3 elti 3 kayinbirader kayinvalide kayinbaba ayni evde yasamak

Lise bebesinin evlilik muhabbetleriyle ne işi olur, derslerine çalışsana diyeceğinize, adamın seceresinin peşine düşüp, durumu normalleştirmişsiniz. Bir abla olarak tutumunuz bu olmamalı bence. Kardeşinizi kendini geliştirmeye, ufkunu açmaya yönlendirirseniz, zaten böyle saçma sapan adamların peşine düşüp, yanlış evlilikler yapma ihtimali epey azalır.

1 tane eltim var senede bayramlarda, kayınvalidede 2 gün bi araya geliriz yeter de artar. Mecbur olmasak o da olmayacak. Siz sürekli o kadar eltiyle bi ara da inanılmaz olur doğrusu. Ben ne yaptım diye 2.gün dersimizde iş işten geçer. Mis gibi kendi evinde eşinle mutlu mesut oturmak, dilediğin gibi evin her yerinde yayıla yayıla ip askılı kıyafetlerinle gezmek varken, akşama kadar o kadar insanın döküntüsğnü toplamak size şu an cazip gelebilir. Bi kere insanın cinsel hayatı bile olmaz, devamlı o görecek, bu görecek, ses çıkacak diye öylesine yapılmış bir birliktelik olur. Kendini diri diri yakmayı Kabul ediyorsan buyur. Evlilik dışarıdan görüldüğü kadar basit değil.

Lise sona mı gidiyor kardeşiniz ben 3 elti cümlesini görünce kaçırdım orayı. Cidden bu ne hız siz direkt evliliğin bu kadar kolay bişey olmadığını söyleyin belliki hevesleniyor.
Soyluyorum umrunda degil. Fena kaptirmis. Cocuk hakkinda konusurken kendinden geciyor resmen kipir kipir. Kiloluydu bnm kardesim ozguveni yoktu kendine. Kilosunu baya verdi. Kendine guveni geldi. Cocuk da gercekten yakisikli bi cocuk sanirim biraz havalara girdi bilmiyorum. Ilk sevgilisi diyebilirim.

Yapmadim mi zannedyosunuz. Cocuk iyiymis soyleymis diye hic kardesime soylemedim zaten.

Tabiki soyluyorum evlilik yok zaten cocuk askere bile gtmemis. Okuycaksin diyorum hayir diyor. Boyle bi kiz degildi kardesim . Liseden sonra cok degisti ergenlik mi desem kavak yelleri mi desem hic bilmiyorum.
Sevgilisi aklini bulandirmis

Kardeşine eğer evlenirse şuan yaşadığı bütün güzel duygular en fazla 1 hafta da bitecek.
İnsanlar aynı apartmanda bile anlaşamıyorken aynı evde mümkün değil.
Ayrıca kardeşiniz o kadar kalabalıkta sevgilisiyle hangi arada yalnız kalmayı düşünüyormuş acaba?
İş yapmaktan hali kalırsa biraz yalnız kalabilir. O da gece olur zaten.

Boyle msjlar bekliyorum cok sagolun kardesime gostercem

Daha başlığı okuyunca bile içim daraldı kız çocuğunun okuması, eğitim konularında bu kadar kampanya, reklam olmasına rağmen, daha çocuk yaştakilerin evliliğe yönlendirilmesi hadi doğudakiler hala o zihniyetten çıkamamış ama muğla gibi bir yerde kardeşinizin bu kadar dar görüşlü olmasını anlamıyorum.
Okumasa bile bir meslek sahibi olması gerektiğini, kendi parası olmadan ve ayakları üzerinde durmadan evlendiğinde, herkesin ezeceğini ve kimsenin ona saygı duymayacağını anlatın.
Aynı şehirde yaşamak bile çoğu zaman sıkıntı olurken aynı evde yaşamak hem de 4 aile. İçim daraldı resmen

Etrafta elti kaynana olayları duymuyor mu görmüyor mu kardeşiniz gösterin anlatında görsün aman diyim Sakın diyim ..
Okuluna sınavına baksın çalışsın güzel meslek edinsin işini eline alsın evlilik elbet olacak iş. Insan 25 inden önceki aklını bile beğenmiyor hata yapmasın. Ailenize söyleyin gerekirse üslubuyla anlatırsınız.

Sevgilisi aklini bulandirmis

Bilmiyorum ama cocuk isini biliyo ayni dizilerdeki adamlar gibi davraniyor. Bi kac msjni gosterdi kardesim bak cok iyi bi insan diye. Ne iltifatlar ne sozler yeminler ask sozleri anlataamam . Aklini yikiyo bu senin dedim . Senin icin fesat diyo bana

Yapmadim mi zannedyosunuz. Cocuk iyiymis soyleymis diye hic kardesime soylemedim zaten.
İlk mesajınızı okuyup yazmıştım. Aile yapınız nasıl bilmiyorum. Küçük yaşta kızlarına çeyiz hazırlamaya başlayan, okumasa da olur diye düşünen bir aile mi? Bunun çok etkisi oluyor da kızların böyle kendilerini ateşe atmaya cesaret etmelerinde. Ama ailenizin yapısı öyle değilse, anne babanız kızlarını okumaları için teşvik ediyorlarsa, kardeşiniz şuan saçmalasa da, toparlar bence. Hayatın gerçeklerini görmesini sağlamak lazım biraz. İşi gücü olmadığı için kocasının, ailesinin yaptıklarına katlanmak zorunda olan, mutsuz kadınları göstermek lazım bence.

Sormayin. Kardesim bn okucam para kazancam gezcem. Giyincem kusancam annemi de alip gezcem. Koca emrinde olamam diyen birisiydi. Noldu boyle bilmiyorum
Asiret diyince zengin geldi gozune galiba bilmiyorum.

Yokk annem babam okumasi taraftari kesinlikle

Ben 18 yaşımda evlendim ve okumadığıma,evlendiğime çok ama çok pişman oldum. Ama benim sebepler farklıydı. Kardeşinizin hevesini kırmaya çalışın . Gerçekten o yaşlarda yapılan evliliklerin bugüne kadar kendimde olmak üzere mutlu olanını görmedim. Sonuç olarak daha çocuksun ve evlendikten sonra kimse senin çocuk olduğunun düşünmüyor. Nasıl kadınlık yapılacak evi düzeni işi ve böyle kalabalık aile Allah ıslah etsin,akıl fikir versin. Aman üzerinede fazla gitmeyin yanında olun yanlış olduğunuda söyleyin yoksa başka düşüncelerle birlikte çocukda aklına girer sizden uzaklaşmasına sebep olur.

Tabiki soyluyorum evlilik yok zaten cocuk askere bile gtmemis. Okuycaksin diyorum hayir diyor. Boyle bi kiz degildi kardesim . Liseden sonra cok degisti ergenlik mi desem kavak yelleri mi desem hic bilmiyorum.
Yeni gelin isimli bir dizi vardı onlarda Türkmen aşireti bir evde kb 3 kaynana 1 görümce 3 elti 3 kayın 1 amca hatta birkaç kişi daha vardı o dizi geldi aklıma yani kız kardeşiniz bu diziyi izleyip etkilenmiş olabilir mi ? O dizi çok absürt ve saçmaydı yani o dizi de bile şiddet entrika kaos ne ararsan vardı. Gerçekten buna mı özendi acaba.

Bilmiyorum ama cocuk isini biliyo ayni dizilerdeki adamlar gibi davraniyor. Bi kac msjni gosterdi kardesim bak cok iyi bi insan diye. Ne iltifatlar ne sozler yeminler ask sozleri anlataamam . Aklini yikiyo bu senin dedim . Senin icin fesat diyo bana
O, bir evlensin, sahip olsun, kardesini annesine hizmetci yapsin, 180 derece doner.

Esini kalabalik evde hizmetci konumuna getirmeyi dusunen kisi mumkun degil sevmez asik degildir kandiriyordur.

Kardesin sevgilisine evlenince ayri evde yasamayi sorsun bakalim. bunu kabul edecek kadar sevgisi var miymis bence yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…