- 10 Ağustos 2025
- 15
- 1
- 1
- Konu Sahibi gulpembeee
-
anlasamama ne zmandır var?3 çocuğum var.Esimle anlaşamıyoruz boşanıyoruz.Cocuklarim daha küçük çalışamam ama eşime verip onlarsizda yaşayamam.Cok zor bir süreç gerçekten onsuz ne yaparım bilmiyorum.Gece gündüz ağlıyorum.Aldıgım nefesin bile tadı yok..Bu acı ne kadar sürer yaşayanlar bana destek olabilir misiniz tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?
Son 1 yıldır.daha önceden de oldu fakat barışıyorduk.Fakat bu sefer bitti..anlasamama ne zmandır var?
zamanla alışıyorsun3 çocuğum var.Esimle anlaşamıyoruz boşanıyoruz.Cocuklarim daha küçük çalışamam ama eşime verip onlarsizda yaşayamam.Cok zor bir süreç gerçekten onsuz ne yaparım bilmiyorum.Gece gündüz ağlıyorum.Aldıgım nefesin bile tadı yok..Bu acı ne kadar sürer yaşayanlar bana destek olabilir misiniz tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?
İnanın çalışıncada yeni bir hayata başlamak imkansız illaki ailenizin arkanızda olması lazım,ev kirası neredeyse maaşın yarısı zaten,mutfak parasını söylemiyorum bile birde üstüne faturalar,çocukların masrafı birde o çocuklarla birilerinin ilgilenmesi gerekiyor okul saatleri çalışma saatleriyle uymuyor birilerinin çıkışta alması gerekiyor,boşanmak bir kadın için lüks oldu inanınki,bu çok çok üzücü.Boşanmak da lüks oldu artık..çalışmıyorsanız 3 çocukla nasıl bir hayat kuracaksınız?eşiniz size maddi imkanlar verecek mi?Evliliklerde büyük krizler olabiliyor..eşinizi seviyorsanız biraz çaba gösterin,o da göstersin...inşaallah yuvanız kurtulur..
Uzuntunuzu anlıyorum ancak boşanma sonrası süreç için maddi hazirliginizi ve planlamanizi yaptınız mı?3 çocuğum var.Esimle anlaşamıyoruz boşanıyoruz.Cocuklarim daha küçük çalışamam ama eşime verip onlarsizda yaşayamam.Cok zor bir süreç gerçekten onsuz ne yaparım bilmiyorum.Gece gündüz ağlıyorum.Aldıgım nefesin bile tadı yok..Bu acı ne kadar sürer yaşayanlar bana destek olabilir misiniz tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?
Aynen,3 çocukla kimsenin evine sığamaz. Ne bileyim adamın durumu çok iyidir,hertürlü imkanı sağlar ancak öyle..ayrıca 3 çocuk vermiş kadını boşamak ahlaksızlık bence..ben olsam boşanmam.. ben 3 çocuk bakacağım,o çöpsüz üzüm gibi gezecek,yook yaa..İnanın çalışıncada yeni bir hayata başlamak imkansız illaki ailenizin arkanızda olması lazım,ev kirası neredeyse maaşın yarısı zaten,mutfak parasını söylemiyorum bile birde üstüne faturalar,çocukların masrafı birde o çocuklarla birilerinin ilgilenmesi gerekiyor okul saatleri çalışma saatleriyle uymuyor birilerinin çıkışta alması gerekiyor,boşanmak bir kadın için lüks oldu inanınki,bu çok çok üzücü.
Konuşup kırmak istemiyorum, ama kendimide tutamıyorum.
Anlaşamadığınız adamdan neden 3 tane çocuk yapıyorsunuz? Adam iyi olsa bile hiç bir güveceniz olmadan sadece kocaya güvenip bu kadar çocuk yapmak akıl kârı değil. Ayrıca hem çocuklara bakacak maddi durumun yok hem çocuklar küçük hemde onlarsız olamam diyorsunuz. Özgünüm kendi elinizle kendinizi çıkmaza sokmuşsunuz. Şimdi istediğiniz kadar ağlayın hiç bir işe yaramaz.
Niye çıkmazda olsun
Beyfendi paşa paşa maddi destek olmak zorunda.
Tek başına mı yaptı kadın çocukları.. çocuklar şuan anne bakımına muhtaçsa adam da ona göre destek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?