- Konu Sahibi Huuulyaaa111
-
Olmayacak. Çok beklersin. Bu şekilde o kadar hakareti yiyip hala boşanma davası açmadığın için çok daha büyük gurursuzluk örneği sergiliyorsun. O incinen gururun yok şu an yerlere serildi farkında değilsin.Gururum incindi sözleri ağır geldi. Bu şekilde bitsin istemiyorum. Pişman olsun istiyorum.
ne dememizi bekliyorsunuz? gidin yalvarın kocanıza, kayınpederinizin elini öpün af dileyin mi diyelim? ya cidden psikolojiniz bozuk ya da fake bir soru sorup milletle eğleniyorunuz. Sırf bizimle eğlenmek için üye olup soru açtığınızı düşünüyorum. Yoksa bu kadar şuur kaybı olamaz bir insanda. Hatta erkek bir şakacı trollsünüz bence.Fake falan değil sizin böyle dediğiniz şeyi ben yaşıyorum. Hala daha yaşamaya devam ediyorum. Her gün göz yaşı döküyorum. İnanması güç olabilir sizin için ama yaşadığım hissettiğim şeye sahte diyemezsiniz.
Teşekkürler. Umarım düştüğüm duruma düşmezsin.“Gurur” u gören var mı? Sayfalarca konu sahibinin gururunu aradım bulamadım.
Sizi ikna için uğraşmayacağım. Umarım bu tarz bir duruma düşmezsiniz.ne dememizi bekliyorsunuz? gidin yalvarın kocanıza, kayınpederinizin elini öpün af dileyin mi diyelim? ya cidden psikolojiniz bozuk ya da fake bir soru sorup milletle eğleniyorunuz. Sırf bizimle eğlenmek için üye olup soru açtığınızı düşünüyorum. Yoksa bu kadar şuur kaybı olamaz bir insanda. Hatta erkek bir şakacı trollsünüz bence.
Burnum yere düsse egilip almam, birde ben ezer gecerim.Teşekkürler. Umarım düştüğüm duruma düşmezsin.
Şöyle herifi döne döne boşarım, 2 çocuk engel değil. Sorunlar olur, kavga da edilir, barışılır da.. Ne demek sürekli evden kovmak? Onu bırak, 2 kere boşanma lafı geçti bizde 7 yılda, gözünün içine baktım, yapabilir misin var mı o cesaret diye. Açıldığı gibi kapandı o konu. Sürekli kovulduğumu düşünemiyorum, 1 olur 2 olur, sonra daha girmem o kapıdan içeri.Burnum yere düsse egilip almam, birde ben ezer gecerim.
hee olur bekle sen.Belki
Gururum incindi sözleri ağır geldi. Bu şekilde bitsin istemiyorum. Pişman olsun istiyorum.
Yuva yıkmak kolay değil de bu adamla yaşamak daha mı kolay olacak. Duygusallıktan çıkıp biraz realist mi olsanız acaba ?Ya herkes çok haklı. Bir sürü saygısızlık yaptı. Kabul edilmeyecek şeyler yaptı. Bulunduğum durum gerçekten kaçmam gereken bir durum. Ama yuva yıkmak kolay mı? Gerçekten boşanmak benim gözümü çok korkutuyor...
Konu bence de fake veya konu sahibi ağır ergen kesinlikle yaşı çok küçükYa herkes çok haklı. Bir sürü saygısızlık yaptı. Kabul edilmeyecek şeyler yaptı. Bulunduğum durum gerçekten kaçmam gereken bir durum. Ama yuva yıkmak kolay mı? Gerçekten boşanmak benim gözümü çok korkutuyor...
Bunlardan hiçbiri ise çok daha acı. İşi gücü varmış , yaşı da küçük değil doğru ise.Konu bence de fake veya konu sahibi ağır ergen kesinlikle yaşı çok küçük
Yok düşmem merak etmeyin. Feriha'daki deli Cansu değilim.Sizi ikna için uğraşmayacağım. Umarım bu tarz bir duruma düşmezsiniz.
Belki
Gururum incindi sözleri ağır geldi. Bu şekilde bitsin istemiyorum. Pişman olsun istiyorum.
Ben hiç birini yutamam öyle bir karakterim yok. Ben düzelsin istiyorum sadece. Aile terapistine gitmek düzeltmek istiyorum. Bilmiyorum ya. Boşanmak gözümü korkutuyor bir çıkar yol arıyorum.
O zaman hemen git kaynananı , kayınpederini baştan aşağı bir öpüver. Saç telinden ayak parmaklarına kadar öp.Ama yuvam da yıkılsın istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?