- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Artık Bi açıklama daha yapmıcam yorumlarınız için teşekkür ederim ama burda destek dil köstek oluyo Bi çok insan destek olanlara teşekkür ederim ama dediğim gibi yalan olduğu için kaldıramıyorum zaten bu duruma kendimi alıştırıyorum sonuç ne olucak bilmiyorum hayırlısı bida olur diye yazanlar olmuş bu durumu atlatabilir devam edersek bida olamaz olursa zaten artık biter ama azıcık anlayışlı olun ne hayaller kurarken şuan boşanıyorum demek Bukadar basit değil
Artık Bi açıklama daha yapmıcam yorumlarınız için teşekkür ederim ama burda destek dil köstek oluyo Bi çok insan destek olanlara teşekkür ederim ama dediğim gibi yalan olduğu için kaldıramıyorum zaten bu duruma kendimi alıştırıyorum sonuç ne olucak bilmiyorum hayırlısı bida olur diye yazanlar olmuş bu durumu atlatabilir devam edersek bida olamaz olursa zaten artık biter ama azıcık anlayışlı olun ne hayaller kurarken şuan boşanıyorum demek Bukadar basit değil
Haklısınız ama dediğiniz gibi benim açımdan basit Bi olay değil ve gerçekten bu olayı atlatabilirmiyim bilmiyorum ama boşanırımda diyemiyorum ama tabiki Bi ikinciside gerçekleşirse Bu evlilik zaten yürümez ama İnanın 3 haftada ne kendime ne aileme boşanıyorum diyemem bu kadar kolay değil oyuzden ailemin yanına geldim kafamın içinde bin tane soru var ve ben Bi açıklamayla bu olay kapansın istemiyorum pişman olsun beter olsun çünkü güvenimi yerle bir ettiBu kadın milleti sorunları çözmek yerine hemen boşa, ne katlanacaksın olayına alıştı iyice. Daha adamın açıklamasını bilmiyoruz, olayın bütün ayrıntılarını bilmiyoruz, aralarındaki ilişkiyi bilmiyoruz. Kolay mı öyle her yanlışta mahkemeye gitmek? Yalan söylemek, hele ki işin içinde eski konuştuğu kadınla selfie çekmeler falan varsa, çok büyük terbiyesizlik. Ama ben eşinizle, elbette kendisine yaptığı şeyi doğru anlamışsanız bunu çok net bir şekilde belli ederek, konuşmanızı tavsiye ederim. Ailelerin bilmesi bir yandan onu daha çok utandırabilir, bir yandan da siz yeni bir ailesiniz, her problemde aileye gidilmez, kendiniz sorunu çözmeye çalışmalısınız durumu var. Fakat bu öyle sıradan bir problem de olmayabilir. Buna siz daha iyi karar verirsiniz. Eğer burada ciddi bir yalan ve sizi küçümseme gibi bir durum varsa burnundan getirin ve ona böyle bir şeyi tekrar yaparsa başına ne işler geleceğinin, bu sefer affedilmeyeceğinin mesajını verin. Çünkü 3 haftalık evlilikte böyle bir hareketi yapan adam ciddi bir ders almayı hakesiyor. Karşısında kolay affeden, hemen yelkenleri suya indiren bir eş bulursa daha neler yapar ama sizin öyle olmadığınızı çok açık bir şekilde göstermeniz lazım. Zaten tekrar yaparsa bence de o zaman evli kalmanın pek de gereği olmaz. Evlilikte en en en önemli şey, güvendir, karşılıklı saygıdır. Bunlar olmadıktan sonra evlilik iki tarafa da işkence olur.
Aramadimi gelmedimiHaklısınız ama dediğiniz gibi benim açımdan basit Bi olay değil ve gerçekten bu olayı atlatabilirmiyim bilmiyorum ama boşanırımda diyemiyorum ama tabiki Bi ikinciside gerçekleşirse Bu evlilik zaten yürümez ama İnanın 3 haftada ne kendime ne aileme boşanıyorum diyemem bu kadar kolay değil oyuzden ailemin yanına geldim kafamın içinde bin tane soru var ve ben Bi açıklamayla bu olay kapansın istemiyorum pişman olsun beter olsun çünkü güvenimi yerle bir etti
Haklısın belki bilemiyorum ama telefonda ben yalan söylemedim demesi pişkin pişkin konuşması aramızda hallolmıcak anladım en azından bu gece burda kalıcam eve geldiğinde beni göremesin istiyorumEvinizde beklmeliydiniz yanlis yapmissinz kolay degil ama elbet aciklama yapcaktir ama yaptig elbette yenilir yutulur degil ama ailenin yanina gittin aileyi araya sokarak daha buyuyebilir olaylar daha 3 haftalik gelnken kendi basina bas edemiyosan keske biraz daha bekleseydn evlenmek icin 18 yasmda evlendm 2 buck senelik evliyim hayatin yasattiklarina dayanarak daha olgunum bu 2 bucuk senelik evliligmde bir kere gittm ve halada pismanim gittigim icin inan
Arıyo açmıyorum bu akşam geliyoAramadimi gelmedimi
açma sakın. o nasıl senin aklını binlerce soruya boğdu. bırak aynı hisleri yaşasın. kapında köpek olsun. sürünsün ki bir daha cesaret edemesin. konuşursanız ağlamamaya çalış. kendinden emin ve net ol.Arıyo açmıyorum bu akşam geliyo
Yeterince ağladım zaten ağlıcak halim yok kendimi toparlamaya çalışıyorum zaten deymezaçma sakın. o nasıl senin aklını binlerce soruya boğdu. bırak aynı hisleri yaşasın. kapında köpek olsun. sürünsün ki bir daha cesaret edemesin. konuşursanız ağlamamaya çalış. kendinden emin ve net ol.
Çok üzgün onlarda ama beni sakinleştirmeye çalışıyorlar onlarda Bi şok yaşadı tabiAilen ne diyo peki bu durumuna çok agladım diyosun illa fark etmişlerdir
düğün bu ya. ne olurdu beraber gitseydiniz. durduk yerde yuvanız sarsıldı.Yeterince ağladım zaten ağlıcak halim yok kendimi toparlamaya çalışıyorum zaten deymez
Kolay degil canm insallah hallolur annengl ne diyoHaklısın belki bilemiyorum ama telefonda ben yalan söylemedim demesi pişkin pişkin konuşması aramızda hallolmıcak anladım en azından bu gece burda kalıcam eve geldiğinde beni göremesin istiyorum
Haklısınız ama dediğiniz gibi benim açımdan basit Bi olay değil ve gerçekten bu olayı atlatabilirmiyim bilmiyorum ama boşanırımda diyemiyorum ama tabiki Bi ikinciside gerçekleşirse Bu evlilik zaten yürümez ama İnanın 3 haftada ne kendime ne aileme boşanıyorum diyemem bu kadar kolay değil oyuzden ailemin yanına geldim kafamın içinde bin tane soru var ve ben Bi açıklamayla bu olay kapansın istemiyorum pişman olsun beter olsun çünkü güvenimi yerle bir etti
Annem şaşkın benim kadar oda sarsıldı böyle bişey beklemiyordu ondan ama diyorum ya daha çok Yeni herşey kimse yak yık diyemiyor sakin olda diyemiyorlar bende öyle arada derede kaldım nefes alamıyorumKolay degil canm insallah hallolur annengl ne diyo
Msj dami atmiyo esin ozur falanAnnem şaşkın benim kadar oda sarsıldı böyle bişey beklemiyordu ondan ama diyorum ya daha çok Yeni herşey kimse yak yık diyemiyor sakin olda diyemiyorlar bende öyle arada derede kaldım nefes alamıyorum
Mantık kokuyor buralarAyrı takılıyorlarsa nasıl aynı fototda olabiliyorlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?