3 elti 3 kayinbirader kayinvalide kayinbaba ayni evde yasamak

Kardeşiniz evlendikten sonra bdv ye upuzun bir k7nu açar artık...Eltiydi kaynanaydı aynı evdi...Çocuk var babasına çok düşkün, annemlere dönemem vs şeklindr konusunu bekliyoruz artık

Direk intihara tebessüm olur

Kardeşine söyle bu yasta evlilik düşünmesin
Okusun ekmeğini eline alsın
Erkeklere muhtaç olmasın
Sonra evlilik düşünsün o da böyle saçmasapan bir şekilde değil

Sizin kardeşiniz gibi bir arkadaşım vardı. 18 yaşındayken aşiret mensubu serseri bir çocukla evlenmek istedi okumayı filan bırakıp. Yapma etme dediler annesi babası ablası herkesler yalvardı o dinlemedi ve çocuğa kaçtı. Sonrasını anlatmama gerek yok sanırım. Şu anda kafasını dağlara taşlara vuruyor ve boşanamıyor da. (Bizde boşanma olmaz demişler.) Ama ben hiç acıyamıyorum kendisine şahsen. Ne demiş güzel atalarımız, kendi düşen ağlamaz..

Kardeşiniz olurda kabul ederse şimdiden akıl hastanesinden yerini ayırtsın. Kaynanayla yaşayanı anlarim ama mumkun degil bu kadar tehlikenin olduğu bir evde kardeşiniz akil sagligini yitirmeden yaşayamaz.

Iyi düşünsün...

Iıyy ben bir eltiye katlanamıyorum millet üç eltiye gelin gitme peşinde. Hem de cümbür cemaat bir arada. Bir musibet bin nasihatten iyidir derler.

Bence çok müdahalesi etme bu yaşlarda ilişki uzun sürmüyor . Çocuk kendini itibari zengin göstermeye çalışmış , Biraz da sıla diizisini andirdi popüler ya Şuan bir tane daha var. Kardesinize çekici gelmiştir bu farklılık ancak sizin yapmanız gereken şey okula devam ettiğinden emin olmak. Hevesi geçer diye düşünüyorum yani şuan evlilik de yok diyorsunuz akli basina gelir heralde o zamana büyür çünkü her şeyin etkisi altında bu yaşında

Ne olacak biliyor musunuz, evlendikten sonra ben nasıl böyle bir hata yaptım diye hayatını mahvedecek. Bende doğuluyum ve ben bile zorlanıyorum bizim örf ve adetlerden dolayı. İyi düşünsün ve okulunu asla bırakmasın lütfen..

Konu sahibi belli ki kardeşin vazgeçmeyecek. Babana söyle o çocukla konuşsun bir güzel. Çocuk vazgeçerse kurtulursunuz. Yorumlarınızı okudum siz ne derseniz diyin vazgeçmeyecek, kardeşiniz.

Çocuk daha ya aklı ermiyo bu işlere henüz:) Bence anneniz ve babanız konuya müdahele etsin.

Yazık etcek kendine.simdi toz pembe geliyor.ben de doğu geliniyim.hep anne babalarının dediği oluyor.genel olarak anneyi çok severler.tabi sevsinler.ama eş hep arka planda. Çok zor kültür farklılığı.isterse Paris te yaşasın.farketmez. pisman olacak.okutun. gozu açılsın.

Ailenizle konuşun korksun öbür türlü zor

Haklı birşey olmaz. Ama o birşey olmasını isteyecek. Evi olmasını, bacaklarını uzatıp dinlenmeyi isteyecek. Her gün her gün ne banyosu demeyecek kaynana isteyecek. Bunlar ve daha nicesi olmayacak. Yerden göğe haklı yani bir şey olmaz Evlensin.

O kadar insanın sığdığı evide merak ettim cidden köşk filan mı acaba şaka bir yana böyle birseye kötü olmak pahasına bile musade etmeyin.

Sizin şuan her yapacağınız müdahale inada bindirir bu işi evleneceği yoksa bile sayenizde evlenir bence zamana bırakın ki gerçekleri kendisi görsün yapılan her baskı ters teper sürekli onla muhabet edin nasıl bi evlilik istediğini nasıl bi hayat ev hayal ettiğini sorun gerçekleri güzel yolla gösterin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…