3. Buluşma

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Kızlar bir süredir flört ettiğim biri var. 3. Buluşmamız olacak bugün. bir kaç hafta sonra aramıza mesafe girecek maalesef ve şu önümüzdeki günler için planlar yapmıştık. Plan yaparken konu yemeklere geldi çok güzel yemek yaptığını söyledi. Bende belki bir gün görürüm demiştim, söz verdi.
Bugün de akşam buluşacaktık, acaba yemek işini bugün mü yapsak dedi bende kabul ettim. Yani evine gidicem. Sizce yanlış bir durum var mı ? Erken mi diye düşündüm. Aslında ben böyle şeylere karşı değilim yakınlaşma vs gibi. Ama daha önce karşıma çıkan erkeklerin çoğunun amacı yakınlaşmaktı. Ve bu kişi bugüne kadar hiç bu şekilde yaklaşmadı bana bende bu defa daha ağırdan olmasını istiyorum.
Bu yüzden eve gidecek olmam yanlış mı ve evet çok küçük bir yakınlaşma olmasını isterim öpücük gibi. Ama daha fazlasını istemem. Yine de erken mi sizce ?

Kızlar bir süredir flört ettiğim biri var. 3. Buluşmamız olacak bugün. bir kaç hafta sonra aramıza mesafe girecek maalesef ve şu önümüzdeki günler için planlar yapmıştık. Plan yaparken konu yemeklere geldi çok güzel yemek yaptığını söyledi. Bende belki bir gün görürüm demiştim, söz verdi.
Bugün de akşam buluşacaktık, acaba yemek işini bugün mü yapsak dedi bende kabul ettim. Yani evine gidicem. Sizce yanlış bir durum var mı ? Erken mi diye düşündüm. Aslında ben böyle şeylere karşı değilim yakınlaşma vs gibi. Ama daha önce karşıma çıkan erkeklerin çoğunun amacı yakınlaşmaktı. Ve bu kişi bugüne kadar hiç bu şekilde yaklaşmadı bana bende bu defa daha ağırdan olmasını istiyorum.
Bu yüzden eve gidecek olmam yanlış mı ve evet çok küçük bir yakınlaşma olmasını isterim öpücük gibi. Ama daha fazlasını istemem. Yine de erken mi sizce ?
Tek mi yaşıyor flortun ? Annesi babası gelirse ne olacak?

Hmm çocuk yarın bir gün hemen de eve geldi gibi düşünebilir kendini biraz ağırdan al bence ilk tanıma aşamaları güven olışması için çok öenmli o yüzden biraz zmaan geçirip tanıdıktan sonra eve gitmen onun sana olan bakış açısı için daha sağlıklı olabilir

sevgilimin evine de gittim fazlasıyla da yakınlaştım bu konularda tabularım yok

lakin tanışıklığınız çok az yani arkadaşı evde olsa hep birlikte yemek olsa neyse de öyle sıkıntı olabilir

zaten içinize de sinmemiş tüm akşam gerilirsiniz

bence açıkça söyleyin ev için tanışıklığınızın az olduğunu karşı tarafın da tepkisini öğrenirsiniz

yemeği hazırlamadan haber verin dışarıda görüşün

2 hafta oldu. Güvenmek için erken belki ama, az çok hissedersiniz ya nasıl biri olduğunu. İyi biri olduğunu düşünüyorum samimi geliyor. Ama bilemem tabiki
2 haftadir tanidiginiz birinin evine giderseniz sizin hakkinizda cok da iyi dusunecegini sanmiyorum. Evet gitmeniz onun tabiki hosuna gidecek ama bilincaltinda bir yerde de hanenize bir eksi isaretleyecektir. Ben erkeklerin genel mentalitesi uzerine bu yorumu yapiyorum. Cunku beyinleri ayni seye calisiyo.

2 hafta oldu. Güvenmek için erken belki ama, az çok hissedersiniz ya nasıl biri olduğunu. İyi biri olduğunu düşünüyorum samimi geliyor. Ama bilemem tabiki

Valla dediğiniz gibi az çok hissediyor insan iyi-kötü...
Ama 2 hafta da çok erken sanki buna karar verebilmek için, ki sizin de kafanızda soru işaretleri var. Bu şekilde gitmeyin.
Ben erkek arkadaşımın evine gittim, gidiyorum mesela ama ilk gittiğimde ilişkimizin senesi bile geçmişti.
Yakınlaşma konusuna gelince, senin sınırların önemli.
Bu sınırı aşarsa bir daha görüşmezsin olur biter.

nasıl tanıştınız? ortak ark.lar mı vardı, internetten mi? yani önceden de tanıdığınız biri miydi?

Bence çok erken.
Bir erkeğin evine gidilmemeli.Hele ki 2 haftalık bir flörtte.Aşırı risk.
Siz yakınlaşmak istemeseniz bile ortamdan dolayı risk.
Dışarıda buluşun.
2 haftada iyi biri mi olduğunu az çok sezersiniz.
Ama illa ki temkinli olmak lazım.
Devir kötü.
Evine gitmeyin.

Bir bahane bulun.Erteleyin.

nasıl tanıştınız? ortak ark.lar mı vardı, internetten mi? yani önceden de tanıdığınız biri miydi?
Ortak bir arkadaşımız var. Aslında güven sorunum yok gibi, yani istemediğim bir şey yapmaz. Ben sadece ilişkinin geleceği için yanlış mı olur evde görüşmek ondan emin değilim.

Ortak bir arkadaşımız var. Aslında güven sorunum yok gibi, yani istemediğim bir şey yapmaz. Ben sadece ilişkinin geleceği için yanlış mı olur evde görüşmek ondan emin değilim.
Git ama sadece öpüş.
O da fazla penetran Bi öpüşme olmasın :)

Back
X