3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Neyse ya biz bu kötü şeyler hiç yaşanmamış gibi devam edelim. Bu böyle yarım kalmayacak,bence insan iletişimi gerçekten sıkıntılı bir dönemdesiniz. Bunalım halinde alınan kararlar sağlıklı olmaz. Ben kimim? yaşadığım, tercih ettiğim şeyler bana yakışıyor mu? Bu hayattan beklentimiz ne olmalı diye sorular sorun@uckelebek

İşte böyle yanlış anlaşılmaların önüne geçilsin diye birinden şüphe ediyorsanız konuya yazmayın rapor edin dedik ama dinleyen yok. Rapor etmemiş burada insanları zan altında bırakmış bana üsluptan bahsediyor.

Buradaki kimse sizi tanımadığı halde bu konuyu neden bu kadar ciddiye aldınız. Hepimizden muhtemelen şüphelenildi hatta ben sürekli acaba benden de suphelenen varmidir diye bildirimlerimi takip ettim gülüp eglenirim diye. Siz sanki normal hayatinizda bi yakininiz size iftira atmis gibi üzülüp kiriliyorsunuz şoklardan şoklara gark oluyorsunuz. Ben degilim dediniz admin de onayladı bu kadar nedenn beeeennn nedeeeen nedeenn diye uzatmanin lüzumu yok bence.

Ne alakası var ya kaç tane bildirim ve etiket yapılmış bana haberiniz var mi?Sizin kendinizden şüphelenmeniz ile bu ayni sey mi? Ayrıca tanımasam bile P piraye nin yorumları bakış açısı benimle cok uyuşuyordu ikimizde bu konuya baya duygularımızla kapilmistik ondan böyle bir itham gelince üzüldüm yani ,bu sizi neden bu kadar rahatsız etti?

Haksızlığa uğramak çok kötü bilirim.Geçenlerde biri benim konuma yorum yapmıştı.Söylemediğim şeyleri söylemişim gibi gösteriyordu çok da emindi böyle olmuştu eski konunuzda dedi çıkarıcağım göstereceğim benim dediğim gibi olduğunu dedi ama sonra olmayan şeyi gösteremedi tabi ki.Sonra kendisi çok kötü bir duruma düştü..İlahi adalet de hiç şaşmadı.

Sanirsam cok düzgün Turkce yazdiginiz için sizden şüphelendi, çok da emin degilim.

Bir sen eksiktin ben sana çok şey yazardım da beni özelden uyardılar bulaşma diye.Bu da ne kadar haklı olduklarını gösteriyor senin ne kadar takıntılı oldugun konusunda ,Allah askina git uzakta oyna bir de seninle uğraşmak istemiyorum.Zorla insanları banlatmaya çalışıyorsun

Sanirsam cok düzgün Turkce yazdiginiz için sizden şüphelendi, çok da emin degilim.
Ben de tam tersi bebekle alelacele ya da teneffüste acele yazıyorum, Türkçeyi rezil ediyorum diye düşünüyordum, en azından bu bir teselli oldu

Size de takildiysa gecmis olsun artik kurtulusunuz yok kendimden biliyorum ben kendisini gozardi ettim artik size de tavsiye ederim cunku bir dur duragi gercekten yok.

Konu dışı yorumdan banlanıcam ben de ama neyse yapacak bir şey yok.

Konu sahibi hâli hazırda ütopik beklentilerle konu açıyor, insanlar iyi veya kötü sayfalarca uğraşıyor ve sonrasında da farklı bir üyelikten yazdığı ortaya çıkıyor. İnsanların bu ortaya çıktıktan sonra konu ile alakalı yorum yapmamış olmaları da sürpriz olmamıştır diye düşünüyorum.

M Mvikdn sizi ilk etiketleyen de benim gerekçemi de yazdım. Herhangi bir ipucu bulduğumdan değil, pirayenin şüphe kırıntısını üzerinize bir şekilde çekmiş olmanızdandı.

Konu sahibi belki burada bizimle dalga geçmedi iki üyeliği kullanarak evet ama buranın eski bir üyesi ise böyle bir konu açınca bir yığılma olacağını öngörmüştür bence. Uyarı almış da olsa ben kendisinde açıkçası iyi niyet göremiyorum. Fikir almak istese sadece pekâlâ ilk üyeliğini hiç olaya sokmadan bu üyeliği ile devam ettirebilirdi. Ortaya çıkan mesajından görüyoruz ki kendini yeriyor kadın. Üstelik tam da Piraye ona destek vermeye başlamışken yapıyor bunu.

Bence 57 sayfadaki üye. her şeyi uyuyor çocuk sayısı uymuyor. abisi var ilkokul mezunu. Karadenizli.ailesine uzakta yasiyor. kendisi çalışmıyor. Türkçesi de çok düzgün. bence o ama o maaşı kocası nasıl alıyor onu merak ettim bir de bebeği var bu konudaki yaşla uymuyor bebek olduğunu söyleseydi bu kadar üzerine gidilmezdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…