3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

boşanmayı yıllardır dile getirir.
Kıymetli babamın bir lafı var. Bir erkeğin ağzından boşanma kelimesi çıktığı an. Onu orada bırakıp gideceksin. Ardına bile bakmayacaksın. Babam 46 yıllık evli biri.

Kanunlar AAA aşk mı bitti peki o zaman demiyor

Kağıt üstünde bir maaşı var ama ev bile lojman eve bile bağlanmis
Hangi mahkeme kadını mutlu ederek bitirdi kadını gazlamanin bir faydası yok eninde sonunda kendine bir hayat kurması gerektiğini anlayacak bu kdr inat artık kötü niyete giriyor
Mahkeme sonuçlanana kdr 1 kuruş vermese - öyle bir adama benzemiyor kadının ne çözümü var?

Bir insanın kocasını sevmesi boşanmak istememesi de suç olmuş .
Gözlerim kanadı okurken.
Kadını paracı yaptılar bide.
Çalışmamış kadın buna taktılar.
Çocuk doğurmuş 3tane ne ara çalışacaktı acaba.
Adam çocuk yapıp durmuş yine kadın suçlu korunsaymış oluyor.
Adam istemese çocuk yapmaz.
Yap yap sonra ben sıkıldım eee bedelini öde git o zaman.
Benim bir arkadaşımın babası böyle terk etti 3 çocuğunu sonra yine evlendi ondanda 3çocuk .
Sonra geçinemiyorum e yapma .
Sanki zorla kadın çocuk yapıyor.
Hep kadın suçlu zaten.
Bu toplumdan tiksiniyorum ya kadın bile kadını tutmaz erkeklerin böyle yapması çok normal

Ben ailesine “yedirdiği” paralarla ailesinin üzerine yatırım yaptığını düşünüyorum.
O zaman konu sahibi çok önceden kendi bosayacakti. Bu kadar zaman insan çekirdek ailesine elle tutulur bir yatırım yapmaz mı? Hani dar gelirli olsa anlarım ama maddi durum iyi, kira derdi falan yok ee? Madem kendi ailesine yediriyor ve uslanmiyor kendi yoluna bakacak böyle hayat geçer mi? Adam hık diye ölse ortada kalacaklar öylece. Dediğim gibi her şeyini evine harcayan dar gelirli kendi hâlinde adamları ayrı tutuyorum.

Bence genel bir tiksinme durumunuz var zaten baya bir gerginsiniz ,birilerine kızılmış burda patlamış gibisiniz ,cok güldüm iki onceki mesajınıza, cok yaşayın

Lütfen gerçekten sizin gibi zihniyetlerle konuşmak istemiyorum.
Kadın suçlu evet sevdiği evlendiği adamdan çocuk yapmış çalışmamış para koparmaya çalışıyor 20yıllık kocasından.
Lütfen bana burda kimse yorum yapmasın bu konuda midem bulandı.

ben de en çok bunu merak ettim hangi şirket boşanmış çalışanı için ev vermeye devam eder. herhalde adam gidecek başka ev tutacak, şirket sanki bu adamın evi gibi bu kadındaki evi karşılayacak ama neden yani.
üstelik adam 60 bin maala ev tutacak oranın tüm masrafını ödeyecek (herhalde rayı da şirket ödemeyecektir) ist.'da filan da 10 bin liradan aşağı onu yapamaz--hatta adam kendi evindeki standartları arasa gitse 1+1 iyi bir siteden tutsa 15-20 bine ancak çıkar onun içinden
15 de nafaka verecek
özel okul taksidi verecek
kendi de geçinecek yani hesaplayınca olmuyor şu durumda.

kadının 20 yılı da erkeğin 20 yılı değil mi o jüpiterde mi yaşıyor?

Valla basbas bağıran adamı ciddiye almamak 2 senedir ayrı yatan adama tepki vermemek ama evden gidince ağlamak biraz saçma olmuş
Ayrıca ben dahil çoğu kişi makul ol mahkemede sürünür sonrada çoğunu alamazsın diyoruz kendi kendine bakman lazım adam sonsuza kdr sana bakmaz diyoruz hala ömür boyu maaş peşinde
Ayni evde dokunmadan yaşarken sevgi neredeydi? 3 4 senedir uzakken neredeydi sevgi?

A
Kanunlar AAA aşk mı bitti peki o zaman demiyor
Ablacım biz de bunu diyoruz... Adam şu anda gayet cömert , belli ki iyiniyetli , artık dayanamıyor, güzellikle yoluna bakmak istiyor, çocuklarimi mağdur etmeyecegim diyor...Konu sahibi çirkeflesir de iş mahkemelere kalırsa, kanun konu sahibini çocuklarla birlikte rizedeki baba evine yollayacak...Bu duruma düsme, onurunu kaybetme, çocuklarının psikolojisini bozma dedik diye biz mi kadın düşmanı oluyoruz...

Adam şeytan işleri yoluna koyunca çık git diyecek belki işini bile ayarladı başka yere geçecek kadının uyanık olması lazım köşeye çekilmemesi lazım hala suçlu oluyoruz ya anlamadım bu işi ben
Hiç bir şirket kabul etmez tabiki başka çalışan mi yok tek kalan adama 4+1 niye?

Hayır banane o zmn mahkeme bitince görüşürüz diyecek kalakalacak hangi mahkeme kadını mutlu ederek bitirecek ya anlamadım bisey

Abla demek istiyor ki ben rahata çok alıştım. Bu standartı yakalayamam. Aslında bundan dolayı boşanmak istemiyor. Sürekli boşanmak isteyen bir adamın yanında onurlu kadın kalmaz. Ama anlaşılan abla ev konforunu bırakmak istemiyor

Arkadaşım olayı yanlış anlamışsın. Adam çocuklarının tüm masrafını üstleniyor. Kadın istiyor ki boşanalım ama hayatı boyunca benimde tüm masraflarımı ödesin. Öyle şey mi olur

Olayı yanlış anlamıyorlar. Her koşulda kadının menfaatini gözetmek istiyorlar; hak, kanun falan çok ilgilendirmiyor onları.

Tüm kanunların 2 yönlü çalışabileceğini de göz ardı ediyorlar.

Kadın 3 çocuklu boşanırken, adam çocuksuz boşanıyor sanki. Üstelik kadın çalışmadığı için, tüm masrafları da adamın karşılaması gerektiğini de göz ardı ediyorlar.

Hanımefendi adam beni boşayacaksa niye ömür boyu bana baksın? O zaman niye boşıyo diye sorarlar ama. Buraya yazıyorum sonuçları hanımefendi için çok kötü olacak. Bayan çocuklarını kullanıyor. Ağlatıyor babasına yalvartıyor. 2 senedir yatak ayrıymış o zaman hiç aklına gelmemiş mi o işin boşanmayla biteceği çok geç ah demiş yani. Burda 2 aylık bebesini bırakıp çalışan kadınlar boşanırken bu hakları talep edemiyor bu kadın nasıl talep edecek? Hadi adam yaptı kadın sevmiyodu diyor. Hep bi eve bağlamak için çocuk yapılmış. Hamile kalmakta kolay bişey değil. Takip edip yumurtlama dönemini korusaydı. Hanımefendi ne koparsam kâr derdinde. İlerde boşanınca çocuklarını da doldurur babasına karşı

Kadın erkek farketmez boşanmak isteyene yapışmak suç evet. E konu sahibi paracı zaten. Adam eski karısına bakmak zorunda mı? Nasıl gururunuza dokunmuyor bu bakış açısı? Doğurmasaymış 3 tane madem çocuklar bahanesiyle çalışmamış. Çocuk yapmak tek kişinin çabasıyla olan bir olay değil. 3 tane doğurmak şart mıydı? Sanki çok çalışmak istiyormuş çocuklar yüzünden çalışmamış. Konu sahibinin çalışası yokmuş ki. Çocuklar kazık kadar olmuş hala diyor çocuk bakıyorum çalışmak istemiyorum. Allah akıl vermiş kullanılsın diye. Hayatını bir erkeğe teslim eden her kadının sonu bu. Ben burda hatayı erkekte bulmam kadında bulurum.

Adsm bile isteye çocuk yapıyor yine kadın suçlu kafalar pırıl cidden bu konudan çıkıyorum.midem bulandı
Zorla mı yapmış? Koskoca 30 gün içinde hamile kalacağı altı üstü 1 haftası var. O hapı içmek çok mu zormuş. Kadın çocukla eve bağlamak için yapmış. Bu kadarda erkeklere olan kinle suçlu kadını da savunmaya gerek yok. Kadın çocuğunu kullanıyor diyoruz hala adamı suçluyorsunuz. Anası babası boşanmış biri olarak annem beni babama ağlayarak yalvartsaydı travma olurdu. Paşalar gibi bizi de aldı nafaka bile almadan gitti. Ne bu erkeğe mecburiyeti. Sonra vay efendim erkekler niye evlenmiuo. Evlenmez. Böyle zihniyete sahip kadınlar varken evlenmemekle hayatının en güzel kararını veriyorlar

Adsm yapmış çocukları ne doğurmasaymış.
Adam saf mı niye korunmuyor.
Madem sevmiyor gelecek görmüyor by evlilikte.
Bu ne bencillik ya.

Ya bi gidin şurdan ya kadın düşmanlığı yapmayın şurda.
Prezervatif kullansaymış beyfendi önlemini alsaymış sevmediği karısıyla da seks yapmasaymış banane.
Ay evlenmesinler bencede milletin hayatını mahvetmesinler senin gibilerle evlensinler bütün erkekler senin olsun .

Adsm yapmış çocukları ne doğurmasaymış.
Adam saf mı niye korunmuyor.
Madem sevmiyor gelecek görmüyor by evlilikte.
Bu ne bencillik ya.

Hatayı tek kişide buluyorsunuz ya asıl bencillik bu. 3 çocuk doğurdu diye çalışmamış madem bahanesi bu o zaman tabi doğurmasaymış derim. Adam çocuğu tek başına yapmamış değil mi nasıl adam yapmış oluyor? Kadın saf mı niye korunmuyor kendisini sevmeyen adamdan 3 çocuk yapmış? Saflık değil bu gerçi aksine adamı eve bağlama, evli kalma taktiği. Seni sevmiyorum diyen adama 3 çocuk doğurup bir gün çalışmadan kaderini onun eline bırakmak normal bir şey mi sizin gözünüze? Benim gözümde tamamen akılsızlık. Adam defalarca boşamak istemiş zaten konu sahibi kabul etmemiş siz de destekliyorsunuz seviyormuş ya boşanmak istememiş suç mu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…