sıkıntım yok ama eşim korkuyor hamileyken denize girmeme doktorum bile izin vermişken hemde. o yğzden gidemiyoruz malesef. keşke şimdi gitsek de sonrasını hiç düşünmesem. ekim başı gibi oluyor aslında sezon sonu. bakalım nasıl olucak bir hayırlısıyla doğsun da
evet bu açıdan düşğnmemiştim hiç. şimdi konuşması kolay sanırım:) hayırlısıyla doğsun insallah da sonrasına bakarım artık üçümüz gideriz insallahOlmaz canım 40 günlük bebek keyfiyen biberona alıştırılmaz. Tut ki biberonu almıyor, ne olacak? Çocuk 3 gün aç mı kalacak? Her ne kadar ihtiyacın olursa olsun, önceliğin bebeğin olmalı her zaman için. Ya onunla gitmelisin ya da gitmemelisin.
3 aylık bir bebek için en önemli şey anne kokusudur. Kimin yemek verdiği ya da ilgilendiği yemek yemesinden daha önemli. Sanırım çocuğunuz yok ya da varsa da çocuğun güvenli bağlanması olayından haberiniz yok. Eğer çocuğunuz varsa gerçekten çok üzüldüm onun adına.
Sizin pesinen cocuk emzirmeye niyetiniz yok heralde ?herkes aynı şeye takılmış ama neden bırakılmasın ki. benimde 2 ay sonra doğumumum var ve 40ı çıktıktan sonra anneme yada kv ye bırakıp 2 3 gün tatile gitme planımız var. sonuçta anneninde kendine gelmeye ihtiyacı var
Seninle muhattap oldum mu? Olmadim.Bu havada cami acsan nolcak? Sadece sicak hava giriyo
Ben konu sahibine hak veriyorum, arabanın kliması bozulmuştu sadece 40 dak lık yolda bile yeğenim hasta olmuştu, he birde süper anneler hemen üşüşmüş çocuğunuzu bırakıp nasıl tatil yapacaksınız diye, yahu annesiz büyüyen, annesi hastanede olduğu için ananesinden ayrı kalan bir sürü çocuk var, 3 günde me olacak çocuga, kendi içi böyle rahat ediyorsa, bence gayet olabilir.
Ben işin anne açısından duygusallık kısmında değilim.evet onu da düşündük hem annem hem kv yi de götürelim diye. yani o ağlayanlarda bana garip geliyor ama belki de kucağıma alınca bende öyle olucam sadece şu an herkesin verdiği tepki biraz abartı geldi bana
Niye ilk sen mi yazman gerekiyodu :) bi daha postlarina kimse cevap yazmasin alintilamasin yazarsan bizde ona gore davraniriz forum ahalisi olarak madem:)Seninle muhattap oldum mu? Olmadim.
Ama sen muhattap olmak istiyosan cevap vereyim. Sıcakta gitse noluyo? Sıcak zor geliyoda, 3 aylik bebeğini birakmak mi zor gelmiyo? Bi tuhafsiniz
Cocugun var mi ? Yegen baska evlat baska onun uzerinden dusunup yorum yap bence.
Ayrica bu saydigin surumlar mecburidir. Keyfi bir tatil icin degil. Herkesin kendi hayati kendi evladi istet birakir ister yaninda goturur orasi bana dusmez . Ben super anne nedir ya
Konu sahibinin içi öyle rahat edecekse 3 günde çocuga hiçbir şey olmaz.
Bir müddet öyle olmak gerekiyo evet. Yanlis düsünüyosunuz. Birilerine güvenerek cocuk yapmak ne kadar mantikli? Sana muhtac bi bebek varsa ortada sen ona uyum saglayacaksın mecburen. Ha gerekıyorsa da kendınden kısacaksın evetBen herkesten garklı düşünüyorum bence bırakın be gidin.anne olunca kadınlıktan çıkmak bebeğe yapışık yaşamak gerekmiyor.kafa dinlemeye ihtiyacın var herkes gibi
Yahu bana kalırsa da gitmesin. Ama sanki gitse de ölecekmis triplerine girmesinNiye ilk sen mi yazman gerekiyodu :) bi daha postlarina kimse cevap yazmasin alintilamasin yazarsan bizde ona gore davraniriz forum ahalisi olarak madem:)
Bana gore bebek kucuk ve ayrica sicakta gitmekte buyuk sorun. Bu sicaklardada cam acmanin faydasi yerine zarari olur. Cereyan yapar cunku iki taraftan acarsan ve zaten sicak dolar arabanin icine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?