3 elti 3 kayinbirader kayinvalide kayinbaba ayni evde yasamak

Valla bnm kardeşim bana böyle bişi anlatsa bacaklarını kırarım hiçbi yere gidemez.üni yi okuması için çabalayın üni de okuyan eş dost akraba çocuğu varsa konusturun onlarla tesadüf gibi ya da misafirliğe çağırarak özensin üni ye sonra çocuğu bırakır o zaten.ya daha kendi totolarını yıkayamıyolar evlilikmiş..

Maşallah yok mu artıran herkes aynı şeyleri yazmış tekrar yazmayayım. Ben de doğuda çalışırken iki gelin kv aynı evde yaşadığıni gördüm. Bir şekilde vazgeçirin. Ayrıca lisede bunları düşünüyorsa yazacak bsy bulamadım

Öyle ölmez, füze at kardeşine! Temizlikçi olacak, özel bir hayatı olacağını, kocasıyla mutlu mesut yaşlanacağını falan mı sanıyor. Biz bitaneyle uğraşamıyoruz intihar resmen bu!!

Kardeşine söyle koşarak uzaklaşsın.

Hangi devirde yaşıyoruz eskidenmiş o aynı evde oturmalar flan o yüzden eskiler çok çekerlermş elti görümce kayınvalide kayınbaba kayınpeder.. Kardeşinize söyleyin aklı beş karış havada ama o evdekiler iyi söndürür onu yarın birgün genç kızlar evliliği çok farklı algılıyor tos pembe olarak görüyor aklını başına toplasın bırak üç elti üç kayınpeder yaşamayı şuan evlilik bile düşünmesin sınavlarına çalışsın

Kardeşinizin gelecekte “beni yerlerde sürükleseydin de bu evliliğe engel olsaydın”deme ihtimali yüksek.Ama şimdi bunu yaparsanız,onun mutluluğuna engel olduğunuzu düşüneceği için sizi belki hiç affetmeyecek.Yaş küçük,hele de aşk yoğunsa ikna etmek zor.Demem o ki bazı şeyler yaşanmadan öğrenilmez.

Bir de ona Canan Tan’ın “Piraye” sini okumasını öneririm.

Son düzenleme:
Çok seyyapmmayin zaten lise de ne evliliği daha. Ama doğuda avlusu olan herkesin kendi yaşam alanı olan konaklar olur. Muğla da nasıl bir evde yaşıyorlar da 4 çift bir evde kalıyor merak ettim

Şaka degil mi bu.gercek olamaz.dehset icindeyim

Bişey olmaz ya,bak kardeşin de biliyor,düşünsene mantı yapsalar hepsi bir baştan kapatıverirler kolayca
Yataklarda da vardiyali yatılır,oh mis

18 yasında ne evliliği nasıl aklına yatırmış bu fikri ve neden. Bence bunu sorgulayın. Evinizde huzursuzluk mu var cok mu baskıcısınız. Ya da evlenmeyi düşündüğü çocugun cazip yanı ne. Cok mu zengin - genç kızlar zenginliğe özeniyor diye söylüyorum- cok mu yakışıklı ya da aralarında bir şeyler geçmiş kendini ona mecbur mu hissediyor. Nedir yani önce bunu arastırın. Bunun dısında 7 sulale beraber yaşanan bu ev nasıl bir ev. Sonucta cocuk cocuk da vardır o evde metrekareye düşen insan sayısını düşündükçe cinlenir insan.Apartmansa bir derece ki o bile sorun olur ileride. Bu nasıl bi hikaye ya cok ütopik

Kardeşiniz tehlikeli yaş grubunda ne yazık ki.Üsteleyerek,tehdit ederek çocuğa daha çok bağlanmasına sebep olabilirsiniz.Tüm yorumları okumadım belki aynısını yazmışlardır ancak naçizane tavsiyem üniversite çağında olan kuzeniniz,arkadaşınız varsa onlarla görüştürüp üniversite hayatını ballandırarak anlattırmanınız yönünde.Yani bahar festivalleri,yurtta geçirilen eğlenceli anlar,arkadaşlarla yapılan çılgınlıklar vs..Şimdi çocuğun anlattığı aşk masalları tatlı geliyor,dilerim büyük bir hataya düşmeden bu düşünce yapısından sıyrılabilir.

genç ve cahil daha kardesınız siz buyuk olarak onun gözunu acmanız lazım yazık olur kardesınıze

Doğmamış bebeğe don biçmek sizinkisi.
Kardeşiniz daha küçük, üniversite okumaya teşvik edip yönlendirin. Şimdiden evlilik düşünmek bilemiyorum altan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…