- 4 Kasım 2016
- 250
- 112
- 103
- 37
İnşallah Allah sanada nasib eder benim bir tanıdığım 5 inci çocuğunu doğurdu.Hep kazayla oldu diyo, dedim keşke bizde o kazalardan geçirsek seninki zincirleme olmuşBende o 1 de yok.paralaniyrz olsa diye dedigin gibi.keske olsada 3 olsa 5 olsa
Aynen baya zincirleme olmusİnşallah Allah sanada nasib eder benim bir tanıdığım 5 inci çocuğunu doğurdu.Hep kazayla oldu diyo, dedim keşke bizde o kazalardan geçirsek seninki zincirleme olmuş
Amiiin benimki tedaviyle oldu o yüzden tedaviye gerek kalmadan kaza geçirmek istiyorumAynen baya zincirleme olmusdarisi basimiza insallah
Benimde catlatla klomen tedavisiyle olmadi ondan 1 sene sonra kazayla ikizlere hamile kaldim dogal yoldan.ama pihtilasma varmis 11. Haftada kalpleri durdu 3 ay olcak dusuk yapaliAmiiin benimki tedaviyle oldu o yüzden tedaviye gerek kalmadan kaza geçirmek istiyorum
Geçmiş olsun hakkında hayırlısı buymuş herşeyde vardır bir hayır demekki zamanı varBenimde catlatla klomen tedavisiyle olmadi ondan 1 sene sonra kazayla ikizlere hamile kaldim dogal yoldan.ama pihtilasma varmis 11. Haftada kalpleri durdu 3 ay olcak dusuk yapali
Nekadar sacma ya.. arada kac yas var sanirsinki pespeseler.. senin o aglafigin cocuk icin gozyasi dokenler var doktor doktor gezenler neye isyan ettiginizi dsunun bi once.. Allah okdr imkansiza ragmen verdiyse oturup bi dusunun gelecegi ancak Allah bilir verdiysr vardir bi hikmeti.. aldirmak nedir yani nekadar cahiliyet yasayani oldurmekle ayni degilmi?Kizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Biri 6buçuk biride 2buçuk yaşında 2 tane oğlum var. Tamammen istemsiz durumda oldu bu çocuk.
Aldırmayı bile düşünüyorum. Sabahtan beri nasil olur diye düşüekten halsiz kaldim ağlaya ağlaya.
Size sorum 3 çocuklu anneler nasil yapiyorsunuz? Nasil üçünede yetiyorsunuz?
Not: prezervatif ile korunuyorduk. Inanin eşimde bende çok şaşkiniz.
Iki üç kere çok kere beğenmek diye bi bi seçenek olsaydı hepsine tiklardimNekadar sacma ya.. arada kac yas var sanirsinki pespeseler.. senin o aglafigin cocuk icin gozyasi dokenler var doktor doktor gezenler neye isyan ettiginizi dsunun bi once.. Allah okdr imkansiza ragmen verdiyse oturup bi dusunun gelecegi ancak Allah bilir verdiysr vardir bi hikmeti.. aldirmak nedir yani nekadar cahiliyet yasayani oldurmekle ayni degilmi?
Ay inanmıyorum korunurkenmi oldu yani bnde biri 3 birri 1 yaş kızım var emziriyorum hastada olmuyorum tırstım.Allah yardmcın olsn ama büyüğün büyük kçükte çok kçük değil.çok zor olmaz diye dşünüorum.bebeğini öldürme.bulamayan çok.ona kıyıp elindekilerdende olabilirsin Allah korusun.Kizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Biri 6buçuk biride 2buçuk yaşında 2 tane oğlum var. Tamammen istemsiz durumda oldu bu çocuk.
Aldırmayı bile düşünüyorum. Sabahtan beri nasil olur diye düşüekten halsiz kaldim ağlaya ağlaya.
Ben ben evet o ben 3 uz hamileyim cokta sansli oldugumu dusunuyorum sahsen her kula nasip olmaz :)Nasip sonuçta. Hem çocuklar da büyük bence yapabilirsiniz ama tabiki siz daha iyi bilirsiniz. İnsanlar üçüz doğuruyor da bakıyor :)
uzulme cnm nasip iste Allah yazmis birkere sakin aldirma sakin agla uzul ama gecer gider.gecen sene bu zamanlar bende hamileydim daha yeni ogrenmistim ve kizimi emziroyordum 19 aylik di daha nasil sok olduk korunuyorduk guya.kafami taslara vuracaktim neredeyse amaa simdi bir kizim daha var ama nasil guzel ay parcasi bal bal masallah suphanallah.12 haziran dogumlu 5 aylik olacak kasim 12 de.Kizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?