- 7 Temmuz 2019
- 14
- 14
- 1
- 30
- Konu Sahibi Melek199000
-
Çok mantıklı. Gül gibi geçinip giderler. Allah saadetlerini daim etsin....
Dememizi mi bekliyorsunuz gercekten?
Öncelikle daha lise çağında, gençliğinin baharındayken evlilik düşünmesin. Önünde üniversite sınavı var, evlilik peşinde koşacağına ona çalışsın. Okulunu okusun, bitirsin, çalışsın, ondan sonra evlilik düşünsün. O zaman böyle çarpık aile ilişkilerinin içinde mutlu olunamayacağını anlayacak. Siz de abla olarak çocuğu test edeceğinize kardeşinizi okula yönlendirin evliliğe değil.
Cok haklisiniz . Kac defa soyledim dnlemiyor. Ailemle konusursam daha kotu seyler olacak
Ailenizle konuşsanız ne olur? Ben hayatımda böyle saçma şey görmedim. Abla olarak yönlendirmeniz lazım tamam ama bu kızın hiç mi kendi aklı yok? Otursun 18 yaşında kız kayınlarının çamaşırlarını yıkasın kendine bunu layık görüyorsa.Cok haklisiniz . Kac defa soyledim dnlemiyor. Ailemle konusursam daha kotu seyler olacak
Bu ne hız, bu ne acele derdim.
Önüne gelene kapılıyor böyle evlilik hayalleri kuruyor kardeşiniz siz de daha erken bu ne acele demiyor musunuz?
Aklınıza gelen en kötü şeyler.Tabbiki hayir. Olabilecek kotu olaylari anlatin doliyorum
Ailemle konusursam ailem tabili karsi cikacak. Karsi cikinca kardesimin gozunde cocuk daha da kiymetlenecek diye korkuyorum. Is daha ciddi boyutta degilken flortken ciddi asamalara geleceginden korkuyorumAilenizle konuşsanız ne olur? Ben hayatımda böyle saçma şey görmedim. Abla olarak yönlendirmeniz lazım tamam ama bu kızın hiç mi kendi aklı yok? Otursun 18 yaşında kız kayınlarının çamaşırlarını yıkasın kendine bunu layık görüyorsa.
Merhaba hanimlar.
Benim lise sona giden bir kardesim var.
Yakin zamanda biriyle tanisti.
Doguluymus , asiret torunuyum diyomus.
Ama muglada yasiyolarmis.
Cocuk iyi birine benziyo giyimi kusami hali tavri uslubu falan cok terbiyeli.
Ilk basta sevdim cocugu.
Ama gecenlerde kardesim sohbet arasinda soormus annen napyo falan diye.
Cocuk da gelinler ev temizliyo annem oturyo demis.
Nasil yani dedim hepsi ayni evde mi oturyolar yoksa aile apartmani falan mi var diye.
Kardesim bilmiyorum dedi.
Sormasi icin israr ettim.
Ertesi gun sormus.
Gercekten de ayni evin icinde yasiyolarmis hepsi.
Ve cocuk biz de boyle sonra evlenirsek bizde ayni evin icinde yasiycaz demis.
Kardesime boyle bisey mumkun degil olamaz dedim.
Birsey olmaz diyo.
Buraya fikrinizi neler olabilecegini yazin da gostereyim kardesime.
Simdiden cok sagolun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?