- 25 Şubat 2020
- 606
- 688
- 23
- 27
- Konu Sahibi 5kisilikailem
Merhaba aslında sorunlarımı bilen biliyor bir önceki konumdan. Kararim kesin dogumdan sonra kesin gideceğim,biraz birikim yapıyorum şuan. Maddi olarak birşey sormuyorum,çocuklara bakım konusunda da birşey sormuyorum aslında. Aklımı kurcalayan şey,ailem. Biz Gaziantepte oturuyoruz yani ilçesinde. Ayrılık ailede ilk değil,benden önce bosananlarda oldu. Ama onlar ayrı eve değil babalarının evine çıktılar. Cocuklari olanlar babalarına verip,kendileri uzaklarda birer evlilik yaptıklar,herkesin kendi tercihi. Fakat ben ne evlilik nede çocuklarım olmadan bir hayat asla düşünmüyorum. Bırakıp gidemem yani,evlenecek olsam birdaha hemen boşanır boşanmaz. Çocuklarım için ayrıldığımin ne anlamı kaldı. Sadete geleyim,ayrı ev konusunda ailem karşı çıksa biraz cesaretim kırılır hemen korkarim diye cekiniyorum ama 3 cocuklada aileme ben katlanamam. Babam cok sinirli,annem zaten sıkan bir kadın birde 75 yaş üstü babaannem var evin içinde hepside şeker hastası,sinirliler. Ailemle konuşmuyorum şuan ama ayrılık devreye girince otomatikmen dahil olacaklar bana. Ayrı eve çıkarsam korkuyorum ailemden,sonra düşünüyorum insan evladına zarar vermez sonuçta 3 tane çocuk için yapıyorum bunu,onu ezmek te istemiyorum. Istiyorum ki herşey rızalarıyla olsun. Evlilik yaparken rizalari olmadi mutlu olamadım,ayrı ev konusundada kırmadan dökmeden karşıma almadan olsun ki mutlu olayım ama ne olur bilmiyorum. Sizce ne yapayım??