3 gelin ceken bir kaynana

Belki sizin gibi empati kurmadan yazmadığımız, tek taraflı, ilk ağızdan söylenene hemen kanmadığımız içindir he?

Benim kv olgun aklı başında bir kadındır çok da severiz birbirimizi. Ama bir düşünün derim 1 kv=3 gelin. O gelinlerin hepsi aynı şekilde suçlanıyor??

3 gelin evet iyi okudum.
3 kardeste ayni isi yapiyormus ortak, okuz olup ortaklik bozulunca beni itip kakmaya basladilar diyor konu sahibi..
Inanir miyim, evet inanirim.
Var boyleleri, hele ki eltiler birbirini cekemedikce guclerinin yettigine saldirabilir.
Cok yakin arkadasimin 6 abisi var, kayinvalide bildigin dilini yutmus kimseye etliye sutluye karismayan biri.
75 yasinda kendi basina yasamaya calisiyor.
Butun ogullarinin evi dogalgazli, kadincagiz hala soba yakiyor.
Gelinleri o kadini nasil tersliyor nasil bi sey yerine koymuyor gorseniz inanin iciniz acir.
Gencliginde mi cektirmis dersiniz kesin.
Tam tersi esiyle edi budu yasayip gittiler, amca vefat etti.
Cok uzucu.
Evet3 gelin de kotu olabilir, ben 6 gelinin de kotu oldugunu gordum gozumle

Of of ne fenalar var .Allah yardımcınız olsun

Hep gorucu usulu evlendi ogullarim sizin tanisdiginiz birisi varsa alayim dedim ama kendiler bulmadi
Kendim ettim kendim buldum diyorsunuz yani.
Evlatlarinizla gelininizin dedikodusunu yapmayin dert yandiklarindada dinlemeyin.he bide bayramdan bayrama gelinlerinizle gorusurseniZ hepiniz icin iyi olur.

Yürü be kaynana kim tutar seni.
Yahu hepsi mi kötü bu gelinlerin. Yemezler yani. 3 evlat büyütüp evlendiren hayat tecrübesi olan bir kadının okumakla cahilliği bir tutması çok saçma.

Kaynana haklı yorumları nasıl düşünmeden yazılıyor anlamadım siz de kaynana adayisin teyze sende kaynanana karşı kötü oldun mu? Kötü olduysa gelinde snaa kötü oluyor bu etme bulma dünyası...

Galiba kayinvalide okumus cocuklari profosor filan gelinleri bu kadar aşagiladigina gore. Okumakla insanlik ögrenilmiyor üc gelininiz var ama tecrubeniz yok galiba. Cok yazik gelinlerinize üzüldüm.

Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar.
Maddesine istinaden uyarı aldınız, üyeliklerinizi bir başkasına kullandırmanız kesinlikle yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…