Iyi de sen bana yazdığını buraya da yazmışsın, sadece bana yazmamışsın ki ,burdanda o kişi kimse 2 üyeliği karıştırmış. Ben küçücük bir yalan bile söylemiyorum ne münasebet. Benim gecmis konularim belli ,annelik grubu,ucretsiz izin ve tayin ,hepsi de tutarlı.Kimseye yalan borcum yok.Gercek hayatta ya da dijital de ilk defa böyle bir sey yasiyorum ve şoktayım. Ve cok üzüldüm, cokta kırıldım.
Ateş seni çağırıyoKara Murat hanginiz ya yetti ya bıhtıh ya.
Buradaki kimse sizi tanımadığı halde bu konuyu neden bu kadar ciddiye aldınız. Hepimizden muhtemelen şüphelenildi hatta ben sürekli acaba benden de suphelenen varmidir diye bildirimlerimi takip ettim gülüp eglenirim diye. Siz sanki normal hayatinizda bi yakininiz size iftira atmis gibi üzülüp kiriliyorsunuz şoklardan şoklara gark oluyorsunuz. Ben degilim dediniz admin de onayladı bu kadar nedenn beeeennn nedeeeen nedeenn diye uzatmanin lüzumu yok bence.Iyi de sen bana yazdığını buraya da yazmışsın, sadece bana yazmamışsın ki ,burdanda o kişi kimse 2 üyeliği karıştırmış. Ben küçücük bir yalan bile söylemiyorum ne münasebet. Benim gecmis konularim belli ,annelik grubu,ucretsiz izin ve tayin ,hepsi de tutarlı.Kimseye yalan borcum yok.Gercek hayatta ya da dijital de ilk defa böyle bir sey yasiyorum ve şoktayım. Ve cok üzüldüm, cokta kırıldım.
Üsluptan ötürü mü benzetti, o kismi anlayan var mi?Niye takayım sana ayol...tanımam etmem, bu konuda müttefiktik, niye takayım durup dururken.... al bak aşağıda oku, sen olsan ne düşünürdün?
Ne alakası var ya kaç tane bildirim ve etiket yapılmış bana haberiniz var mi?Sizin kendinizden şüphelenmeniz ile bu ayni sey mi? Ayrıca tanımasam bile P piraye nin yorumları bakış açısı benimle cok uyuşuyordu ikimizde bu konuya baya duygularımızla kapilmistik ondan böyle bir itham gelince üzüldüm yani ,bu sizi neden bu kadar rahatsız etti?Buradaki kimse sizi tanımadığı halde bu konuyu neden bu kadar ciddiye aldınız. Hepimizden muhtemelen şüphelenildi hatta ben sürekli acaba benden de suphelenen varmidir diye bildirimlerimi takip ettim gülüp eglenirim diye. Siz sanki normal hayatinizda bi yakininiz size iftira atmis gibi üzülüp kiriliyorsunuz şoklardan şoklara gark oluyorsunuz. Ben degilim dediniz admin de onayladı bu kadar nedenn beeeennn nedeeeen nedeenn diye uzatmanin lüzumu yok bence.
Haksızlığa uğramak çok kötü bilirim.Geçenlerde biri benim konuma yorum yapmıştı.Söylemediğim şeyleri söylemişim gibi gösteriyordu çok da emindi böyle olmuştu eski konunuzda dedi çıkarıcağım göstereceğim benim dediğim gibi olduğunu dedi ama sonra olmayan şeyi gösteremedi tabi ki.Sonra kendisi çok kötü bir duruma düştü..İlahi adalet de hiç şaşmadı.Iyi de sen bana yazdığını buraya da yazmışsın, sadece bana yazmamışsın ki ,burdanda o kişi kimse 2 üyeliği karıştırmış. Ben küçücük bir yalan bile söylemiyorum ne münasebet. Benim gecmis konularim belli ,annelik grubu,ucretsiz izin ve tayin ,hepsi de tutarlı.Kimseye yalan borcum yok.Gercek hayatta ya da dijital de ilk defa böyle bir sey yasiyorum ve şoktayım. Ve cok üzüldüm, cokta kırıldım.
Sanirsam cok düzgün Turkce yazdiginiz için sizden şüphelendi, çok da emin degilim.Ne alakası var ya kaç tane bildirim ve etiket yapılmış bana haberiniz var mi?Sizin kendinizden şüphelenmeniz ile bu ayni sey mi? Ayrıca tanımasam bile P piraye nin yorumları bakış açısı benimle cok uyuşuyordu ikimizde bu konuya baya duygularımızla kapilmistik ondan böyle bir itham gelince üzüldüm yani ,bu sizi neden bu kadar rahatsız etti?
Bir sen eksiktin ben sana çok şey yazardım da beni özelden uyardılar bulaşma diye.Bu da ne kadar haklı olduklarını gösteriyor senin ne kadar takıntılı oldugun konusunda ,Allah askina git uzakta oyna bir de seninle uğraşmak istemiyorum.Zorla insanları banlatmaya çalışıyorsunHaksızlığa uğramak çok kötü bilirim.Geçenlerde biri benim konuma yorum yapmıştı.Söylemediğim şeyleri söylemişim gibi gösteriyordu çok da emindi böyle olmuştu eski konunuzda dedi çıkarıcağım göstereceğim benim dediğim gibi olduğunu dedi ama sonra olmayan şeyi gösteremedi tabi ki.Sonra kendisi çok kötü bir duruma düştü..İlahi adalet de hiç şaşmadı.
Ben de tam tersi bebekle alelacele ya da teneffüste acele yazıyorum, Türkçeyi rezil ediyorum diye düşünüyordum, en azından bu bir teselli olduSanirsam cok düzgün Turkce yazdiginiz için sizden şüphelendi, çok da emin degilim.
Ben dedim bi arkadaşa bu değil başkası diye hatta sebepte gösterdim bana inanılmadı...Ben de tam tersi bebekle alelacele ya da teneffüste acele yazıyorum, Türkçeyi rezil ediyorum diye düşünüyordum, en azından bu bir teselli oldu
Bir sen eksiktin ben sana çok şey yazardım da beni özelden uyardılar bulaşma diye.Bu da ne kadar haklı olduklarını gösteriyor senin ne kadar takıntılı oldugun konusunda ,Allah askina git uzakta oyna bir de seninle uğraşmak istemiyorum.Zorla insanları banlatmaya çalışıyorsun
73 sayfayı okuyacak mısınız? Ben okumıcam da. Okursanız anlatır mısınız?ne olmuş burada yav, kaçırmışım tüh.
Sanirsam cok düzgün Turkce yazdiginiz için sizden şüphelendi, çok da emin degilim.
Yok şaapmiyorum cok pis susmaya karar verdim vxvxvxvTamam şaapma artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?