3 haftalık evli ve Bi yalanın ortası

Bu evliliğin bittiğini söledi kendini haklı görüyo artık nolur bilmiyorum hayırlısı

Bu evliliğin bittiğini söledi kendini haklı görüyo artık nolur bilmiyorum hayırlısı

O nasıl iş yahu? Suçlu olanın kendisi olduğunun farkında mı acaba? Ne konuda haklıymış? Yalan söylediği için mi? Haklı bir davranış mıymış ki yalan söylemek?
Ya çok özel olmazsa, siz severek mi evlendiniz?

Yüzsüzlük resmen. Merak etmeyin blöf yapıyor. Sakın alttan almayın. Gururunuzu ayaklar altına almasına izin vermeyin. Eğer görmezden gelirseniz bunların peşi arkası kesilmez.

Oda kendince evlilgin temelini atıyor seni hizmetci köle yapacak kendine çok akıllı bu erkekler varya ayni benim esim gibi telefonunu yapabiliyorsan kapat açma 3 gün boyunca ve annenden onun ailesine anlatsin durumu esin ailesinden destek bulmasın...3 gün sonunda ac ve mesajlara bak... o 3 gün zarfında elinde çiçekle kapina gelirse bir daha boyle bir şey yaşatma bana dersin seni aff etmeye çalışacağım kalbim senin tavırlarına gore iyileşecek veya iyilesmeyecek dersin ahh ahhh yatacak yerleri yok bu heriflerin 3 haftalık gelin ya yazıklar olsun o adama sabret bi tanem Allah senin hakkını elbette bırakmaz dua et tevekkül et

Evet severek

Artık hiç bişey yapmıcam hayırlısı olsun her şerde Bi hayır vardır diyorum sadece biraz dinlenmek uyumak istiyorum arkadaşlar inşAllah ara ara gelişmeleri yazıcam yine

Nasıl yani? Kendini nasıl haklı görebiliyor, empati yapamıyor mu? Yoksa iki gün eğlendi diye bekarlık hayatı daha mı kolay geldi. Umarım sizin için hayırlı bir sonuç çıkar. evliliğiniz, sizin için olumlu bir şekilde toparlanır. Bitecekse de daha mutlu, güzel bir hayatınız olur. Sizi nasıl üzdüğünü farkına varmasını diliyorum.

Hayır, zorla evlendirildi de evliliği bitirmeye bahane mi arıyor diye düşündüm.
Gerçekten düşünüyorum, düşünüyorum da kendisini haklı görecek kafaya nasıl ulaştığına anlam veremiyorum. Sarhoş falan olabilir mi? Öbür türlüsü kusura bakmazsanız yüzsüzlük oluyor diyeceğim.

Artık hiç bişey yapmıcam hayırlısı olsun her şerde Bi hayır vardır diyorum sadece biraz dinlenmek uyumak istiyorum arkadaşlar inşAllah ara ara gelişmeleri yazıcam yine
Bu esnada onunla mesajlasma konuşma ki koni lackalasmasin sonra bu zeki akilli kocan seni haksiz duruma düşürür ya cevap verme yada teli kapat

En doğru karar bence hiç bir şey düşünmemeye çalış ve bir süre tanı kendine. Dinlen kafamda ki milyon tane düşünceden kurtul. Benim hissettiğim bence dönecek. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…