3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Kazen 59 yazacagina 57 yazmış...karistirmıs olabilir... M Mvikdn gel cevap ver ikimiz de banlanmadan önce... Ne geçti eline?
Eğer dediğin hesap ise ve yaşı gerçekten 36 ise ve büyük çocuk 16 yaşında ise ve 20 yıllık evli ise evlenmeden hamile kalmış olması gerekiyor. Ve bu yüzden aile namusumuzu temizle deyip oğlanın evine gidiyor. Durumu öğrenince evleniyorlar. Eğer bu veriler doğru ise bu olması gerekiyor. Diğer türlü fake hesaba göre 40 yaşında ve 3 sene çocuk olmaması gerekiyor ki istemeyen bir adam 3 sene çocuk olmadan niye dursun. Onu baglayacak bir şey olması lazım. O da çocuk.

Onun iki çocuğu var zaten...ayrıntılara bakmıyorum ben (hangisi yalan hangisi doğru asla bilemeyiz ) bana cevap veren mvkdn dı buna eminim sadece

Onun iki çocuğu var zaten...ayrıntılara bakmıyorum ben (hangisi yalan hangisi doğru asla bilemeyiz ) bana cevap veren mvkdn dı buna eminim sadece

Ay valla şöyle oldum beynim yandı

Eklentiler

• E61F4A4C-A137-4907-864A-307C9836AF55.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 151
Aaaa sen ciddi misin P piraye gerçekten benden mi şüpheleniyorsun buna Mune cevap versin

Yorumlarinda zaten ortanca çocukla alakalı hic bir bilgi yok. Çocuklardan biri kiz 16 yaşında ve anadolu lisesinde diğeri de ilkokulda ve özel okulda. Ortancayla alakali bir sey soylenmemis çünkü baska çocuk yok muhtemelen Ve bir yorumda büyük kızım demiş, diger yorumda küçük oglum demis bu durumda ortanca varsa cinsiyeti ne

Kazen 59 yazacagina 57 yazmış...karistirmıs olabilir... M Mvikdn gel cevap ver ikimiz de banlanmadan önce... Ne geçti eline?

ay benim suphelendigim 57de ama cocuk sayisi tutmuyor. evden giden, bosanmak isteyen koca, sunulan protokoller, kendine de baska bosanacak insanlara da "erkegin elinde esya birakmaa!!" diye verilen akillar falan. ilginc.

Arkadaşlar öğretmenim ben malum son hafta sabahtan beri kac yüz sinav kağıdı okudum ,cok aşırı yoğun bir gün malum,o yuzden ilk defa az girdim .Bebegim var 8 aylik dis çıkarıyor, sadece bugun az girebildim masallah olay bana dönmüş sadece Kazen ya da Mune cevap versin benim ikinci bir hesabım var mi peki sonra nasil helallik alacaksınız, gunahimi alanlar

Kimse almadı günahını, aç bak biz konusurken küt diye uckelebekten yazıyorsun...Günah alan varsa ben olmuyorum, kimse sahibi cıksin söylesin o zaman bana ne

Allah sizi ne yapsın emi :)))))))

Burada 57. sayfa yazdım diye bana 57. sayfadaki üyeleri bu mu bu mu diye sorup duruyorsunuz. Yahu sayfa kaç ne bileyim uydurdum 57 diye :)))))))

Biri de yazmış 57. sayfa olamaz sen benle kafa mı buluyorsun diye. Oturup bakmadım ki kaçıncı sayfada kadın son sayfaya kadar yazıp çizmiş:)))) Bende sayfa 57 diye yazdım geçtim.

Allah sizi ne yapsın emi 57. sayfada yazanlar hakkınızı helal edin hala gülüyorum.

Ben şoktayım, gerçekten şoktayım seninle hep ayni şeyleri savunduk ,sen neden bana taktın?
Niye takayım sana ayol...tanımam etmem, bu konuda müttefiktik, niye takayım durup dururken.... al bak aşağıda oku, sen olsan ne düşünürdün?

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-13-20-40-34-80_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 149
  • Screenshot_2023-01-13-20-39-59-40_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 146

Hele bu kadının hiç alakası yok :)))))

Konu sahibi baya eğleniyordur ,ben bir sey demiyorum ya.Olay bana nasil döndü, su an onu anlamaya çalışıyorum

Valla ben de saskinlikla olay nereden ve nasil size donmus diye anlamaya calisiyorum. Cunku daha gecen gun sizin konunuzu gormustum ve calismayi sevdiginizden bahsediyordunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…