3. Çocuk şaka gibi

Amiiin benimki tedaviyle oldu o yüzden tedaviye gerek kalmadan kaza geçirmek istiyorum
Benimde catlatla klomen tedavisiyle olmadi ondan 1 sene sonra kazayla ikizlere hamile kaldim dogal yoldan.ama pihtilasma varmis 11. Haftada kalpleri durdu 3 ay olcak dusuk yapali

Benimde catlatla klomen tedavisiyle olmadi ondan 1 sene sonra kazayla ikizlere hamile kaldim dogal yoldan.ama pihtilasma varmis 11. Haftada kalpleri durdu 3 ay olcak dusuk yapali
Geçmiş olsun hakkında hayırlısı buymuş herşeyde vardır bir hayır demekki zamanı var

Nekadar sacma ya.. arada kac yas var sanirsinki pespeseler.. senin o aglafigin cocuk icin gozyasi dokenler var doktor doktor gezenler neye isyan ettiginizi dsunun bi once.. Allah okdr imkansiza ragmen verdiyse oturup bi dusunun gelecegi ancak Allah bilir verdiysr vardir bi hikmeti.. aldirmak nedir yani nekadar cahiliyet yasayani oldurmekle ayni degilmi?

Şaşkınlığınızı attıktan sonra diğer iki meleginize bakın, onlar nasıl büyüdüyse , gelecek misafirde öyle büyüyecek.
Aralarında da az yaş farkı yok.

Tedirgin olmanız normal, istemiyordunuz sonuçta.

Inanin bana evin kalabalık olmasının hazzı bir başka. Önce yetemem diye korkuyorsunuz ama zamanla alışıyorsunuz.

Hayırlı olsun, korunmaya rağmen olduysa bir hikmeti vardır. Lütfen ağlayıp kendinizi de o miniği de üzmeyin, bence harika bir haber. Bir şekilde büyüyecekler siz de iyi ki olmuş diyeceksiniz. Sağlıkla gelir inşallah...

Hamile olduğunu öğrenince ağlamak nedir sorun ne ki çocuklarınız küçük değiller gelen rizkiyla gelir sağlıklı sıhhatli alırsınız kucağıniza inşallah tek çocukta olsa belli zorluklar var zaten benim biri 1 buçuk yaşında biri 1 aylık 2 çocuğum var üstelik 21 yaşındayım anne olmak bazı sorumluluk ları ve olgunluklari gerektiriyor tüm annelere bol sabır ve kolaylik diliyorum

Iki üç kere çok kere beğenmek diye bi bi seçenek olsaydı hepsine tiklardim

Çocuk sahibi olamayan kadınların "istenmeyen hamilelik" başlıklarındaki hakaretvari, yargılayıcı, nefret kusan söylemlerini görmekten gına geldi cidden.

Dünya üzerinde açlıktan ölen çocuklar varken kimse rızk muhabbetine girmesin bence.

Konu sahibi; bakacak, büyütecek olan sizsiniz. Kendiniz nasıl mutlu olacaksanız o şekilde davranın.

Ay inanmıyorum korunurkenmi oldu yani bnde biri 3 birri 1 yaş kızım var emziriyorum hastada olmuyorum tırstım.Allah yardmcın olsn ama büyüğün büyük kçükte çok kçük değil.çok zor olmaz diye dşünüorum.bebeğini öldürme.bulamayan çok.ona kıyıp elindekilerdende olabilirsin Allah korusun.

yazmayacaktım da okudukça sinirlendim, yine duramıyorum.

Çok iyi alıyorum sizi. Çocuk bakmak gerçekten çok zor. Günah diyip, insan öldürmekle bi farklı yok, başkasının çocuğu olmuyor, ne hakla aldırmayı düşünüyorsunuz gibi eleştiri yapanları bir kenara bırakın. ( Hayata dar gözlüklerle bakıp, kimsenin hayatını bilmeden bu şekilde eleştiri yapan kişilere gerçekten şaşırıyorum. Haddinizi düşünerek yazın.)

Çocuk aldırmak evet çok zor bir karar. Ama çocuklara eşit şartlar veremedikten sonra, istemeye istemeye annelik yapacağına, çocuğa/çocuklara sefalet hayat verebileceğine aldırmak tabiki daha mantıklı. Biliyorum "koca boşamak bekara kolaydır" ile aynı şey benim için aldırma kararı. Es kaza bir bebeğim olsa muhtemelen aldıramam psikolojim kaldırmayacağı için.

Okudum, defalarca aldırmayacağınızı yazmışsınız zaten. Muhtemelen hamileliğin de verdiği etki ile çok daha duygusalsınız. :) Hakkınızda hayırlısı olsun. İki tane çocuk var zaten. Tecrübelerinizle üçüncüyü daha da kolay yetiştirirsiniz. :) Hayırlısı olsun.

Bnim çevremde 3 çocuklu çok gül gibide bakıyolar sanki 10 çocuk gbi söylüyorsunuz 2 ye bakan 3 e de bakar yaş farkı olduktan sonra

mesaj tekrarı olmuş, ondan sildim.

bir önceki mesajımın aynısıydı.

uzulme cnm nasip iste Allah yazmis birkere sakin aldirma sakin agla uzul ama gecer gider.gecen sene bu zamanlar bende hamileydim daha yeni ogrenmistim ve kizimi emziroyordum 19 aylik di daha nasil sok olduk korunuyorduk guya.kafami taslara vuracaktim neredeyse amaa simdi bir kizim daha var ama nasil guzel ay parcasi bal bal masallah suphanallah.12 haziran dogumlu 5 aylik olacak kasim 12 de.
benimde icimden gecmisti aldirsaydim falan simdi kizima bakiyorum da yavrum benim kiyilir mi hic kurban olsunlar.seninkiler buyumus zaten dogana kadar dahada buyirler Allah yardim ediyor meraketme.buyuk kizim 32 aylik kucugu 4 bucuk aylik.hic oturmuyorum desem dogrudur.yetebildigin kadar cnm babasida ilgilenir uzulme o size Allahin hediyesi.
simdi biz kizimiza bakmaya doyamiyoz bir guluyor bir guluyor ask onlar ask...Allah isteyen herkese nasip etsin sende saglikla al kucagina insallah...amin

insanlar cocuk diye dualar ediyor . benimde arkadaslarim var cocuklari olmuyo. otur sukret.

bir kad8n konu acti 14 yildir cocugu olmuyo. iste oylesine nasip olmuyo aglayana istemeyene oluyo. birisi demis ev parasi birikti4mis tup bebege yatircak bide tutmazsa para cop . otur sukret bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…