- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
Ula cok aksiyona bagladi konu, bileydim bu kadar boslamazdim vdvgdgdg
Ay sorma kiz kedilerin askina şurada raytingi kacirdik bxbdxbbxEn son ben banlandıktan sonra kedi düşmanlarıyla savaşıyodun
Eğer dediğin hesap ise ve yaşı gerçekten 36 ise ve büyük çocuk 16 yaşında ise ve 20 yıllık evli ise evlenmeden hamile kalmış olması gerekiyor. Ve bu yüzden aile namusumuzu temizle deyip oğlanın evine gidiyor. Durumu öğrenince evleniyorlar. Eğer bu veriler doğru ise bu olması gerekiyor. Diğer türlü fake hesaba göre 40 yaşında ve 3 sene çocuk olmaması gerekiyor ki istemeyen bir adam 3 sene çocuk olmadan niye dursun. Onu baglayacak bir şey olması lazım. O da çocuk.
Ay sorma kiz kedilerin askina şurada raytingi kacirdik bxbdxbbx
Onun iki çocuğu var zaten...ayrıntılara bakmıyorum ben (hangisi yalan hangisi doğru asla bilemeyiz ) bana cevap veren mvkdn dı buna eminim sadeceEğer dediğin hesap ise ve yaşı gerçekten 36 ise ve büyük çocuk 16 yaşında ise ve 20 yıllık evli ise evlenmeden hamile kalmış olması gerekiyor. Ve bu yüzden aile namusumuzu temizle deyip oğlanın evine gidiyor. Durumu öğrenince evleniyorlar. Eğer bu veriler doğru ise bu olması gerekiyor. Diğer türlü fake hesaba göre 40 yaşında ve 3 sene çocuk olmaması gerekiyor ki istemeyen bir adam 3 sene çocuk olmadan niye dursun. Onu baglayacak bir şey olması lazım. O da çocuk.
Onun iki çocuğu var zaten...ayrıntılara bakmıyorum ben (hangisi yalan hangisi doğru asla bilemeyiz ) bana cevap veren mvkdn dı buna eminim sadece
Aaaa sen ciddi misin P piraye gerçekten benden mi şüpheleniyorsunO işte ya...Benimle karşilikli sohbet ederken şaşırıp uckelebegin hesabından yazdı, diyalog cuk diye oturuyor....Kimse anlamasa bile bana yakalandi,biliyor,iki saattir bekliyorum özelden filan bı açıklama yap bari, hala insanları aptal yerine koymaya devam ediyor...Allah selamet versin ne diyeyim
Yorumlarinda zaten ortanca çocukla alakalı hic bir bilgi yok. Çocuklardan biri kiz 16 yaşında ve anadolu lisesinde diğeri de ilkokulda ve özel okulda. Ortancayla alakali bir sey soylenmemis çünkü baska çocuk yok muhtemelenOnun iki çocuğu var zaten...ayrıntılara bakmıyorum ben (hangisi yalan hangisi doğru asla bilemeyiz ) bana cevap veren mvkdn dı buna eminim sadece
Versin valla...@mune gel bacim, numayiş var
Kimse almadı günahını, aç bak biz konusurken küt diye uckelebekten yazıyorsun...Günah alan varsa ben olmuyorum, kimse sahibi cıksin söylesin o zaman bana neArkadaşlar öğretmenim ben malum son hafta sabahtan beri kac yüz sinav kağıdı okudum ,cok aşırı yoğun bir gün malum,o yuzden ilk defa az girdim .Bebegim var 8 aylik dis çıkarıyor, sadece bugun az girebildim masallah olay bana dönmüşsadece Kazen ya da Mune cevap versin benim ikinci bir hesabım var mi peki sonra nasil helallik alacaksınız, gunahimi alanlar
erken yakalanmadı 57. sayfada yakalandı.
kim olduğu anlaşılmasın diye kendine öyle yazmış olmalı
konu gerçek, sizlerle dalga geçmiyor ikinci hesapla açma sebebi gerçek hesabının bunu yaşadığının bilinmesini istememesi.
Niye takayım sana ayol...tanımam etmem, bu konuda müttefiktik, niye takayım durup dururken.... al bak aşağıda oku, sen olsan ne düşünürdün?Ben şoktayım, gerçekten şoktayım seninle hep ayni şeyleri savunduk ,sen neden bana taktın?
Arkadaşlar öğretmenim ben malum son hafta sabahtan beri kac yüz sinav kağıdı okudum ,cok aşırı yoğun bir gün malum,o yuzden ilk defa az girdim .Bebegim var 8 aylik dis çıkarıyor, sadece bugun az girebildim masallah olay bana dönmüşsadece Kazen ya da Mune cevap versin benim ikinci bir hesabım var mi peki sonra nasil helallik alacaksınız, gunahimi alanlar
Konu sahibi baya eğleniyordur ,ben bir sey demiyorum ya.Olay bana nasil döndü, su an onu anlamaya çalışıyorum
Hele bu kadının hiç alakası yok :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?