ne yaptılar meselaO ucunden de neler cektigimi bi bilseniz para varken iyiydi iflas edince gosterdiler gercek yuzlrini
Canim kvde de cekiyor adaletli olmak gerekiyorAbbbaaaovvvv kk'da bir ilk, kaynana konuşuyor :)
Teyzecim seni burada barındırmazlar. Hadi ciao
"Gelin aldığınızda" okumamış olduklarını biliyordunuz ama değil mi?kiskanc cahil luks duskunu.siz siz olun okumamis cahil gelin almayin.
Iflas edince donduler beni tersleyen azarlayan saygi duymayan birine donustulerne yaptılar mesela
anlatsanız da daha objektif yorum yapabilsek
buradan bakınca bile isteye sadece gelinlerini kötü kendini melek göstermeye çalışna biri gibisiniz çünkü
Evlenmeden once gercek yuzlerini gostermediler ki3 de mi kotu :) Kimi kinadin teyze :)
Nerden aldınız bakkaldan mı manavdan mı seçerekalmayın ne ya
"Gelin aldığınızda" okumamış olduklarını biliyordunuz ama değil mi?
Gerçi okumuş olduğu halde cahil olmak başka okumadığı için cahil olarak nitelendirmek başka....
Hep gorucu usulu evlendi ogullarim sizin tanisdiginiz birisi varsa alayim dedim ama kendiler bulmadiGelin hangi pazarda satılıyor söyleyin biz de alalım :)
Eee demek ki siz almışsınız.Hep gorucu usulu evlendi ogullarim sizin tanisdiginiz birisi varsa alayim dedim ama kendiler bulmadi
bu zamana kadar saygılıydılar ve iflas edince mi saygısız oldularIflas edince donduler beni tersleyen azarlayan saygi duymayan birine donustuler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?