- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
Yok henüzAnnenglde oldgndan haberi varmi
Sabriniz varsa kisasa kisas yap yoksa da ne yaparsan yap ama hakliyken haksiz duruma dusmeEvet ama ben şuan şoktayım ve ne yapsam az kalır gibi geliyo napıcamı bilmiyorum
Kısasa kısas yaparsan söylediğini yapıp haklıyken haksız durumuna düşerim kendimi asla öyle Bi duruma sokmamSabriniz varsa kisasa kisas yap yoksa da ne yaparsan yap ama hakliyken haksiz duruma dusme
Nasıl yani ? Özür bile dilemeyip bunu mu söyledi?Bu evliliğin bittiğini söledi kendini haklı görüyo artık nolur bilmiyorum hayırlısı
Canım ne yazacağımı inanki bilemedim .. çok üzüldüm inanki .. hiç bir açıklama fln yapma gereğide duymadı?? Neden yalan söylediğini söylemedimi?
Evliligi falan bitirdiği yok. Tipik erkek mantığı suçluysam suç atarim üste çıkarım.Bu evliliğin bittiğini söledi kendini haklı görüyo artık nolur bilmiyorum hayırlısı
Bu evliliğin bittiğini söledi kendini haklı görüyo artık nolur bilmiyorum hayırlısı
Bu evliliğin bittiğini söledi kendini haklı görüyo artık nolur bilmiyorum hayırlısı
Oda kendince evlilgin temelini atıyor seni hizmetci köle yapacak kendine çok akıllı bu erkekler varya ayni benim esim gibi telefonunu yapabiliyorsan kapat açma 3 gün boyunca ve annenden onun ailesine anlatsin durumu esin ailesinden destek bulmasın...3 gün sonunda ac ve mesajlara bak... o 3 gün zarfında elinde çiçekle kapina gelirse bir daha boyle bir şey yaşatma bana dersin seni aff etmeye çalışacağım kalbim senin tavırlarına gore iyileşecek veya iyilesmeyecek dersin ahh ahhh yatacak yerleri yok bu heriflerin 3 haftalık gelin ya yazıklar olsun o adama sabret bi tanem Allah senin hakkını elbette bırakmaz dua et tevekkül etBu evliliğin bittiğini söledi kendini haklı görüyo artık nolur bilmiyorum hayırlısı
Evet severekO nasıl iş yahu? Suçlu olanın kendisi olduğunun farkında mı acaba? Ne konuda haklıymış? Yalan söylediği için mi? Haklı bir davranış mıymış ki yalan söylemek?
Ya çok özel olmazsa, siz severek mi evlendiniz?
Evet severek
Bu esnada onunla mesajlasma konuşma ki koni lackalasmasin sonra bu zeki akilli kocan seni haksiz duruma düşürür ya cevap verme yada teli kapatArtık hiç bişey yapmıcam hayırlısı olsun her şerde Bi hayır vardır diyorum sadece biraz dinlenmek uyumak istiyorum arkadaşlar inşAllah ara ara gelişmeleri yazıcam yine
En doğru karar bence hiç bir şey düşünmemeye çalış ve bir süre tanı kendine. Dinlen kafamda ki milyon tane düşünceden kurtul. Benim hissettiğim bence dönecek. Hakkında hayırlısı olsun canım.Artık hiç bişey yapmıcam hayırlısı olsun her şerde Bi hayır vardır diyorum sadece biraz dinlenmek uyumak istiyorum arkadaşlar inşAllah ara ara gelişmeleri yazıcam yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?