3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Yaş hesabı tutuyor. O zaman şu var. Evlendiğinde hamile miydi? Bu yüzden mi acaba aile baskı yaptı. Şu an 36 yaşında ve en büyük çocuk 16 yaşında. 20 yıllık evli olduğuna göre???

Senin bu konuda emeğin büyük gerçek hesap hakkındada bizi aydınlattin bence bu bosanma davasına müdahil olup hakkını alman lazım

Allah için ben bugün düşünüyordum. Bu kadın 40 yaşında ( fake olan) ee 20 yıllık evliyim diyor. 16 yaşında en büyük çocuk. Bu hesaba göre 3 sene çocuk olmaması lazım dedim. Eee nasıl oluyor? Çünkü anlatmasına göre hemen hamile kalması lazım. 3 sene çocuk olmayan adam istemiyorsa niye evli kalsın? Çocuk olacak ki katlanacaği birşey olması lazım. Bunu bugün düşündüm ne yalan diyeyim. Ama insanın aklina böyle ihtimal gelmiyor

Süpersin

Piraye bence değil kendisiyle konusunda çok atistigim için söylüyorum . Onun ikinci çocuğu sekiz aylık olmalı ilk çocukta yedi sekiz yaşlarında . Hatta çalışmayı çok sevdiği için işe başlamıştı evde nasıl duracağım diyordu . Hiç konu sahibiyle benzemiyor karakteri

Benim yorumlarıma da gülme emojisi koymuş ilginç bir kadın yaa vala

Küçük bebeği var uymuyor.

Ya bir üye var benim de aklımda ama.. konuyu kendi konusu gibi sahiplenen çok da anlamam hafiyelikten o nedenle zan altında bırakmayayım kimseyi

Ben de olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum da branşım gereği. Ama kocam işsiz işte yani o protokol önüme gelse muhakkak bilirdim

Ayrıntıları değiştirmiş işte, ay sanki her dediği doğru, tutarlı da fake hesapta dürüstlüğü tutacak...
O kadar da değildir. Bu konu zaten artık kabak tadı almaya başladı. Başka bir konuda görüşürüz

Bana bu hesap gibi gelmişti mesajları 2016’dan beri yok. Ondan ama neyse bilemedim.

Konu gerçek değil ki zaten arkadaşlar. Aksiyon olsun diye açmış konuyu. Bilgilerin tutmasını beklemeyin. Böyle birşey yaşamadığı için gurursuz demiş olması da normal.

Sendeki de fena değilmiş hee
Ben de çalışmıyorken bezli - mamalı bebek, ilkokul çocuğu ve ben olmak üzere 400 lira verip gitmişti bozdur bozdur harca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…