Ben avukat degilim mahkeme ne kadar verir bilemem.
Ama hanımefendi 38 yaşına kadar 0 tecrübe ile ki eşi böyle talep etmis cidden iş bulabilir mi?
Cocuk hasta bakımı ve temizliğe gitmek disinda.
ki bu işler de bile tecrübeye bakılıyor artik.
Ben hanımefendinin isteklerini adil buldum
Umarım anlaşmalı boşanırlar ve hakkını alir.
Ben daha kocasından aldığı nafaka ile abad olan görmedim.
Her gun buraya konu acıyor bekar bir anne nasıl geçineceğim diye.
Istediği 300 binlirayi adam ödeyene kadar zaten bir değeri kalmayacak.
Hatta dolar olarak mi istese keske.
Ben adamın yerinde olsam boşanmazdimBu forumu boşanma konumuz başladığından beri takip ediyorum. Şimdi artık geldi çattı benim de sizin fikirlerinize ihtiyacım var. 3 çocuğum var; 8,15 ve 16 yaşlarında . 20 yıllık evliyim. 2 yıllık önlisans mezunyum ama hiç çalışmadım. Eşim elektrik mühendisi şuanda iyi bir firmada iyi bir pozisyonda çalışıyor. Çok çalışkan dürüst bir insandır çocuklarına da çok düşkün ama boşanmayı yıllardır dile getirir. Artık bu yıl evden de ayrıldı dönem dönem açıkça konuştu birkaç kez ayrılalım diye. Ne kadar dirensem de kararlı artık ben de kabullendim. Eş dost arkadaşlarıma fikir almak için sordum. Anlaşmalı boşanmada neler istemeliyim diye ona da söyledim ama fazla geldi. 15000 tl nafaka, 300.000 civarı bir araba , 250.000 tl nakit para istediğimi söyledim. Çocuklardan biri özel okulda onların kıyafet okul masrafını da karşılamasını istedim. Bunlara ses çıkarmadı ama nafakayı ve toplu parayı fazla buldu. Buarada evi arabası yok. Oturduğumuz evin tüm masrafını şirketi karşılıyor lüks yeni bir site, 4+1 ev burdan çıkmak istemiyorum tabiki. O da çık demedi ama bu işyerinden ayrılsa bu ev imkanı olmayacak bu kafama takılıyor. Sizce taleplerim çok mu, ekonomi ortada böyle bile geçinmek zor olacak bizim için. Çekişmeliye mi dönmeliyim
Adamın niye boşanmak zorunda kaldığını anladık zaten...Konu sahibi yıldırmış belli ki....Bu adam kurtulmak için ne varsa verir bence, konu sahibi de ordan yürüyor zaten...Ne çocuklar ne yıkılan evlilik umrunda değil gibi...Ben adamın yerinde olsam boşanmazdim
Ekmek elden su göldenHanimefendi aileniz ev tutacak, eşiniz çocuklarin bütün ihtiyaçlarini karşılayip üstüne "düzgün" bir nafaka ödeyecek (15 binden aşagi olmaz diyorsunuz) ....hepsine ok.....Peki siz ne yapacaksınız?
Konu sahibi su an fazlasiyla ofkeli kirilga hassas. Gebersin bile yazsa sasirmam. Kendisi 45 yasinda anam da anam diye yutturup yuvasini yikarken Cocuklarini birak rizeye ananin evine dön diyen adama ben de cok öfkelenirdim sahsen. Karısını madem hic sevmiyormuş boncuk gibi çocukları dizmeseymiş. Korusaymış, vazektomiye kadar yolu var bu işin. Adam o terfileri alırken kadin da evde boş durmamıştır. Onun terfisi sirasinfa yokluğunda çocuklarla ilgilenmek evi çekip çevirmek de gayet tabii bir mesai. Ayrıca yukarıdaki mesajımı okuduysanız ben de eşinden alacağı tazminatı bir sermaye olarak kullanmasını tavsiye ettim. Bir iş kurmalı mutlaka. Organizasyon sirketi falan bile olabilir. Nişanlarda foto icin dekor falan kuruluyor. Oyle bir iş olabilir. Yani 5 yıl içerisinde kendisini çekip çevirecek aşamaya gelene kadar bence talep ettikleri makul.İş mahkemeye giderse adam da boş durmaz kendini savunur çocuklar büyük ztn ortada bir aşk yok 3 4 senedir uzaktı defalarca boşanmak istedi 2 senedir ayrı yatıyordu diyor. Adamı sadece bankamatik olarak görmüş adam ama adama yetmemiş demekki. Bu kdr insan yazdık ölene kdr adam ona baksın bir gr refahı değişmesin diye ayak diriyor ama öyle bir dünya yok. Ztn çocuklar hayata karışmak üzere bomboş ne yapacak kocaman çocukları görmek için kapilarda dolanacak diyor çocuklar bu damdan sıkılıp haber bile vermeden gorusecekler haberi yok
Ztn avukatsiz hayatta basedemez ufe oranı ne çok mu oluyor diye soruyor dış dünyadan bihaber 20 yıl geçmiş kendine yapmış
Nolur netleştiğinde haber verin, hangi şartlarda boşandığınızı bilmek istiyorumBu forumu boşanma konumuz başladığından beri takip ediyorum. Şimdi artık geldi çattı benim de sizin fikirlerinize ihtiyacım var. 3 çocuğum var; 8,15 ve 16 yaşlarında . 20 yıllık evliyim. 2 yıllık önlisans mezunyum ama hiç çalışmadım. Eşim elektrik mühendisi şuanda iyi bir firmada iyi bir pozisyonda çalışıyor. Çok çalışkan dürüst bir insandır çocuklarına da çok düşkün ama boşanmayı yıllardır dile getirir. Artık bu yıl evden de ayrıldı dönem dönem açıkça konuştu birkaç kez ayrılalım diye. Ne kadar dirensem de kararlı artık ben de kabullendim. Eş dost arkadaşlarıma fikir almak için sordum. Anlaşmalı boşanmada neler istemeliyim diye ona da söyledim ama fazla geldi. 15000 tl nafaka, 300.000 civarı bir araba , 250.000 tl nakit para istediğimi söyledim. Çocuklardan biri özel okulda onların kıyafet okul masrafını da karşılamasını istedim. Bunlara ses çıkarmadı ama nafakayı ve toplu parayı fazla buldu. Buarada evi arabası yok. Oturduğumuz evin tüm masrafını şirketi karşılıyor lüks yeni bir site, 4+1 ev burdan çıkmak istemiyorum tabiki. O da çık demedi ama bu işyerinden ayrılsa bu ev imkanı olmayacak bu kafama takılıyor. Sizce taleplerim çok mu, ekonomi ortada böyle bile geçinmek zor olacak bizim için. Çekişmeliye mi dönmeliyim
Ben de çok merak ediyorum sonucu...Nolur netleştiğinde haber verin, hangi şartlarda boşandığınızı bilmek istiyorum
Konu sahibi su an fazlasiyla ofkeli kirilga hassas. Gebersin bile yazsa sasirmam. Kendisi 45 yasinda anam da anam diye yutturup yuvasini yikarken Cocuklarini birak rizeye ananin evine dön diyen adama ben de cok öfkelenirdim sahsen. Karısını madem hic sevmiyormuş boncuk gibi çocukları dizmeseymiş. Korusaymış, vazektomiye kadar yolu var bu işin. Adam o terfileri alırken kadin da evde boş durmamıştır. Onun terfisi sirasinfa yokluğunda çocuklarla ilgilenmek evi çekip çevirmek de gayet tabii bir mesai. Ayrıca yukarıdaki mesajımı okuduysanız ben de eşinden alacağı tazminatı bir sermaye olarak kullanmasını tavsiye ettim. Bir iş kurmalı mutlaka. Organizasyon sirketi falan bile olabilir. Nişanlarda foto icin dekor falan kuruluyor. Oyle bir iş olabilir. Yani 5 yıl içerisinde kendisini çekip çevirecek aşamaya gelene kadar bence talep ettikleri makul.
Konu sahibi kendisini çekip çevirmek istemiyor ki....Ayrıca adam çocukların sorumluluğunu reddetmiyor , bugüne kadar hepsini en iyi koşullarda yaşatmış, bundan sonra da çekip gidecek bir adama benzemiyor...Ben olsam yıllardır benimle ayni yatağı paylaşmayan adama öfkelenirdim, ondan önce ben boşardim zaten ama konu sahibi sevgisizlige hiç öfkelenmemiş adam gel güzellikle bosanalim diyince küplere binmiş...Değişik bir konu...Konu sahibi su an fazlasiyla ofkeli kirilga hassas. Gebersin bile yazsa sasirmam. Kendisi 45 yasinda anam da anam diye yutturup yuvasini yikarken Cocuklarini birak rizeye ananin evine dön diyen adama ben de cok öfkelenirdim sahsen. Karısını madem hic sevmiyormuş boncuk gibi çocukları dizmeseymiş. Korusaymış, vazektomiye kadar yolu var bu işin. Adam o terfileri alırken kadin da evde boş durmamıştır. Onun terfisi sirasinfa yokluğunda çocuklarla ilgilenmek evi çekip çevirmek de gayet tabii bir mesai. Ayrıca yukarıdaki mesajımı okuduysanız ben de eşinden alacağı tazminatı bir sermaye olarak kullanmasını tavsiye ettim. Bir iş kurmalı mutlaka. Organizasyon sirketi falan bile olabilir. Nişanlarda foto icin dekor falan kuruluyor. Oyle bir iş olabilir. Yani 5 yıl içerisinde kendisini çekip çevirecek aşamaya gelene kadar bence talep ettikleri makul.
Kadında nafaka almak için istiyor ve adamin ipini tutmak için, kendisine muhtaç olsun diyeBence nafaka vermemek için istiyor.
Konu sahibinin bu konudaki tercihini sorgulamak bize düşmüyor bence. Ben de tercih etmem ama edene de bir sey diyemem. Döven söven aldatan bir adam yok sonuçta karşısında. Çocuklarımın düzeni bozulmasın istemiş olabilir.Konu sahibi kendisini çekip çevirmek istemiyor ki....Ayrıca adam çocukların sorumluluğunu reddetmiyor , bugüne kadar hepsini en iyi koşullarda yaşatmış, bundan sonra da çekip gidecek bir adama benzemiyor...Ben olsam yıllardır benimle ayni yatağı paylaşmayan adama öfkelenirdim, ondan önce ben boşardim zaten ama konu sahibi sevgisizlige hiç öfkelenmemiş adam gel güzellikle bosanalim diyince küplere binmiş...Değişik bir konu...
Cocuklar onda kalsin?Sadece bir çocuğum kolejde, diğeri anadolu lisesini kazandı. Küçüğüm devlette ilkokulda zaten. Liseye gidene kadar ikiside kolejdeydi o yüzden birikim yapma fırsatı olmadı zaten maaşta 3-5 senedir yüksek . Rahat etince herhalde ayrılma isteği depreşti. Şirket evinde oturmama sorun çıkarmıyor ama dediğim gibi süresi belirsiz onunda işten ayrılsa bir aksilik olsa çıkın derler. 15.000 le kiramı vericem geçinicem mi. Araba da ufak eski bi şey zaten bunlar abartımı sahiden ya , kendi isteyip bizden ayrılıp hayat konforuna devam edecek normali bu mu? Asgari ücrete evet desem çocukların nafaka kesilince bi ona kalıcam. Araba için kredi çekicem dedi hemen veremezmiş bi de, nakite de yanaşmadı. Kafam allak bullak sonradan pişman olacağım bi anlaşma yapmak istemiyorum
Aynen öyle...Daha şimdiden çocuklari doldurup babalarına boşanmadan vazgeçmesi için ağlatip yalvartmaya başlamiş...Kimbilir ne kadar korkup üzüldü sabiler...Boşanmadan sonra da kendi hırsı için çocuklarin babayla bağını ve psikolojilerini yok sayacagindan emin gibiyim...Daha biraz önce "velayeti vermem, çocuklari görmek için kapımda dolanacak" diyordu...Varın gerisini siz düşünün....Kadında nafaka almak için istiyor ve adamin ipini tutmak için, kendisine muhtaç olsun diye
Konu sahibi değil adam boşanmak istiyor zaten...Konu sahibinin bu konudaki tercihini sorgulamak bize düşmüyor bence. Ben de tercih etmem ama edene de bir sey diyemem. Döven söven aldatan bir adam yok sonuçta karşısında. Çocuklarımın düzeni bozulmasın istemiş olabilir.
Adam çocuklari istiyor zaten
Adam sevmediği kadından 3 çocuk yapmayacaktı .3 çocuk yapınca hayatları satınmı alınmış olunuyor?
Kadında yapmasaymış 3 çocuk, aklını kullansaymış?
Lise mezunu değilmiş hem olsa bile ne alaka?
Lise mezunu annem 40 sene çalışıp emekli oldu yeni. Bizde 3 kardeşiz, konu sahibinin ne gibi bir özelliği var hala anlamadım
Adamın maddi durumu olmasa değil 20 sene 20ay çekmezdi konu sahibi. Seni sevmiyorum diyen adamdan bile bile 3 çocuk yapmadan düşüncekti yıllarını verip vermeceğini
2 senedir ayrı yatarken yıllarına yanmayan kadın adam boşanmaya kalkıncamı yıllarına yanmaya başladı
Kanunlar AAA aşk mı bitti peki o zaman demiyorİş mahkemeye giderse adam da boş durmaz kendini savunur çocuklar büyük ztn ortada bir aşk yok 3 4 senedir uzaktı defalarca boşanmak istedi 2 senedir ayrı yatıyordu diyor. Adamı sadece bankamatik olarak görmüş adam ama adama yetmemiş demekki. Bu kdr insan yazdık ölene kdr adam ona baksın bir gr refahı değişmesin diye ayak diriyor ama öyle bir dünya yok. Ztn çocuklar hayata karışmak üzere bomboş ne yapacak kocaman çocukları görmek için kapilarda dolanacak diyor çocuklar bu damdan sıkılıp haber bile vermeden gorusecekler haberi yok
Ztn avukatsiz hayatta basedemez ufe oranı ne çok mu oluyor diye soruyor dış dünyadan bihaber 20 yıl geçmiş kendine yapmış
Yooo senelerdir cinsel hayat yoksa kanunlar aaaa tamam o zaman diyip direkt boşuyorKanunlar AAA aşk mı bitti peki o zaman demiyor
Arkadaşım olayı yanlış anlamışsın. Adam çocuklarının tüm masrafını üstleniyor. Kadın istiyor ki boşanalım ama hayatı boyunca benimde tüm masraflarımı ödesin. Öyle şey mi olurYa arkadaşım belki kadının mesleği yok lise mezunu nerden biliyorsunuz.
Adam evlenirlen bunu bilmiyor muydu .
Biliyordu .
Çalışmamssını sorun etmedi şimdi mi sorun oldu.
Çocuk yapılırken tek kişi yapmıyor malum adamda istemiş çocukları yapmış.
Sanki adamı oyuna getirmiş çocuk yapmış gibi konuşuyorsunuz bu ne kadın düşmanlığı ağzım açık okudum yorumları.
Ben hayatım boyunca çalıştım okudum kadınlar tabi ki çalışsın çalışması taraftarıyım zaten kendimde çalışıyorum.
Ama mesleği yoksa ne yapsın.
Adam baksın o zaman çocuklara alsın velayetini yer mi yemez .
Adam hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edicek tekrar evlenicek yine çocuk yapıcak.
Bu taraf parasızlıkla mücadele edicek öyle mi.
Yok öyle bir şey.
Hadisin ordan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?