Adam çocuklari istiyor zatenYa arkadaşım belki kadının mesleği yok lise mezunu nerden biliyorsunuz.
Adam evlenirlen bunu bilmiyor muydu .
Biliyordu .
Çalışmamssını sorun etmedi şimdi mi sorun oldu.
Çocuk yapılırken tek kişi yapmıyor malum adamda istemiş çocukları yapmış.
Sanki adamı oyuna getirmiş çocuk yapmış gibi konuşuyorsunuz bu ne kadın düşmanlığı ağzım açık okudum yorumları.
Ben hayatım boyunca çalıştım okudum kadınlar tabi ki çalışsın çalışması taraftarıyım zaten kendimde çalışıyorum.
Ama mesleği yoksa ne yapsın.
Adam baksın o zaman çocuklara alsın velayetini yer mi yemez .
Adam hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edicek tekrar evlenicek yine çocuk yapıcak.
Bu taraf parasızlıkla mücadele edicek öyle mi.
Yok öyle bir şey.
Hadisin ordan.
Bencede iyi kotu basini sokacak bir evi olsun sonra asgari ucretle calissa da aç kalmazEn mantıklısı Rize’de 2+1 bir ev aldırıp kendisi çalışması olur konu sahibinin. Küçüğü yanına alır, büyükler zaten birkaç yıla üniversite vs kendi hayatlarına bakacaklar.
evet çocuklar konusunda çok ısrarcı hatta ikna etmem için nafakaya bile miktar olarak ok diyecek gibi oldu. Ama ben vermem çocuklarımı gelip mapılaeda dolanacak görmek içinAdam çocuklari istiyor zaten
Neden vermiyorsunuz ki ,cocuklar icin calisamiyorum diyorsunuz ya!Çalışın iste o da çocuklarına baksın. Ama sizin amacınız bence çocukları kullanmakevet çocuklar konusunda çok ısrarcı hatta ikna etmem için nafakaya bile miktar olarak ok diyecek gibi oldu. Ama ben vermem çocuklarımı gelip mapılaeda dolanacak görmek için
Adam sizi sevmediğini söylediğinde bosansaydiniz bugün 20 yıl diye uzulmezdinizBaba evine dönmeyi asla düşünmüyorum. Düzgün bir nafaka öderse çocuklarında tüm ihtiyaçlarını karşılarsa evden çıksak bile ki hemen olmaz , ailemin de durumu kötü değil ev tutmama yardım edebilirler. Tabiki araba ve nakit parayı da istiycem. Önü açık mesleğinde belki yarın öbürgün genel müdür bile olur. Ben de 20 yıla yanar otururum bu dediklerimi de alamazsam
3 çocuk yapınca hayatları satınmı alınmış olunuyor?Ya arkadaşım belki kadının mesleği yok lise mezunu nerden biliyorsunuz.
Adam evlenirlen bunu bilmiyor muydu .
Biliyordu .
Çalışmamssını sorun etmedi şimdi mi sorun oldu.
Çocuk yapılırken tek kişi yapmıyor malum adamda istemiş çocukları yapmış.
Sanki adamı oyuna getirmiş çocuk yapmış gibi konuşuyorsunuz bu ne kadın düşmanlığı ağzım açık okudum yorumları.
Ben hayatım boyunca çalıştım okudum kadınlar tabi ki çalışsın çalışması taraftarıyım zaten kendimde çalışıyorum.
Ama mesleği yoksa ne yapsın.
Adam baksın o zaman çocuklara alsın velayetini yer mi yemez .
Adam hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edicek tekrar evlenicek yine çocuk yapıcak.
Bu taraf parasızlıkla mücadele edicek öyle mi.
Yok öyle bir şey.
Hadisin ordan.
Kötü niyet ama bu artık.evet çocuklar konusunda çok ısrarcı hatta ikna etmem için nafakaya bile miktar olarak ok diyecek gibi oldu. Ama ben vermem çocuklarımı gelip mapılaeda dolanacak görmek için
evet çocuklar konusunda çok ısrarcı hatta ikna etmem için nafakaya bile miktar olarak ok diyecek gibi oldu. Ama ben vermem çocuklarımı gelip mapılaeda dolanacak görmek için
evet çocuklar konusunda çok ısrarcı hatta ikna etmem için nafakaya bile miktar olarak ok diyecek gibi oldu. Ama ben vermem çocuklarımı gelip mapılaeda dolanacak görmek için
Oldu canim kendi 45 yasinda hâlâ anam da anam derkenevet çocuklar konusunda çok ısrarcı hatta ikna etmem için nafakaya bile miktar olarak ok diyecek gibi oldu. Ama ben vermem çocuklarımı gelip mapılaeda dolanacak görmek için
Siz şimdiden çocukları kendinize taraf tutup, bosanmasin diye kendi çıkariniza kocaniza karşı kullanip ağlatip üzüyorsunuz...Velayeti de sırf eşinizin hayatını zorlaştırmak üzmek çocuklar üzerinden gelir elde etmek için istediğiniz hissi oluştu bende ama lütfen yapmayın...Çocuklari daha fazla hırpalamayin...Babaları sorumluluktan kaçan bir adam değil şu anda, belli ki iyilikle bitirmek istiyor...Bunu çirkinlestirirseniz ve aradaki bağı bozarsanız en çok çocuklar zarar görür.evet çocuklar konusunda çok ısrarcı hatta ikna etmem için nafakaya bile miktar olarak ok diyecek gibi oldu. Ama ben vermem çocuklarımı gelip mapılaeda dolanacak görmek için
Bence nafaka vermemek için istiyor.Adam çocuklari istiyor zaten
Oldu canim kendi 45 yasinda hâlâ anam da anam derken
Siz en büyüğü 15 yaşındaki bebelerinizi ona bırakıp gideceksiniz oyle mi
Hoşt derler adama.
Bence 20 yıllık evlilik icin istekleriniz gayet yerinde.
Ama kendiniz bu nafakayı 5 yıllık bir ödemek gibi düşünüp bir iş kurmaya bakın. Ömür boyu size yüksek nafaka veremez. En kucuk çocuğunuz da 18 yaşını doldurduktan sonra ne yapacaksınız şimdiden plânlayın. E ticaret olur, cafe olur, ziraat ölümüzsünüz belki o alanda bir seyler alip satabilirsiniz çiçekçilik ya da tohum ticareti gibi.
Hanimefendi aileniz ev tutacak, eşiniz çocuklarin bütün ihtiyaçlarini karşılayip üstüne "düzgün" bir nafaka ödeyecek (15 binden aşagi olmaz diyorsunuz) ....hepsine ok.....Peki siz ne yapacaksınız?Baba evine dönmeyi asla düşünmüyorum. Düzgün bir nafaka öderse çocuklarında tüm ihtiyaçlarını karşılarsa evden çıksak bile ki hemen olmaz , ailemin de durumu kötü değil ev tutmama yardım edebilirler. Tabiki araba ve nakit parayı da istiycem. Önü açık mesleğinde belki yarın öbürgün genel müdür bile olur. Ben de 20 yıla yanar otururum bu dediklerimi de alamazsam
Artık bu yıl evden de ayrıldı dönem dönem açıkça konuştu birkaç kez ayrılalım diye.
Her tartışmada derdi boşanıcam senle yaşlanmıycam diye ben de ciddiye almadım ama 3-4 senedir çok uzak bana son 1-2 yıldır da salonda yatıp kalkıyor
Ayni anda yazmışız...Şu an ülke koşullarında eski kocaya ev aldırmak konu sahibi gibi iyimser bir kadın için bile çok ütopik bir istek...Adamın karşısına böyle bir teklifle çıkarsa mutlaka çekismeliye döner iş...
Ben avukat degilim mahkeme ne kadar verir bilemem.Tüm msjlari okursanız asla çalışmak istemediğini çocuklara bakacağını söylüyor
Adamın üstüne cop yok ev lojman
Sizce mahkeme nasıl bir karar verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?