3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Adam çocuklari istiyor zaten

Baba evine dönmeyi asla düşünmüyorum. Düzgün bir nafaka öderse çocuklarında tüm ihtiyaçlarını karşılarsa evden çıksak bile ki hemen olmaz , ailemin de durumu kötü değil ev tutmama yardım edebilirler. Tabiki araba ve nakit parayı da istiycem. Önü açık mesleğinde belki yarın öbürgün genel müdür bile olur. Ben de 20 yıla yanar otururum bu dediklerimi de alamazsam

evet çocuklar konusunda çok ısrarcı hatta ikna etmem için nafakaya bile miktar olarak ok diyecek gibi oldu. Ama ben vermem çocuklarımı gelip mapılaeda dolanacak görmek için
Neden vermiyorsunuz ki ,cocuklar icin calisamiyorum diyorsunuz ya!Çalışın iste o da çocuklarına baksın. Ama sizin amacınız bence çocukları kullanmak

Adam sizi sevmediğini söylediğinde bosansaydiniz bugün 20 yıl diye uzulmezdiniz

3 çocuk yapınca hayatları satınmı alınmış olunuyor?
Kadında yapmasaymış 3 çocuk, aklını kullansaymış?
Lise mezunu değilmiş hem olsa bile ne alaka?
Lise mezunu annem 40 sene çalışıp emekli oldu yeni. Bizde 3 kardeşiz, konu sahibinin ne gibi bir özelliği var hala anlamadım
Adamın maddi durumu olmasa değil 20 sene 20ay çekmezdi konu sahibi. Seni sevmiyorum diyen adamdan bile bile 3 çocuk yapmadan düşüncekti yıllarını verip vermeceğini
2 senedir ayrı yatarken yıllarına yanmayan kadın adam boşanmaya kalkıncamı yıllarına yanmaya başladı

Sizin amacınız adami zorlayabildiginiz kadar zorlayıp boşanmaktan vazgeçmesini sağlamak gibi geliyor artık
Artık kabullenme aşamasına geçin adamın üstüne mal mülk olsa haklısınız kendini çok kolay savunur
Ama is mahkemeye kalırsa nafaka çok komik miktar çıkar uğraşır durursunuz
Çocuklarda büyük baba ile yasayabilir hikaye çok çabuk değişebilir
Aileniz biliyor mu aklı başında biri ile konuşun

evet çocuklar konusunda çok ısrarcı hatta ikna etmem için nafakaya bile miktar olarak ok diyecek gibi oldu. Ama ben vermem çocuklarımı gelip mapılaeda dolanacak görmek için

Kocaman çocuklar için kapilarda dolanma hayali kurmayın hadi 2 sene dolandı 3. Sene okul değişecek o zmn ne yapacaksiniz

Kocaman çocuklar için kapilarda dolanma hayali kurmayın hadi 2 sene dolandı 3. Sene okul değişecek o zmn ne yapacaksiniz

Oldu canim kendi 45 yasinda hâlâ anam da anam derken
Siz en büyüğü 15 yaşındaki bebelerinizi ona bırakıp gideceksiniz oyle mi
Hoşt derler adama.
Bence 20 yıllık evlilik icin istekleriniz gayet yerinde.
Ama kendiniz bu nafakayı 5 yıllık bir ödenek gibi düşünüp bir iş kurmaya bakın. Ömür boyu size yüksek nafaka veremez. En kucuk çocuğunuz da 18 yaşını doldurduktan sonra ne yapacaksınız şimdiden plânlayın. E ticaret olur, cafe olur, ziraat okuduysanız belki o alanda bir seyler alip satabilirsiniz çiçekçilik ya da tohum ticareti gibi.

Siz şimdiden çocukları kendinize taraf tutup, bosanmasin diye kendi çıkariniza kocaniza karşı kullanip ağlatip üzüyorsunuz...Velayeti de sırf eşinizin hayatını zorlaştırmak üzmek çocuklar üzerinden gelir elde etmek için istediğiniz hissi oluştu bende ama lütfen yapmayın...Çocuklari daha fazla hırpalamayin...Babaları sorumluluktan kaçan bir adam değil şu anda, belli ki iyilikle bitirmek istiyor...Bunu çirkinlestirirseniz ve aradaki bağı bozarsanız en çok çocuklar zarar görür.

Tüm msjlari okursanız asla çalışmak istemediğini çocuklara bakacağını söylüyor
Adamın üstüne cop yok ev lojman
Sizce mahkeme nasıl bir karar verir

Bu söylediğiniz çok kötü bir şey. Şu anda psikolojiniz bozuk olduğu için olumsuz bir şey söylemeyeceğim ama düşünce tarzınız yanlış.

Hanimefendi aileniz ev tutacak, eşiniz çocuklarin bütün ihtiyaçlarini karşılayip üstüne "düzgün" bir nafaka ödeyecek (15 binden aşagi olmaz diyorsunuz) ....hepsine ok.....Peki siz ne yapacaksınız?

en mantiklisi Rize de 2+1 ev aldirip asgari ucret nafaka almak . diger turlusu cok zor gercekci olalim istanbulda araba masrafi,market masrafi,kira olursa zaten nefes alacak para kalmaz
Hayat sartlarinizin degismesini istemiyorsunuz ama yapacak bir sey yok .adamin geliri cunku bir iki yil yeniden evlenir .yeni karisi falan derken isler karismadan alacaginizi alin yoksa mahkemeden 5 bin ile ancak cikarsiniz

Artık bu yıl evden de ayrıldı dönem dönem açıkça konuştu birkaç kez ayrılalım diye.

Her tartışmada derdi boşanıcam senle yaşlanmıycam diye ben de ciddiye almadım ama 3-4 senedir çok uzak bana son 1-2 yıldır da salonda yatıp kalkıyor

3- 4 senedir araları ciddi anlamda bozukmuş , 2 yıl salonda koltukta yatmış adam; bu yıl evden de ayrılmış.

Boşanmak istemeyen, kocasını seven kadın; neden yıllardır bu durumu normal karşılamış ?

Sadece kadın değil,çocuklar da; adam eve para verdiği ve isteklerini karşıladığı sürece adamı da , adamın nerede olduğunu da umursamıyor gibi görünüyorlar.

Allah herşeyin hayırlısını versin.

Konunun bütünü ve mesajlara bakınca ; bu kayıtsızlık çok can sıkıcı.

Tüm msjlari okursanız asla çalışmak istemediğini çocuklara bakacağını söylüyor
Adamın üstüne cop yok ev lojman
Sizce mahkeme nasıl bir karar verir
Ben avukat degilim mahkeme ne kadar verir bilemem.
Ama hanımefendi 38 yaşına kadar 0 tecrübe ile ki eşi böyle talep etmis cidden iş bulabilir mi?
Cocuk hasta bakımı ve temizliğe gitmek disinda.
ki bu işler de bile tecrübeye bakılıyor artik.
Ben hanımefendinin isteklerini adil buldum
Umarım anlaşmalı boşanırlar ve hakkını alir.
Ben daha kocasından aldığı nafaka ile abad olan görmedim.
Her gun buraya konu acıyor bekar bir anne nasıl geçineceğim diye.
Istediği 300 binlirayi adam ödeyene kadar zaten bir değeri kalmayacak.
Hatta dolar olarak mi istese keske.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…