3 çocuğum var boşanıyorum .bu süreci nasıl atlattınız yardım edin

Bir arkadaşıma demiştim ki 2 çocuk yaptığına göre mutlusundur yoksa niye 2 çocuk yapasın diye bana dedi ki ikisi farklı şey dedi çocuk olayı başka dedi hatta bana da sen mutsuzsun sanırım tek çocuk yaptığına göre

Nasıl farklı ya bazı kadınların kafasını anlayamıyorum

Hızımı alamadım sevmediğim adamdan neden çocuk yapayım

Anne babasına bakmak istiyor bende bakmak istemediğim için senden bana eş olmaz git diyor normalde de ailesiyle anlaşamıyoruz daha önce babası 2 defa siddet gösterdi bana

Destek olacak yakınlarınız var mı?
Maddi olarak nasıl uzlaştınız, yeterli nafaka ya da size gelir sağlayacak bir şeyler?
Ailem olurum diyor ama istemiyorlarda.onlar ile aynı sehirde degiliz.nafaka ise eşim en fazla 7 8 bin veririm diyor 3 çocuk için yani kişi başı 2.5 ama oda çok az

İnanın çok zor bir süreç.Ama sorun esimin ailesine bakmadığım için hepsi

Onsuz ne yaparim bilmiyorum dediginiz birinden niçin ayrılıyorsunuz?
Ailesine bakmadığım için.Anne babası yaşlı onlara bakmamı istiyor .birde köyde bakmamı istiyor ama anlaşamıyorum ailesiyle yoksa eşimle sıkıntım yok

Ailem olurum diyor ama istemiyorlarda.onlar ile aynı sehirde degiliz.nafaka ise eşim en fazla 7 8 bin veririm diyor 3 çocuk için yani kişi başı 2.5 ama oda çok az

Şaka mı bu, tek çocuk olsa neyse de üçüne birden 7-8bin çok az. Nafakaya gücü yetmiyorsa boşanmaya hakkı yok. Herkes ayağına göre uzatsın yorganını, eşinizin boşanmaya yeterli değil bütçesi.
Gerekli maddi teklifi edene kadar kabul etmeyin, babanızın evinden getirmediniz siz o çocukları

İnanın çok zor bir süreç.Ama sorun esimin ailesine bakmadığım için hepsi
Kimseye bakmak zorunda değilsiniz, hem de size şiddet gösteren kayınpedere..çocukları da alın size bırakıyorum diyin..3 küçük çocuğa da baksın da görelim adamı..geri dön diye yalvarır

malesef ki öyle suan çalışmıyor . çalışamayacağım diyor .

Kimseye bakmak zorunda değilsiniz, hem de size şiddet gösteren kayınpedere..çocukları da alın size bırakıyorum diyin..3 küçük çocuğa da baksın da görelim adamı..geri dön diye yalvarır
elim çocuklardan olmuyor keşke yapabilsem...donmese daha kötü olur

Bu nasıl bir şey ya anne babasına bakmıyorsunuz diye sizi bildiğiniz çocuklarla kovuyor bu adam. Para da vermiyor. Neymiş onun yolu da yoluna bakacakmış öyle yola s… El kadar çocuklarla parasız ne yapacaksınız peki? Gerçi en küçüğü de kreş çağında ama işe girip çalışabilir misiniz mesleğiniz var mı?

Anne bbsın bakmak zorunda değilsiniz.
Aklı başında bir büyüğünüz var mı.eşinşzle konuşsun.eşiniz kendine çeki düzen versin,iş bulup evine ekmek getirmek derdine düşsün,birinci olarak sizleri anne ve babasından ayrı bir yerde rahat ettirip,anne babasına da muhtaç durumda yasalar kendi bakabiliyors baksın,yoksa bakıcı tutsun
Bu ne sorumsuzluk ya,ınsanın aklı almıyor .yapma kardeşim eş yapma coxuk yapma.anan baban cok değerli ise onlar için herşeyi silip atıyorsan o zaman onlarla yaşa onlarla öl.bitti yani

Karı koca çalışmıyorsanız size biri “bakıyor” olmalı zaten. Eğer bu kayınpederse sizin de ona temizlik yemek gibi işleri yaparak bakmanız anormal değil ki. Gerçekçi olmak lazım. Burada hoşunuza gidecek şeyler yazabilirim ama gerçekçi olmaz. Evet eşinizin çalışması lazım evet boşanırsanız nafaka vermeli vs. Eee adam çalışmıyor, canını alacak halimiz olmadığına göre nafaka vermiyorum bile dese pratikte yapacak bir şey yok. Ben inatlaşmayıp kayınaileye bakmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…