Yaş hesabı tutuyor. O zaman şu var. Evlendiğinde hamile miydi? Bu yüzden mi acaba aile baskı yaptı. Şu an 36 yaşında ve en büyük çocuk 16 yaşında. 20 yıllık evli olduğuna göre???O işte ya...Benimle karşilikli sohbet ederken şaşırıp uckelebegin hesabından yazdı, diyalog cuk diye oturuyor....Kimse anlamasa bile bana yakalandi,biliyor,iki saattir bekliyorum özelden filan bı açıklama yap bari, hala insanları aptal yerine koymaya devam ediyor...Allah selamet versin ne diyeyim
Senin bu konuda emeğin büyük gerçek hesap hakkındada bizi aydınlattin bence bu bosanma davasına müdahil olup hakkını alman lazımO işte ya...Benimle karşilikli sohbet ederken şaşırıp uckelebegin hesabından yazdı, diyalog cuk diye oturuyor....Kimse anlamasa bile bana yakalandi,biliyor,iki saattir bekliyorum özelden filan bı açıklama yap bari, hala insanları aptal yerine koymaya devam ediyor...Allah selamet versin ne diyeyim
SüpersinO işte ya...Benimle karşilikli sohbet ederken şaşırıp uckelebegin hesabından yazdı, diyalog cuk diye oturuyor....Kimse anlamasa bile bana yakalandi,biliyor,iki saattir bekliyorum özelden filan bı açıklama yap bari, hala insanları aptal yerine koymaya devam ediyor...Allah selamet versin ne diyeyim
Papermoon vzvzv ay bu ivrenc espriyi yapmak zorundaydim cok özür diliyorum, kendimi tutamıyorumTriplemom
Bı de ona konduramayipSüpersin
Piraye bence değil kendisiyle konusunda çok atistigim için söylüyorum . Onun ikinci çocuğu sekiz aylık olmalı ilk çocukta yedi sekiz yaşlarında . Hatta çalışmayı çok sevdiği için işe başlamıştı evde nasıl duracağım diyordu . Hiç konu sahibiyle benzemiyor karakteriO işte ya...Benimle karşilikli sohbet ederken şaşırıp uckelebegin hesabından yazdı, diyalog cuk diye oturuyor....Kimse anlamasa bile bana yakalandi,biliyor,iki saattir bekliyorum özelden filan bı açıklama yap bari, hala insanları aptal yerine koymaya devam ediyor...Allah selamet versin ne diyeyim
Benim yorumlarıma da gülme emojisi koymuşBı de ona konduramayipdoublemom ı darladim sen mi yanlışlıkla mesaj attın diye, kızin da canı sıkildı.... Piiii konusahibi, bunların hepsi vebal bak....Hadi ikinci üyelik açtın tamam, birinci üyelikle kendine saydirmak nedir?
Küçük bebeği var uymuyor.O işte ya...Benimle karşilikli sohbet ederken şaşırıp uckelebegin hesabından yazdı, diyalog cuk diye oturuyor....Kimse anlamasa bile bana yakalandi,biliyor,iki saattir bekliyorum özelden filan bı açıklama yap bari, hala insanları aptal yerine koymaya devam ediyor...Allah selamet versin ne diyeyim
Ya bir üye var benim de aklımda ama.. konuyu kendi konusu gibi sahiplenenYa şimdi ben birkaç kişi söylerim sonra onlar değilse gücenirler ben ceza yerim zaten hırsız da ben hırsızım demez ama biz bi arkadaşla çok yaklaştık özelden inceliyoruz şuan. Uc kelebek bekle bizi ... Sherlocklar geliyo
Ayrıntıları değiştirmiş işte, ay sanki her dediği doğru, tutarlı da fake hesapta dürüstlüğü tutacak...Küçük bebeği var uymuyor.
Ben de olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum da branşım gereği. Ama kocam işsiz işte yani o protokol önüme gelse muhakkak bilirdimBen 2 kişiden şüphelendim. Ama bu savunma karşı çıkma olayından değil. Konu sahibinin çok anlamlı ve Türkçe kurallarına uyarak yazmasından dolayı 2 kişi daha var aynı o şekilde. Hatta birisi bariz. Ancak profil görüntülenmesine sınır getirilmiş bakamadım
O kadar da değildir. Bu konu zaten artık kabak tadı almaya başladı. Başka bir konuda görüşürüzAyrıntıları değiştirmiş işte, ay sanki her dediği doğru, tutarlı da fake hesapta dürüstlüğü tutacak...
Bı de ona konduramayipdoublemom ı darladim sen mi yanlışlıkla mesaj attın diye, kızin da canı sıkildı.... Piiii konusahibi, bunların hepsi vebal bak....Hadi ikinci üyelik açtın tamam, birinci üyelikle kendine saydirmak nedir?
Bi mesajında protokolü atmıştı uckelebek orada çocukların yaşları yazıyordu sanki yanlış mı hatırlıyorum tam bilmiyorum amaAyrıntıları değiştirmiş işte, ay sanki her dediği doğru, tutarlı da fake hesapta dürüstlüğü tutacak...
Konu gerçek değil ki zaten arkadaşlar. Aksiyon olsun diye açmış konuyu. Bilgilerin tutmasını beklemeyin. Böyle birşey yaşamadığı için gurursuz demiş olması da normal.Mavikdn 36 yaşında ve mesajlarına bakınca üç çocuğu da yok sanırım. Bir de konuda deli gibi saydırmış gurursuz demiş konu sahibine. Velev ki tanınmamak için yaptı niye vur deyince öldürmüş onu da anlamak güç. Ben bilemedim.
Kiz protokolü nasi uydurup yazdi, avukat mi bu kadinKonu gerçek değil ki zaten arkadaşlar. Aksiyon olsun diye açmış konuyu. Bilgilerin tutmasını beklemeyin. Böyle birşey yaşamadığı için gurursuz demiş olması da normal.
Sendeki de fena değilmiş heeSaka bir yana benim protokolde cok iyi ama karsi tarafi surundurecek gibi degil. 12 ada olmasa da 5 6 ada alacagim
En onemlisi çocuktan dolayi isime ara vermek zorunda kaldigim icin bana meslegimde ilgili bir destek saglayacak. Bir sinava girip, dosya actirmam lazim onu karsilayacak sonra cevresi genis oldugu icin bana is bulacak. Omur boyu nafaka ile hayat gecmez ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?