- 30 Eylül 2024
- 294
- 105
- 18
- Konu Sahibi Annelikyolu
-
Kötü diyemeyiz. Kime göre neye göre? Allah ol dedi mi olur. 5. güne gidip tutmayan insan da çok. Bu şekilde olup pozitif gören de çok. İçinizi ferah tutunKızlar 3. Gün 7 hücreli embriyo iyi mi ? Böyle transfer olup pozitif gören var mı?
Doğru söylüyorsunuz, Allah büyükKötü diyemeyiz. Kime göre neye göre? Allah ol dedi mi olur. 5. güne gidip tutmayan insan da çok. Bu şekilde olup pozitif gören de çok. İçinizi ferah tutun
İnşallah, çok teşekkür ederim.O hic onemli degil biliyorsunuz, onemli olan gen diziliminin saglikli olup olmadigiben uc tane besinci gun blast ve en iyi kalite denen embriyolarimi imha ettirdim ngs den sagliksiz geldikleri icin
İnsallah bu embriyonuz size can olur saglikli bir embriyodur sapsaglikli da bir fetus olur
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahKorkma korkma 3. Gun 8 hücreli ikizlerimi bekliyorum
Amin inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasıp etsinSağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Kızlar 3. Gün 7 hücreli embriyo iyi mi ? Böyle transfer olup pozitif gören var mı?
Ben transferi pazartesi günü oldum. Olduğum gün yazdım buraya :)Bende 3.gün embriyosu transfer olacağım inşallah ama hücre sayısını söylemedi telefonda sordum kalitesi iyi dedi sadece. Kağıt alacakmışım gittiğimde orda hepsi yazıyormuş. Siz transfer ne zaman olacaksınız?
Ben transferi pazartesi günü oldum. Olduğum gün yazdım buraya :)
İnşallah birbirimize güzel haberleri verelimHayırlı olsun inşallah bebeğin tutunur dualarım seninlegüzel haberlerini bekliyorum
Merhabalar,Kızlar 3. Gün 7 hücreli embriyo iyi mi ? Böyle transfer olup pozitif gören var mı?
YaaaaKorkmayın, 3. Gün çift embriyolarıma kırmızı balık gölde şarkısını söylüyoruminşallah sizler de buradan çok güzel haberler verirsiniz
Şimdi yine iyice baktım da ikincide sanki var gibiSabah ilk idrarla test yaptım. Bugün transfer günü hariç 6. Gün. 3. Gün embriyosu bugün çıkar mı ? Çok heyecanlıyım. İlki 5. Gün embriyosuydu ve hiç görmedim çizgiprodoctor marka. İlk incecik ışıkla görünen çizgi gördüm. İçini açtım. İlk 5 dk içinde bu arada.
Cokk teşekkür ederimYaaaainşallah inşallah bebeklerinizle sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum
Ne güzel yhaaaKorkmayın, 3. Gün çift embriyolarıma kırmızı balık gölde şarkısını söylüyoruminşallah sizler de buradan çok güzel haberler verirsiniz
İkisi aynı test. Biri normal hali birinde testin kapağını açtım.Şimdi yine iyice baktım da ikincide sanki var gibidiyer açtığın konuda da yazmıştım sana gerçekten 3. gün Embryosu için 6. gün çok erken.
Benim bugün transfer + 5. gün ben yapmadım test 5. gün embriyosu erken olduğu için kendimi üzmek istemedim. Sende bekle bidaha yap. İnşallah inşallah rabbim bu güzel günde bizlere de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?