3. Gün embriyo 7 hücreli

Annelikyolu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2024
294
105
18
Kızlar 3. Gün 7 hücreli embriyo iyi mi ? Böyle transfer olup pozitif gören var mı?

O hic onemli degil biliyorsunuz, onemli olan gen diziliminin saglikli olup olmadigiben uc tane besinci gun blast ve en iyi kalite denen embriyolarimi imha ettirdim ngs den sagliksiz geldikleri icin
İnsallah bu embriyonuz size can olur saglikli bir embriyodur sapsaglikli da bir fetus olur

İnşallah, çok teşekkür ederim.

Kızlar 3. Gün 7 hücreli embriyo iyi mi ? Böyle transfer olup pozitif gören var mı?

Bende 3.gün embriyosu transfer olacağım inşallah ama hücre sayısını söylemedi telefonda sordum kalitesi iyi dedi sadece. Kağıt alacakmışım gittiğimde orda hepsi yazıyormuş. Siz transfer ne zaman olacaksınız?

Ben transferi pazartesi günü oldum. Olduğum gün yazdım buraya :)

Korkmayın, 3. Gün çift embriyolarıma kırmızı balık gölde şarkısını söylüyorum inşallah sizler de buradan çok güzel haberler verirsiniz
Yaaaa inşallah inşallah bebeklerinizle sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum

Reactions: dhn
Sabah ilk idrarla test yaptım. Bugün transfer günü hariç 6. Gün. 3. Gün embriyosu bugün çıkar mı ? Çok heyecanlıyım. İlki 5. Gün embriyosuydu ve hiç görmedim çizgi prodoctor marka. İlk incecik ışıkla görünen çizgi gördüm. İçini açtım. İlk 5 dk içinde bu arada.

Eklentiler

• IMG_1953.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_1954.webp
    76,4 KB · Görüntüleme: 95
Şimdi yine iyice baktım da ikincide sanki var gibi diyer açtığın konuda da yazmıştım sana gerçekten 3. gün Embryosu için 6. gün çok erken.
Benim bugün transfer + 5. gün ben yapmadım test 5. gün embriyosu erken olduğu için kendimi üzmek istemedim. Sende bekle bidaha yap. İnşallah inşallah rabbim bu güzel günde bizlere de nasip etsin

İkisi aynı test. Biri normal hali birinde testin kapağını açtım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…