Gercek yuzlerini gostermediler ben aldim derken ogullarim da begendi tabiki.Eee demek ki siz almışsınız.
Şimdi niye dertleniyorsunuz ki ?
Cok dogru soylediniz evet bundan sonra ben de mesafe koyacagimbu düşünceler oldugu sürece her zaman saygisiz olurlar ve cahil olmak okumak veya okumamakla alakali degildir Mantikan vicdanan yapi olarak alakalıdır ne okumuşlar gördük cahiller ne okumamislar gördük edepliler ....3 gelin yerinde olsam mesafa koyardim ve hakli sizseniz sizin mesafe koymaniz gerek...
Kendim ettim kendim buldum şarkısı size geliyor o zaman :)Hep gorucu usulu evlendi ogullarim sizin tanisdiginiz birisi varsa alayim dedim ama kendiler bulmadi
Yapmayın allahaşkınaGercek yuzlerini gostermediler ben aldim derken ogullarim da begendi tabiki.
Kendim ettim kendim buldum şarkısı size geliyor o zaman :)nameaver
Yok kizim ceken bilir.ne zamn kv olursaniz o zamn beni anlarsiniz iflas edince bambaska oldularYapmayın allahaşkına
Hadi biri göstermedi üçü de mi sıkıntılı
Siz biraz abartıyor olabilirmisiniz???
İflas olayı çok kötüdür.Yok kizim ceken bilir.ne zamn kv olursaniz o zamn beni anlarsiniz iflas edince bambaska oldular
evet ortaktikİflas olayı çok kötüdür.
Allah kimseyi gördüğünden geri koymasında oğullarınız sizinle mi çalışıyordu ??
Belki farketmedigim bi hatam vardirbu dunyada kimse melek degildir.benim canim annemde yengemden cekti hala da cekiyor.ama diger yengelerik oyle degil cok sukur.herkesin hatasi olur ama 3 de birden kotuyse demekki sizdede biraz hata var
Yok kizim ceken bilir.ne zamn kv olursaniz o zamn beni anlarsiniz iflas edince bambaska oldular
+1Ortak iş mi yapıyordu eşinizle oğlanlar.? Öyle bir durumda bu tarz sorunlar olabilir. Birinin en ufak harcaması diğerlerinin gözüne batar. Herkes en çok benim kocam çalışıyor en az o kazanıyor diye düşünür, haksızlığa uğramış hisseder kavgalar çıkar. Ama işte oğlanlar azcık bağımsız olsa kendi işlerini ve eşlerini seçebilseler böyle olmazdı.
Evet cok sorunlar olduOrtak iş mi yapıyordu eşinizle oğlanlar.? Öyle bir durumda bu tarz sorunlar olabilir. Birinin en ufak harcaması diğerlerinin gözüne batar. Herkes en çok benim kocam çalışıyor en az o kazanıyor diye düşünür, haksızlığa uğramış hisseder kavgalar çıkar. Ama işte oğlanlar azcık bağımsız olsa kendi işlerini ve eşlerini seçebilseler böyle olmazdı.
Tabi haklisiniz.Okumak cahilliği alır eşeklik baki kalır demişler unutmayın bunu da hanımefendi nice okumuşlar var cahilden daha cahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?