- 15 Şubat 2015
- 13.354
- 47.110
- 798
O uyeyle konusuyoruz. Bambaska bir hayati var. Listeden ciksin diye belirtmek istedimBen o diye düşünmüştüm
Ay hadi inşallah :d size güvenim tam :dYa şimdi ben birkaç kişi söylerim sonra onlar değilse gücenirler ben ceza yerim zaten hırsız da ben hırsızım demez ama biz bi arkadaşla çok yaklaştık özelden inceliyoruz şuan. Uc kelebek bekle bizi ... Sherlocklar geliyo
Ay hadi inşallah :d size güvenim tam :d
İmla kuralları beni de yakıyor ama neyse ki diğerlerine uymuyorum. Az kaldı bence bulacağız, en azından iki kişi elendik.
Herkesin tahmini var, banlanmamak için yazamıyo ahahahssdfk
Aynen öyle biri yazsa devamı gelecek ama kimse taşı ilk atan olmak istemiyor
Dikkat çekmemek için ban yemediğin ne malumen günahsız benim bir kere ban yedim
beni de eleyin lutfen
Benim aklıma kimse gelmedi tek bir kişi ufak bir şüphe üstüne çekmiş ilk taşı atmış olmak için yazdım :dMavikdn 36 yaşında ve mesajlarına bakınca üç çocuğu da yok sanırım. Bir de konuda deli gibi saydırmış gurursuz demiş konu sahibine. Velev ki tanınmamak için yaptı niye vur deyince öldürmüş onu da anlamak güç. Ben bilemedim.
Fake hesap 40 yaşında 16 yaşında en büyük çocuk. 20 yıllık evli. Hesaba göre 3 sene çocuk olmaması gerek.Mavikdn 36 yaşında ve mesajlarına bakınca üç çocuğu da yok sanırım. Bir de konuda deli gibi saydırmış gurursuz demiş konu sahibine. Velev ki tanınmamak için yaptı niye vur deyince öldürmüş onu da anlamak güç. Ben bilemedim.
Türkçesi bir anda bozulan da yok kimse çizgiyi bozmuyor :dŞakasına bile kimse konu sahibiyim demiyor yalnız, öyle bir galeyana geldik
O işte ya...Benimle karşilikli sohbet ederken şaşırıp uckelebegin hesabından yazdı, diyalog cuk diye oturuyor....Kimse anlamasa bile bana yakalandi,biliyor,iki saattir bekliyorum özelden filan bı açıklama yap bari, hala insanları aptal yerine koymaya devam ediyor...Allah selamet versin ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?