- 11 Ağustos 2016
- 1.524
- 1.501
- 133
Evet büyütmesi zor ama ileride büyüdüklerinde kalabalık aile olmak çok güzel birlikte çok eğlenirsiniz :)3/5 yıl zor olur sonra başka dertler olur sna ben öldüğüm de birbirine destek olan çocuklarım olsun istiyorum
Bence yap gitsin karart gözünü başka türlü insan kendini hazırlayamıyor ani karar şartmaşallah valla ben daha ılk cocuga cesaret edemıyorum
Bakabilecek gücunuz varsa hevesli ve istekliyseniz niye olmasinki çok çocuk yapmak ayip degil sahip çikıcak onlara bakim ve ilgi gösterecekseniz yapin:)arkadaşlar merhaba...
Konum sizlerin konularına göre komik saçma gelebilir ama sormak ve fikir almak istiyorum...
2 oğlum var 1. 7 yaşın da. 2. 1,5 yaşında Ve ben 3. Bebeği istiyorum . Hamile kalmak o tatlı heyecanları yaşamak istiyorum, Kalabalık bir aile olmak istiyorum...
Çok rahat ya da çok zengin değilim, karı koca çok gençte değiliz. Ben 35 eşim 45 yaşın da
Hamileliklerim çok rahat geçiyor, doğumlarım da da bir sıkıntım olmadı.
Ama yalnızım bi annem Yok ya da kız kardeşim ablam kuzenim Yok arkadaşlarıma da yardım için talepte bulunamam yapım böyle kendi işimi kendim yaparım hep. yani kısaca bana yardım edecek kimsem Yok ..
Ayrıca 2. Çocuğum az uyur 4/5 gibi uyanır 6 ya kadar cebelleşirim. Çok becerikli sayılmam, ama ütüsüz giydirmem çocuklarımı ... dikkatli ve titizim , çok sabırlı sayılmam ama mutlu ederim çocuklarımı ayrı mönüler hazırlar, yediririm .
Yarım gün çalışıyorum...
siz olsanız benim yerim de 3. Bebeği yapar mısınız ??? Eşim de istiyor kararsızım. Fikir verin
Küçük bi ilde yaşıyorum,
Tabi ailelerden Okan extra şeylerde var ev arazi gibi. Ben bunların hesabını yapmadan söyledim
Evet 3 evladımı da özel okulda okutucam bunu biliyorum ayrım yapmam düşüncem Budur .
Beni düşündüren savaşlar ve sapıklar bunlardan koruyabilir miyim , çok dikkatli ve hassasım sapıklar konusun da ama
Eğer maddi açıdan gücüm yoksa, sırf tatlı heyecanlar yaşamak adına üç çocuk yapıp hepsini maddi anlamda yarım yamalak büyütmektense ikinciyi bile yapmazdım ben.arkadaşlar merhaba...
Konum sizlerin konularına göre komik saçma gelebilir ama sormak ve fikir almak istiyorum...
2 oğlum var 1. 7 yaşın da. 2. 1,5 yaşında Ve ben 3. Bebeği istiyorum . Hamile kalmak o tatlı heyecanları yaşamak istiyorum, Kalabalık bir aile olmak istiyorum...
Çok rahat ya da çok zengin değilim, karı koca çok gençte değiliz. Ben 35 eşim 45 yaşın da
Hamileliklerim çok rahat geçiyor, doğumlarım da da bir sıkıntım olmadı.
Ama yalnızım bi annem Yok ya da kız kardeşim ablam kuzenim Yok arkadaşlarıma da yardım için talepte bulunamam yapım böyle kendi işimi kendim yaparım hep. yani kısaca bana yardım edecek kimsem Yok ..
Ayrıca 2. Çocuğum az uyur 4/5 gibi uyanır 6 ya kadar cebelleşirim. Çok becerikli sayılmam, ama ütüsüz giydirmem çocuklarımı ... dikkatli ve titizim , çok sabırlı sayılmam ama mutlu ederim çocuklarımı ayrı mönüler hazırlar, yediririm .
Yarım gün çalışıyorum...
siz olsanız benim yerim de 3. Bebeği yapar mısınız ??? Eşim de istiyor kararsızım. Fikir verin
Geleneksel usülden kastınız, saldım çayıra mevlM kayıra dokakta yalnız kalan çocuklar gibi büyüttüğümü düşündünüz sanırım.Hep 'ben' olarak konuşmuşsunuz. Sadece kendi tatlı heyecanlarınız, kalabalık aile sevdanız için bebek kararı almanızı doğru bulmuyorum. Şu an ikinci çocuğunuzla ilgilenirken büyük oğlunuzda oyun, ders aktivitelerini ne kadar yapabiliyorsunuz? Nasıl imkanlar sunabiliyorsunuz çocuklara? Sadece maddi olarak değil iki çoçuğunuzda da yeteri kadar sağlıklı vakit geçirip, üstüne bir de tamamen kendinize ve eşinize ayırdığınız zamanlarınız kalıyor mu? Büyük oğlunuzla oturup bi saat bölünmeden kitap okuyabiliyor musunuz mesela?
Yoksa çocuklar kendikendilerine geleneksel usülde büyüyorlar mı?
Bence iki çocuktan sonrası aile bireylerinin birbirinden uzaklaşıp çocukların kendi kendilerine büyümeye geçme eşiği. O yüzden bence çocuklarınızı kendi çok çocuk heveslerinizden önde tutmanız gerekir. Her eklenen çocuk, öncekilerin imkanını azaltıyor, maddi manevi sevgi ilgi başarı vakit anlamında.
Bakın ben yarım gün çalışıyorumHep 'ben' olarak konuşmuşsunuz. Sadece kendi tatlı heyecanlarınız, kalabalık aile sevdanız için bebek kararı almanızı doğru bulmuyorum. Şu an ikinci çocuğunuzla ilgilenirken büyük oğlunuzda oyun, ders aktivitelerini ne kadar yapabiliyorsunuz? Nasıl imkanlar sunabiliyorsunuz çocuklara? Sadece maddi olarak değil iki çoçuğunuzda da yeteri kadar sağlıklı vakit geçirip, üstüne bir de tamamen kendinize ve eşinize ayırdığınız zamanlarınız kalıyor mu? Büyük oğlunuzla oturup bi saat bölünmeden kitap okuyabiliyor musunuz mesela?
Yoksa çocuklar kendikendilerine geleneksel usülde büyüyorlar mı?
Bence iki çocuktan sonrası aile bireylerinin birbirinden uzaklaşıp çocukların kendi kendilerine büyümeye geçme eşiği. O yüzden bence çocuklarınızı kendi çok çocuk heveslerinizden önde tutmanız gerekir. Her eklenen çocuk, öncekilerin imkanını azaltıyor, maddi manevi sevgi ilgi başarı vakit anlamında.
Hayırlısını sağlıklısını diliyorumSanırım bir de kızın olsun istiyorsun :) ben de bir kızım olana kadar şansımı denerdim herhalde... Tabi üç yaramaz erkek çocuk olma ihtimali de var işin ucunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?