3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

İş mahkemeye giderse adam da boş durmaz kendini savunur çocuklar büyük ztn ortada bir aşk yok 3 4 senedir uzaktı defalarca boşanmak istedi 2 senedir ayrı yatıyordu diyor. Adamı sadece bankamatik olarak görmüş adam ama adama yetmemiş demekki. Bu kdr insan yazdık ölene kdr adam ona baksın bir gr refahı değişmesin diye ayak diriyor ama öyle bir dünya yok. Ztn çocuklar hayata karışmak üzere bomboş ne yapacak kocaman çocukları görmek için kapilarda dolanacak diyor çocuklar bu damdan sıkılıp haber bile vermeden gorusecekler haberi yok

Ztn avukatsiz hayatta basedemez ufe oranı ne çok mu oluyor diye soruyor dış dünyadan bihaber 20 yıl geçmiş kendine yapmış

Ben adamın yerinde olsam boşanmazdim

Ben adamın yerinde olsam boşanmazdim
Adamın niye boşanmak zorunda kaldığını anladık zaten...Konu sahibi yıldırmış belli ki....Bu adam kurtulmak için ne varsa verir bence, konu sahibi de ordan yürüyor zaten...Ne çocuklar ne yıkılan evlilik umrunda değil gibi...

Konu sahibi su an fazlasiyla ofkeli kirilga hassas. Gebersin bile yazsa sasirmam. Kendisi 45 yasinda anam da anam diye yutturup yuvasini yikarken Cocuklarini birak rizeye ananin evine dön diyen adama ben de cok öfkelenirdim sahsen. Karısını madem hic sevmiyormuş boncuk gibi çocukları dizmeseymiş. Korusaymış, vazektomiye kadar yolu var bu işin. Adam o terfileri alırken kadin da evde boş durmamıştır. Onun terfisi sirasinfa yokluğunda çocuklarla ilgilenmek evi çekip çevirmek de gayet tabii bir mesai. Ayrıca yukarıdaki mesajımı okuduysanız ben de eşinden alacağı tazminatı bir sermaye olarak kullanmasını tavsiye ettim. Bir iş kurmalı mutlaka. Organizasyon sirketi falan bile olabilir. Nişanlarda foto icin dekor falan kuruluyor. Oyle bir iş olabilir. Yani 5 yıl içerisinde kendisini çekip çevirecek aşamaya gelene kadar bence talep ettikleri makul.

Nolur netleştiğinde haber verin, hangi şartlarda boşandığınızı bilmek istiyorum

U uckelebek Tüm sayfaları okudum. Herkesten farklı olarak söylemek istediklerim var
Herkes çocuklar üniversiteye başlayınca gider vs demiş de İstanbul’da mısınız bilmiyorum ben öyleyim. Ben aile evimden üniversiteye gidip gelmiştim. Ve inanın üniversitede çocuğun masrafı gittiği ortamlar harcadıkları bence daha fazla oluyor. Ayrıca asgari ücret nafaka alsanız ve siz de çalışıp asgari ücret aksanız şu an ikisi toplam 15bin desek 4+1 İstanbulda bu fiyata kira yök. 2+1 site içi veya 3+1 çarpık kentleşme içi bulabilirsiniz hele bi de yeni kiracı olacaksınız.
O yüzden bence Mantıklıca oturup söyleyin ben bu yaştan sonra temizliğe gitsem bile asgari ücret alacağım sen bana asgari ücret nafaka versen bile 15 binle ben İstanbul’da 4+1 kirayı nasıl karşılayabilirim ki diye. O yüzden ev şart(eğer satın alamıyorsa da ömür boyu kiranızı ödesin) gerçekten istanbulda yeni kiracı olursanız şu gün itibariyle bence çok zorlanırsınız.
Yani ev konusu kesinlikle hallolmalı + çocuklara nafaka çocukların masrafı+ size nafaka (bunun tutarı önemsiz kalır evi hallederseniz) BENCE

Yo yazdıklarınızda kısmen haklısınız ama maddi kaynak kesilecek diye bu kdr öfke bana samimi gelmiyor ztn ortada bir evlilik paylaşım veya adam yokmuş. Çocuklar sigorta görülmüş ama yeterli olmamış. Hala ev büyük eşyalar eve göre alındı diyor mesela ev lojman
O yüzden yazarken sert yazdım biraz gerçek dünyaya dönerse iyi olur çocukları bile evde göreceğini düşünüyor kocaman çocuklar plan yapıp haber vermeyecekler
Adamın çocuklar ile derdi yok belli ki masrafları kabul etmiş ama kadına 15bin nafaka vermek istememiş o ilişki bozulursa çok zorlanir

Yoksa ben 2 sene ayrı yatan adama kızardım para için direnen adama degil

Son düzenleme:
Konu sahibi kendisini çekip çevirmek istemiyor ki....Ayrıca adam çocukların sorumluluğunu reddetmiyor , bugüne kadar hepsini en iyi koşullarda yaşatmış, bundan sonra da çekip gidecek bir adama benzemiyor...Ben olsam yıllardır benimle ayni yatağı paylaşmayan adama öfkelenirdim, ondan önce ben boşardim zaten ama konu sahibi sevgisizlige hiç öfkelenmemiş adam gel güzellikle bosanalim diyince küplere binmiş...Değişik bir konu...

Son düzenleme:
Çekişmeliye dönerse ki oyle görünüyor adam bu isteklerin yarısını bile vermeyecek ,o evden de çıkacak

Konu sahibinin bu konudaki tercihini sorgulamak bize düşmüyor bence. Ben de tercih etmem ama edene de bir sey diyemem. Döven söven aldatan bir adam yok sonuçta karşısında. Çocuklarımın düzeni bozulmasın istemiş olabilir.

Cocuklar onda kalsin?

Kadında nafaka almak için istiyor ve adamin ipini tutmak için, kendisine muhtaç olsun diye
Aynen öyle...Daha şimdiden çocuklari doldurup babalarına boşanmadan vazgeçmesi için ağlatip yalvartmaya başlamiş...Kimbilir ne kadar korkup üzüldü sabiler...Boşanmadan sonra da kendi hırsı için çocuklarin babayla bağını ve psikolojilerini yok sayacagindan emin gibiyim...Daha biraz önce "velayeti vermem, çocuklari görmek için kapımda dolanacak" diyordu...Varın gerisini siz düşünün....

Konu sahibi değil adam boşanmak istiyor zaten...

Adam çocuklari istiyor zaten

Adam sevmediği kadından 3 çocuk yapmayacaktı .
Kadın kocasını sevmiş maddi durumu da adamın ultra lüks bir hayat yaşatacak kadar değil abartmayın.
Normal standartta bir adam .
Boşanmak isteyen de adam kadın değil.
Ya uzatmayın ayrıca bu benim fikrim.
Tartışmayacam kimseyle.
Sanki adam çok önemli bir iş adamı falan kadın da para için evlenmiş gibi konuşmamazsınız.
Size ne hem.
Bu ne fesatlık ya by ne kadın düşmanlığı pes.

Kanunlar AAA aşk mı bitti peki o zaman demiyor

Arkadaşım olayı yanlış anlamışsın. Adam çocuklarının tüm masrafını üstleniyor. Kadın istiyor ki boşanalım ama hayatı boyunca benimde tüm masraflarımı ödesin. Öyle şey mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…