3 haftalık evli ve Bi yalanın ortası

Canım tabikide boşanma ama onu surundururek affet bir daha yapamasın düşünsün ki affedeme kadar neler çektim desin bunu bi düşün bence

Bu kadın milleti sorunları çözmek yerine hemen boşa, ne katlanacaksın olayına alıştı iyice. Daha adamın açıklamasını bilmiyoruz, olayın bütün ayrıntılarını bilmiyoruz, aralarındaki ilişkiyi bilmiyoruz. Kolay mı öyle her yanlışta mahkemeye gitmek? Yalan söylemek, hele ki işin içinde eski konuştuğu kadınla selfie çekmeler falan varsa, çok büyük terbiyesizlik. Ama ben eşinizle, elbette kendisine yaptığı şeyi doğru anlamışsanız bunu çok net bir şekilde belli ederek, konuşmanızı tavsiye ederim. Ailelerin bilmesi bir yandan onu daha çok utandırabilir, bir yandan da siz yeni bir ailesiniz, her problemde aileye gidilmez, kendiniz sorunu çözmeye çalışmalısınız durumu var. Fakat bu öyle sıradan bir problem de olmayabilir. Buna siz daha iyi karar verirsiniz. Eğer burada ciddi bir yalan ve sizi küçümseme gibi bir durum varsa burnundan getirin ve ona böyle bir şeyi tekrar yaparsa başına ne işler geleceğinin, bu sefer affedilmeyeceğinin mesajını verin. Çünkü 3 haftalık evlilikte böyle bir hareketi yapan adam ciddi bir ders almayı hakesiyor. Karşısında kolay affeden, hemen yelkenleri suya indiren bir eş bulursa daha neler yapar ama sizin öyle olmadığınızı çok açık bir şekilde göstermeniz lazım. Zaten tekrar yaparsa bence de o zaman evli kalmanın pek de gereği olmaz. Evlilikte en en en önemli şey, güvendir, karşılıklı saygıdır. Bunlar olmadıktan sonra evlilik iki tarafa da işkence olur.

Son düzenleme:
Haklısınız ama dediğiniz gibi benim açımdan basit Bi olay değil ve gerçekten bu olayı atlatabilirmiyim bilmiyorum ama boşanırımda diyemiyorum ama tabiki Bi ikinciside gerçekleşirse Bu evlilik zaten yürümez ama İnanın 3 haftada ne kendime ne aileme boşanıyorum diyemem bu kadar kolay değil oyuzden ailemin yanına geldim kafamın içinde bin tane soru var ve ben Bi açıklamayla bu olay kapansın istemiyorum pişman olsun beter olsun çünkü güvenimi yerle bir etti

Aramadimi gelmedimi

Evinizde beklmeliydiniz yanlis yapmissinz kolay degil ama elbet aciklama yapcaktir ama yaptig elbette yenilir yutulur degil ama ailenin yanina gittin aileyi araya sokarak daha buyuyebilir olaylar daha 3 haftalik gelnken kendi basina bas edemiyosan keske biraz daha bekleseydn evlenmek icin 18 yasmda evlendm 2 buck senelik evliyim hayatin yasattiklarina dayanarak daha olgunum bu 2 bucuk senelik evliligmde bir kere gittm ve halada pismanim gittigim icin inan

Haklısın belki bilemiyorum ama telefonda ben yalan söylemedim demesi pişkin pişkin konuşması aramızda hallolmıcak anladım en azından bu gece burda kalıcam eve geldiğinde beni göremesin istiyorum

Arıyo açmıyorum bu akşam geliyo
açma sakın. o nasıl senin aklını binlerce soruya boğdu. bırak aynı hisleri yaşasın. kapında köpek olsun. sürünsün ki bir daha cesaret edemesin. konuşursanız ağlamamaya çalış. kendinden emin ve net ol.

Yeterince ağladım zaten ağlıcak halim yok kendimi toparlamaya çalışıyorum zaten deymez

Yeterince ağladım zaten ağlıcak halim yok kendimi toparlamaya çalışıyorum zaten deymez
düğün bu ya. ne olurdu beraber gitseydiniz. durduk yerde yuvanız sarsıldı.

Haklısın belki bilemiyorum ama telefonda ben yalan söylemedim demesi pişkin pişkin konuşması aramızda hallolmıcak anladım en azından bu gece burda kalıcam eve geldiğinde beni göremesin istiyorum
Kolay degil canm insallah hallolur annengl ne diyo

Bir açıklamayla olay kapanmasın zaten. Ben olayın ayrıntısını açıklasın, ona göre tavrınızı alın diyorum. Boşanmak zaten şu aşamada alınması doğru olacak bir karar değil bence de. İnançlarınız nasıldır bilemem ama eğer dikkate alıyorsanız, boşanmak Allah'ın hoşlanmadığı bir helaldir. O yüzden bence bu kadar kısa sürede hemen boşanma kararı pek doğru değil. Tekrar ederse yapacak bir şey yok.

Kolay degil canm insallah hallolur annengl ne diyo
Annem şaşkın benim kadar oda sarsıldı böyle bişey beklemiyordu ondan ama diyorum ya daha çok Yeni herşey kimse yak yık diyemiyor sakin olda diyemiyorlar bende öyle arada derede kaldım nefes alamıyorum

Annem şaşkın benim kadar oda sarsıldı böyle bişey beklemiyordu ondan ama diyorum ya daha çok Yeni herşey kimse yak yık diyemiyor sakin olda diyemiyorlar bende öyle arada derede kaldım nefes alamıyorum
Msj dami atmiyo esin ozur falan

Siz elbette kendinizce doğru olanı yapıyorsunuzdur, inşallah içinize sinen bir sonuç olur ama kendimi sizin yerinize koyuyorum da, erkeklerle gideceğiz yalanı hadi bir kereliğine tolere edilebilir belki ama eski sevgiliyle selfie çekinmek ve bunu fütursuzca yüklemek yenilir yutulur cinsten değil.

Büyük konuşmayı hiç sevmem o yüzden sanırım diyorum ben boşanırdım. Ya da o yönde bir adım atardım. Olaki kendini binbir çabayla affettirse bile yıllarca burnundan getireceğim ve güven kaybı yaşayacağım bir durum bu. Öyle ki canından bezdirirdim benimle devam edebilmesi için gerçekten çok seviyor olması gerekirdi. Bu saygısızlığı, böylesine hiçe sayılmayı nereye koysam eğreti duruyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Karşı tarafin ailesine durumu anneniz anlatsin benim evladım saatlerce ağladı ben bunu hic beklemezdim desin onun ailesi o heri fi arayıp iyice fırçalasın huzursuz olsun oralarda karısından utanir gibi atlatıp sonra bekar gibi takilamayacagini anlasin evlendiginin farkına varsın koca adam

Afetme bence simdi yeni evlisin cok duygusal davranirsin ona kizsanda gozune hos geldiginden bisey diemssin ama sinra basini tasa vurursun paranoyaya baglarsin ruh sagligin bozulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…