- 23 Ocak 2016
- 35.096
- 51.056
- 598
- Konu Sahibi gulpembeee
-
Bir arkadaşıma demiştim ki 2 çocuk yaptığına göre mutlusundur yoksa niye 2 çocuk yapasın diye bana dedi ki ikisi farklı şey dedi çocuk olayı başka dedi hatta bana da sen mutsuzsun sanırım tek çocuk yaptığına göreGeçmiş olsun merak ettiğim bir şey var bi anda mı oluyro
Yani bir süreç değil mi
çok anlık mı oldu
Hazırlık yapmalısınız 3 çocukla boşanmak zor
Yani 3 çocukluysan boşanmayıp kabulleneceksin ya da meslek olacak çalışıp bakacaksın çocuklara
Nasıl farklı ya bazı kadınların kafasını anlayamıyorumBir arkadaşıma demiştim ki 2 çocuk yaptığına göre mutlusundur yoksa niye 2 çocuk yapasın diye bana dedi ki ikisi farklı şey dedi çocuk olayı başka dedi hatta bana da sen mutsuzsun sanırım tek çocuk yaptığına göre
Hızımı alamadım sevmediğim adamdan neden çocuk yapayımBir arkadaşıma demiştim ki 2 çocuk yaptığına göre mutlusundur yoksa niye 2 çocuk yapasın diye bana dedi ki ikisi farklı şey dedi çocuk olayı başka dedi hatta bana da sen mutsuzsun sanırım tek çocuk yaptığına göre
çocuklarim 9 7 3 yaşındalar.bende bilmiyorum .annemde geliniyle kaldığı için zaten kalabalıklar gitmek istemiyorumÇocuklarınız kaç yaşında? Eğer idare edebilirseniz çalışacak duruma gelene kadar idare edin derim, çalışmadan 3 çocukla ne yapmayı planlıyorsunuz ki?
hayır aldatmadi.ama anne babası yaşlı onlara bakmasan git diyor .... babası daha önceden şiddet gösterdi ve çok huysuz nirmaldede anlaşamıyoruz.Aldattı mı?
Allah gecinden versin ama hayata veda etmiş olsa ne yapacaktınız?
Anne babasına bakmak istiyor bende bakmak istemediğim için senden bana eş olmaz git diyorGeçmiş olsun merak ettiğim bir şey var bi anda mı oluyro
Yani bir süreç değil mi
çok anlık mı oldu
Hazırlık yapmalısınız 3 çocukla boşanmak zor
Yani 3 çocukluysan boşanmayıp kabulleneceksin ya da meslek olacak çalışıp bakacaksın çocuklara
Ailem olurum diyor ama istemiyorlarda.onlar ile aynı sehirde degiliz.nafaka ise eşim en fazla 7 8 bin veririm diyor 3 çocuk için yani kişi başı 2.5 ama oda çok azDestek olacak yakınlarınız var mı?
Maddi olarak nasıl uzlaştınız, yeterli nafaka ya da size gelir sağlayacak bir şeyler?
İnanın çok zor bir süreç.Ama sorun esimin ailesine bakmadığım için hepsiBoşanmak da lüks oldu artık..çalışmıyorsanız 3 çocukla nasıl bir hayat kuracaksınız?eşiniz size maddi imkanlar verecek mi?Evliliklerde büyük krizler olabiliyor..eşinizi seviyorsanız biraz çaba gösterin,o da göstersin...inşaallah yuvanız kurtulur..
Hayır hiç bir şeyim yok çünkü.Uzuntunuzu anlıyorum ancak boşanma sonrası süreç için maddi hazirliginizi ve planlamanizi yaptınız mı?
Ailesine bakmadığım için.Anne babası yaşlı onlara bakmamı istiyor .birde köyde bakmamı istiyor ama anlaşamıyorum ailesiyle yoksa eşimle sıkıntım yokOnsuz ne yaparim bilmiyorum dediginiz birinden niçin ayrılıyorsunuz?
Sevsen de yapmayabilirsin yani benim için böyledir ama o çocuk olayı farklı dedi şok oldumHızımı alamadım sevmediğim adamdan neden çocuk yapayım
Aynen işte sevdim diye 3-4 tane yapacak değilimSevsen de yapmayabilirsin yani benim için böyledir ama o çocuk olayı farklı dedi şok oldum
Ailem olurum diyor ama istemiyorlarda.onlar ile aynı sehirde degiliz.nafaka ise eşim en fazla 7 8 bin veririm diyor 3 çocuk için yani kişi başı 2.5 ama oda çok az
Kimseye bakmak zorunda değilsiniz, hem de size şiddet gösteren kayınpedere..çocukları da alın size bırakıyorum diyin..3 küçük çocuğa da baksın da görelim adamı..geri dön diye yalvarırİnanın çok zor bir süreç.Ama sorun esimin ailesine bakmadığım için hepsi
malesef ki öyleŞaka mı bu, tek çocuk olsa neyse de üçüne birden 7-8bin çok az. Nafakaya gücü yetmiyorsa boşanmaya hakkı yok. Herkes ayağına göre uzatsın yorganını, eşinizin boşanmaya yeterli değil bütçesi.
Gerekli maddi teklifi edene kadar kabul etmeyin, babanızın evinden getirmediniz siz o çocukları
boşanmayı kabul etmeme gibi birseyim yok.bana git yoluma bakacağım diyormalesef ki öylesuan çalışmıyor . çalışamayacağım diyor .
elim çocuklardan olmuyorKimseye bakmak zorunda değilsiniz, hem de size şiddet gösteren kayınpedere..çocukları da alın size bırakıyorum diyin..3 küçük çocuğa da baksın da görelim adamı..geri dön diye yalvarır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?