Hepinizin mi yarasi var, kadina laf edip duruyorsunuz..Allah'tan evlenmisiniz de gelin olmussunuz, belkide cidden fettan olan ve kayinvalideye saygisizlik yapan kadinlari koruyorsunuz.
Hic sevmiyorsa yasina hurmet edecek, esimin hatri diyip surekli terslemeyecekler.
Bunca sene okut buyut, is kur, evlendir.is batsin dunku cocugun maskarasi ol..
Azcik empati yapin,hepimiz evlat yetistiriyoruz.
3 gelin evet iyi okudum.
3 kardeste ayni isi yapiyormus ortak, okuz olup ortaklik bozulunca beni itip kakmaya basladilar diyor konu sahibi..
Inanir miyim, evet inanirim.
Var boyleleri, hele ki eltiler birbirini cekemedikce guclerinin yettigine saldirabilir.
Cok yakin arkadasimin 6 abisi var, kayinvalide bildigin dilini yutmus kimseye etliye sutluye karismayan biri.
75 yasinda kendi basina yasamaya calisiyor.
Butun ogullarinin evi dogalgazli, kadincagiz hala soba yakiyor.
Gelinleri o kadini nasil tersliyor nasil bi sey yerine koymuyor gorseniz inanin iciniz acir.
Gencliginde mi cektirmis dersiniz kesin.
Tam tersi esiyle edi budu yasayip gittiler, amca vefat etti.
Cok uzucu.
Evet3 gelin de kotu olabilir, ben 6 gelinin de kotu oldugunu gordum gozumle
Bunu yazan ben degilim esim tarafindan tandigim birisi yazmam icin cok israr etti.gelinlerden ceken bir kayinvalideyim 3 tane gelinim 3 u de birbirinden fena.kiskanc cahil luks duskunu.siz siz olun okumamis cahil gelin almayin.kendini begenmis ukala kizlardan uzak durun ben cektim siz cekmeyin.bir kiz aileye uygun olmali mutevazi bilgili kulturlu olmali.okumamis cahilden uzak durmak gerekiyormus.icimi dokmek istedim
Yürü be kaynana kim tutar seni.
Yahu hepsi mi kötü bu gelinlerin. Yemezler yani. 3 evlat büyütüp evlendiren hayat tecrübesi olan bir kadının okumakla cahilliği bir tutması çok saçma.
Kaynana haklı yorumları nasıl düşünmeden yazılıyor anlamadım siz de kaynana adayisin teyze sende kaynanana karşı kötü oldun mu? Kötü olduysa gelinde snaa kötü oluyor bu etme bulma dünyası...
Bunu yazan ben degilim esim tarafindan tandigim birisi yazmam icin cok israr etti.gelinlerden ceken bir kayinvalideyim 3 tane gelinim 3 u de birbirinden fena.kiskanc cahil luks duskunu.siz siz olun okumamis cahil gelin almayin.kendini begenmis ukala kizlardan uzak durun ben cektim siz cekmeyin.bir kiz aileye uygun olmali mutevazi bilgili kulturlu olmali.okumamis cahilden uzak durmak gerekiyormus.icimi dokmek istedim
Galiba kayinvalide okumus cocuklari profosor filan gelinleri bu kadar aşagiladigina gore. Okumakla insanlik ögrenilmiyor üc gelininiz var ama tecrubeniz yok galiba. Cok yazik gelinlerinize üzüldüm.
Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar. Maddesine istinaden uyarı aldınız, üyeliklerinizi bir başkasına kullandırmanız kesinlikle yasaktır.