3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Yahu istemediğiniz biriyle aynı yatakta yatar mısınız? Biri 22 diğeri 18 yaşında iki genç üniversitede tanışıp bir hafta sonra beraber oluyor, kızın ailesi adamın memleketini basıyor, abisi evlenmezsen vururum diyor. Mecburiyetten evleniyorlar, çocukları oluyor adam yine de mükemmel babalık yapıyor. Evliliğine sahip çıkıyor ki başka çocukları da oluyor. Ama bir hatanın bedeli de 20 sene mi sürsün? Konu sahibi de evlenmeden önce ilişki yaşamış. Adam tecavüz falan etmemiş, niye tüm bedeli kocası ödüyor.
Her boşanmak istediğinde ya abisi vururum diye tehdit ediyor ya konu sahibi intihara kalkışıyor. Ne sevgisi?

Çocuklar annede kalacaksa ki kalacak sadece kadına bakmış olmuyor ki çocuklarına da bakmış oluyor. Evet bence de kadın çalışmalı hemfikir olduğumuz tek konu bu.

Konunun 49 sayfasını okumamış olsanız da , en azından konu sahibinin mesajlarını okuyun isterseniz.

Adam çocuklarının velayetini de istiyordu. Boşanma protokolü de önceki sayfalarda mevcut.

Çocuklar annede kalacaksa ki kalacak sadece kadına bakmış olmuyor ki çocuklarına da bakmış oluyor. Evet bence de kadın çalışmalı hemfikir olduğumuz tek konu bu.
Kadına da asgari ücret nafaka verip, bir de kira yardımı yapıyor. Araba ve nakitte var. Allah aşkına hangi boşanmada kim kime bu kadar destek sağlar?

Hafta içi de kalkıp kendi mi çikolata ezmesi corn flakes atıştırıyor çocuğunuz? Kadın okula bile yollamıyor saatlerce uyuyor, çoluk çocuk kendi başına kalkıyor ne bulursa yiyor ve okula gidiyor. Evet ben böyle bir kadın olsam kocam beni boşasın. Bu yüzden kocası çocukları yanına istiyor.

10 bölümlük kısa film niyetine bir konu... Bu konuyu okumaktan başka konuya bakmıyorum. Hiçbir detayı kaçırmak istemiyorum

Kısaca gurursuzum diyorsun yani ,adam ölse bile bi tavrından sonra sana asla dönmez

Çok anormal, çok gurursuz bir zahmet yataktan kalksın, adamin hayatını kemirmiş.

Adama neden kizginsiniz.sevmedigi biriyle kimse yaşamak zorunda değil ki.Herkesin bir hayatı var .muhtemelen çocukların büyümesini beklemistir kararını aciklamak için.ama hep sinyalini.vermis bu durumun.konu sahibi şuan size sunulan şartlara ben ve eşim çalıştığımız halde sahip değiliz daha.ne yapsın .kalkın birazda siz simdiden çalışmaya başlayında beş yıl sonrada sudan cikmks balığa dönüp yine burda ne.yapcam.diye konu açmayın tedbirinizi şimdiden alın .adam.iyi niyetli nadir insanlardan .herşeyi yapıyor .

Çalışınca nafaka kesiliyor mu bilmiyorum öyleyse beş yıl içinde kendini gelistir.yeni meslek edin kurslara git .sigortasız gelir edip biriktirmeye ve kendini geliştirip meslek edinmeye bak sana verilecek tek tavsiye.bosanmak evlenmek gibi doğal bir şey abartmayın .çocuklarda ufak değil babada her desteği veriyormuş zaten.kendinize gelin ve adamı bırakın kalan hayatini istediği gibi yaşasın belki size de iyi gelir yeni bir başlangıç yaparsınız hayat bu

Kendinize de nafaka alin.Ben size hak verdim 15 bine cok demis herkes ama 60 bin maas alan birisi icin az bile.Sonucta bosanmak ozgur olmak isteyen o 3 cocukla hayatini idame ettirmek zorunda kalan siz.15 bini 3 cocuk icin degilde mesela 5000 ni kendiniz icin 10 binide 3 cocuk icin isteyin.Ailesine harcarken iyi bu ekonomik sartlarda ikisi yetiskin 3 cocuk icin 15 bin 60bin maas alan biri icin az bile.

Ben aldatılmayı hak ediyorsun demedim o uzun mesajımda. Hatta aldatma ihtimalinin az olduğunu anlattım.

Konu sahibi ilk haftadan adama bekaretini dayayıp adam kaçmaya çalışınca da ailesi ile tehdit ettirmiş

Bu konu çok önemli hanımlar, çevrenizdeki erkekleri uyarın genelde iyi bir işi olan erkeklere normalde hiç evlenmeyecekleri kızlar bi şekilde ayartıp akabinde tehditle evleniyorlar.

Böyle ava gidip avlanan erkekler hâlâ var.

Tek gecelik ilişki yaşayacam zannedip evlenmek zorunda kalıyorlar. Aman dikkat

Silah zoruyla mı sevişip 3 çocuk yaptı?
Adam çocuklarından pişman değil ki? Bütün sorumluluklarini alıyor ,özel okul, üniversite, üst baş, sağlik, barınma.. her masraflarıni ben karsilayacagim diye imza atıyor....Sizin erkek kardeşiniz var mı bilmiyorum...Varsa bir düşünün, zorla evlenmiş 3 çocuk olmuş , 20 yıl boyunca sürekli bağırıp çağıran, çocuklarıyla ilgilenmeyen (şiddet de uyguluyor olabilir bu kadın çünkü adam başından beri velayet istiyor) gözü doymak bilmeyen, sürekli uyumaktan başka birşey yapmayan, bencil ve acgozlü bir yengeye daha ne kadar katlanmasini isterdiniz?

O kadar yorumdan sadece işinize geleni almişsiniz :) konu sahibi ben fazla bulmuyorum istediklerinizi sizin alacagınız asgarı ucret artı 5 yıl kira yardımı. Gerisini zaten çocuklarina yapıyor size degil. Ne kadar başlangıcınız iyi olmasa da iyi bir baba secmişsiniz çocuklariniza. Herkes sizin kadar sansli değil. Ama bu kadarı yeter açgözlü olmayın lütfen. Bir yaştan sonra başka bir işte çalişmak zor olabilir. Ama beş yıl kira yardımı alacagınız dönemde kurslara gidebilirsiniz. Yemek dikiş vs. Belki bir iş kurabilirsiniz alacagınız tazminatla. Zaten Çocuklarin masrafını sizin masrafınızı eşiniz karşiliyor elinizdeki parayı iyi değerlendirin derim o süreçte. Boş kuzenlerinizden uzak durun.

Benim çevrende de böyle biri vardı adam çapkındı, bi tane kezbanla parkta sevişmiş

kezban ailesiyle tehdit ettirdi ve bi kaç tane daha manipüle yaptı ( beni zorla birine verecekler, ailem seni duydu ) evlendiler cocuk da yaptılar, adam konu sahibinin eşi gibi kaçtı eve gelmedi,

şimdi kız aynı konu sahibi gibi bisürü hak istiyor cocuğu göstermiyor,adama da cinsel saldırı başta olmak üzere bisürü dava açtı ihraç ettirmeye çalışıyordu en son.

Üzülüyorum nafaka denilen şey okutulmamış, çalıştırılmamış zavallı kadınlara verilen bir hak iken böyle istismarcı kadınlar yüzünden ele ayağa düşüyor, toplum evlenen erkeklere aptal gözüyle bakıyor her kadını aynı sanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…